Netušíte někdo, co to může bejt? V budíkách to nejni. Prosim prosim, zbavte mě toho

Nejde to nahodou jako z prihradky? Kdyz ji otevres je to porad stejne hlasity?Dymak píše:Mám problém, kterej mě čím dál víc trápí.... V palubce, odhadem někde mezi rádiem a budíkama se ozývá cvakání podobné spínání relé. Je to vždy mezi 2000 - 3200 rpm a s narůstajícímy rpm se cvakání zrychluje.
Netušíte někdo, co to může bejt? V budíkách to nejni. Prosim prosim, zbavte mě toho
No me to taky takhle cvaka..kdyz otevru prihradku tak je to hlasitejsi, takze je to neco z motoru..mno a co by tam tak mohlo cvakat...podle me kdybych si dal tu "praci" a sesteloval ventily tak to bude okDymak píše:to sem nezkoušel, ale tam to asi nebude. Hlasitější to bylo, když sem vyndal budíky. Ale za nima je zas kus plastu a nic, co by mohlo cvakat vidět nejni
a co na nich cvaká ?? tohle cvakání souvisí s otáčkama motoru i když auto stojí.Max-Max píše:divili by ste sa hosi, ako nahlas sa dokazu ozyvat stierace, cvaka a cvaka to furtskus pozriet toto.
M42 ale ten zvuk je takovej plastovej, jako hodiny na zdi, né hodinky.Robert píše:Jo jinak co máš vlastně za motor?