Tažne zařízení
Tažne zařízení
Ahojpotřebuji poradit. Chci si dát na svůj vůz E 30 320 coupe tažné zařízení a potřeboval bych trošku poradit. Nevím jestli se dá přidělat jakž takž normalním způsoben nebo je třeba jít do nějakého servisu. Nechci aby mi vozík někde uletěl a někoho zabil, ale zase nemíním dávat nějakemu servismenovi prašule za práci kterou klidně zvládnu sám. Nevím jesli je BMW už nějak připraveno na montáž nebo je třeba něco upravovat. Za odpovědi díky.
E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to máš zapsaný v papírech, můžeš tam dát cokoli. Bez zápisu bych to neriskoval, ale to je celkem tvůj problém.
Já dával tažný asi před týdnem - jedinej rozdíl je, jestli máš plasťáka nebo chromáka. Já koupil na chromáka a když jsem sundal nárazník, bylo to jak lego - do těch hlavních nosníků šoupneš takový kovový bazmeky, už tam jsou origo díry, kterýma to přišroubuješ. Na ně přikutíš tažný a nato celý nárazník - práce tak na dvě hoďky , pokud budou zarezlý šrouby - jinak rychleji.
To tažný nevisí hlavní vahou nebo tahem tam, co nárazník, ale hlavně právě v těch nosníkách. Pokud to budeš montovat sám, doporučuju origo - nemusíš nic bastlit a jde to kdykoli vrátit do původního stavu.
Nedávno tu v nějaký duchaplný debatě nabízel někdo tažný za tři kila, zkus pohledat.
Elektrika je jasná, to tu snad rozepisovat nemusím
Já dával tažný asi před týdnem - jedinej rozdíl je, jestli máš plasťáka nebo chromáka. Já koupil na chromáka a když jsem sundal nárazník, bylo to jak lego - do těch hlavních nosníků šoupneš takový kovový bazmeky, už tam jsou origo díry, kterýma to přišroubuješ. Na ně přikutíš tažný a nato celý nárazník - práce tak na dvě hoďky , pokud budou zarezlý šrouby - jinak rychleji.
To tažný nevisí hlavní vahou nebo tahem tam, co nárazník, ale hlavně právě v těch nosníkách. Pokud to budeš montovat sám, doporučuju origo - nemusíš nic bastlit a jde to kdykoli vrátit do původního stavu.
Nedávno tu v nějaký duchaplný debatě nabízel někdo tažný za tři kila, zkus pohledat.
Elektrika je jasná, to tu snad rozepisovat nemusím

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo to na plastaka?Dan td píše:... Já koupil na chromáka a když jsem sundal nárazník, bylo to jak lego - do těch hlavních nosníků šoupneš takový kovový bazmeky ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition