Pražaci pomozte ! ! !
-
- Místní Anonym
Křidýlko na e30
Láda ten o kom se zde píše za nic nemůže on to prodal a ten s tím dělal neplechu Probsta nechte má už takhle dost problémů
tak mi ji ukradli mel sem ji zaparkovanou na prazskem povstani a rano uz tam nebyla volal sem na poldy jestli mi ji neodtahli a prej ne takze mi ji nekdo tsipnul tak kdyz ho nekdo uvidite hned zneskodnit ale autu neublizit 1l5 8696 vzadu spz necitelna jen bila toho co ji ukrad treba zabte ale auto chci odmena 10 000.- kdyz ji nekdo uvidite hned volejte 158 snad to dopadne jak s tou ukradenou imprezou ach jo to sou zas vanoce bez auta mobilu no proste na picu dik za pomoc 608879365
A to je mozny kdyz je ve velkym technicaku prehlaseno na : a tam je nekdo jinej nez ten co by si to ted eventuelne prihlasoval..?pisa píše:ne na nic nejsou jen se to prehlasi rovnou ta novyho majitele a ne na toho prostrednika.
Taky je tam ta lhuta 10dni na pruhlaseni po odhlaseni...10dni mam ten pocit uz uplnynulo takze ted..to prapada nebo jak to je..?
5er
To prvni se da podle me vyresit plnou moci a prihlaseni do 10 dnu neni tak kriticky, vetsinou to nekontrolujou a kdyz jo, ukecat se to da. Horsi je to, kdyz je auto hlaseny jako kradeny a nenajde se ani jako totalka, to pak jsou k prdu i papiry, pokud vim...Prox píše:A to je mozny kdyz je ve velkym technicaku prehlaseno na : a tam je nekdo jinej nez ten co by si to ted eventuelne prihlasoval..?pisa píše:ne na nic nejsou jen se to prehlasi rovnou ta novyho majitele a ne na toho prostrednika.
Taky je tam ta lhuta 10dni na pruhlaseni po odhlaseni...10dni mam ten pocit uz uplnynulo takze ted..to prapada nebo jak to je..?
E39 535i sedan
Vzdyt je to na predchozi strance:
tak mi ji ukradli mel sem ji zaparkovanou na prazskem povstani a rano uz tam nebyla volal sem na poldy jestli mi ji neodtahli a prej ne takze mi ji nekdo tsipnul tak kdyz ho nekdo uvidite hned zneskodnit ale autu neublizit 1l5 8696 vzadu spz necitelna jen bila toho co ji ukrad treba zabte ale auto chci odmena 10 000.- kdyz ji nekdo uvidite hned volejte 158 snad to dopadne jak s tou ukradenou imprezou ach jo to sou zas vanoce bez auta mobilu no proste na picu dik za pomoc 608879365
E39 535i sedan
http://www.mvcr.cz/vozidla/vysl_spz.asp?dotaz=1L58696
Jako bych to nerikal... Mi to prijde jako pekna habadura, kdo vi, kdo ti volal...
Jako bych to nerikal... Mi to prijde jako pekna habadura, kdo vi, kdo ti volal...
E39 535i sedan
xxx píše:Kazdopadne ta adresa zrejme sedi. Nic mi do toho vlastne neni, ja jenom ze bydlim hned vedle...
Ale E34 jsem nikde kolem nevidel. I kdyz zase tak casto primo okolo nechodim.
sice nevím jakej čuráček jsem dal mí foto ale snad jednou nato příjdu arád si sním promluvím vubec mě nezajíma náká 520i prodal jsem jí jindřichovi schilengerovi a ten když si neumí pořádně zajistit auto tak má problém ne?!!nikdo tady zemně nebude dělat zlodějě a ten jindřřich alias (Piškot) zjistil jsem že si zaplatil frajery tak jsem to naoplátku udělal taky nevím jak to měl drahý on ale mě to stálo přes dvojáka nebudu tady zavísměch a za zlodějě to je jeho problém čau lidi a skuste se mu podívat po tý 520i má hliníkoví křídlo fakt bych byl rád aby se nějak vrátila né kuli piškotovy ale kuli podezdřenímu na mojí osobu kdyby se mu vrátila tak si to schytátakovim stilem že ho vlastní fotr nepozná ale to se stane tak i tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zdraví Vladímír