Ventyli M40
Ventyli M40
nedavno me zacali klepat ventyli na mem bawu potreboval bych vedet kde se daji sehnat hydraulicke zdvihatka je to na motor m40 a zakolik predem diky
z vrakoviste bych to nerad bral buchvy v jakem by byli stavu,ale stejnak me nejvic zajima ta cena nebo cislo toho vyrobku tak bych si to zjistit na www.bmw.cz
No já nevím ale většinou když začne klepat vačka na M40 tak jo to spíš, že je vyběhaná. Teda jestli ti můžu poradit, tak bych nejdřív sundal víko a podíval se jak jsou vyběhaný vahadla a vačka. Na vahadlech to poznáš jednoduše, když se na ně koukneš z profilu. Pak bych dál podle toho postupoval. Moje vlastní zkušenost je taková že po výměně zdvihátek nebyl znát rozdíl. Ale když jsem třeba výměnil jediný vahadlo který bylo opravdu špatný tak to bylo hodně znát. Zkus a uvidíš a možná i ušetšíš.
Jednu věc na závěr... kdyby to bylo náhovou tou vačkou a ty by jsi se rozhodl jí měnit tak je potřeba vyměnit oboje... vačku i vahadla jinak by se to za nějakou dobu vrátilo do původního
Jednu věc na závěr... kdyby to bylo náhovou tou vačkou a ty by jsi se rozhodl jí měnit tak je potřeba vyměnit oboje... vačku i vahadla jinak by se to za nějakou dobu vrátilo do původního