Whistler píše:Zavarenec píše:hele do telefonu jsem ti řikal že to nemá technickou, že jí budu dělat v týdnu. Ty že se jedeš podívat... proto jsem byl docela udiven když si chtěl rovnou odjet... nicméně to nemění na tom že 25 klacků za RCčka je nesmysl i na ebay

to že auto nemá nalepenou technickou automaticky neznamená že neni schopný se udržet na silnici

nebo mi chceš říct že uděláním STK by se ty tlumiče do tejdne naplnily?
RCčka nekomentuju, reaguju na tvoje slova: "hlavně že když odemně kdysy kupoval e30 tak ukecával a ukecával každou korunu co mohl...

" ...byl k tomu totiž důvod
hele trošku mě začínáš už srát... sám si ukecával co si mohl... já ti prodal kupé v zender paketu v hezky stavu za pár korun tak mě tu neser s nějakejma tlumičema... sám víš že si je koupíš za pár korun a hned je prodáš za dvojnásobek. to pro tebe snad neni problém ne ?
kdybych ti to kupé prodal za dvojnásobnou cenu než je normální cena za starej krám tak neřeknu popel... a mimochodem ano...na STK ti přijdou na to, že jsou tlumiče v háji, což bych byl schopen řešit...

TZN. pokud zjístí že jsou tlumiče KO, jdu a koupim nové nebo resp. takové které nebudou v háji tudíž ANO do týdne jsou naplněné !!! Prober se z tý diskotéky už konečně
Tvoje inzerce je totálně nesmyslná, ceny nehorázný a to ještě na foru mezi klubáky... běž si radši žít život na bazoš a zkoušet dělat z lidí blbce tam...
Debatovat o stavu tlumičů u auta za dvacku je trošku mimo... Ve finále si auto stejně prodal dál po pokusu o nějakou zástavbu... tak šup šup... roztrhanej interier za bůra... přeprodat chladič, kola za nesmysl, BCčko za cena americkýho ebaye i s poštovnym a bude se tu semnou handrkovat o tlumičích na M40 za 500kč...
jako např. tohle :
http://auto.bazos.cz/inzerat/42432957/B ... rbagem.php
za 1500 máš sport tříramínko z FL modelu... tohle se dá koupit za pětikilo...

A to bych mohl pokračovat. Nicméně je to tvoje věc... seš dobrej překupník a umíš si vydělat na blbích, ale mě s tlumiče opravdu neser kor když to na mě vybliješ snad po 5ti letech... měl si to říct hned ne? Nebo co to je? Nová doba? Držim hubu a po pěti letech tu budu blejt hovna o tlumičích... taky můžu říct že pěkně kecáš protože sem s tim autem ujel 100km do Prahy a nic neklepalo...
a ty RCčka od Ríši, to je kotel mega moc