Fuck Off Rez
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
no lesklej plech, většinou sou tam takový "žilky"Bobo píše:Já bych taky řekl, že odrezovač a tekutiny "proti rozšíření" rzi jsou celkem k ničemu. Chce to vybrousit na lesklej plech a potom očistit benzínem, ....
je teda fakt, že sem ještě nevyděl, že by odrezovač nějak vyžral rez - tak by se mi to líbilo, ani když jsem ponořil rezavou věc do odrezovače tak se to skoro vůbec nezměnilo
Odrezovač jsem viděl doporučovat jen na "odrezení" zarezlých šroubů

NJN asi je to jen placebo
BMW The Ultimate Driving Machine
Musí to bejt na čistej plech. A žilky? Když to vydereš pořádně (a třeba těma brusnejma kotoučkama to jde pěkně), nevidim důvod aby tam nějaký žilky byly. Něco jinýho je případ, když jde rez z obou stran. Ale většinou jde jen z jedný kvůli nějakýmu oprejsklýmu kousku laku. Udělá se puchejř v kterym je voda, může tam vzduch,...
Nejvíc se mi u ní líbí že neúčtuje nádoby.Jednou měla zavřeno tak jsem jel k nám do Počernic a tam jsem zaplatil asi 150,- jen za obalyDan td píše:Základ = základová barva. Jinak do těch Kbel jezdím taky, ale je lepší tam jet i s autem. Paní to namíchá, že nepoznáš, kde to je stříklý.
Když jsem tam byl prvně, koukal jsem trochu s nedůvěrou na ženskou, co dělá laky na auta. Ale pak jsem zjistil, že k ní choděj automechanici pro rady, tak jsem se zklidnil![]()
Řekni jí, co budeš dělat, ona ti to namíchá, popíše postup a prodá ti vše potřebné. A na účet se zeptá, když ho nechceš = sleva

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Lakovna a klepírna je trochu rozdíl, chčes celolak nebo vyvařovat kastli? Dneska ti navíc nikdo nic neudělá,takže co si řekneš to máš.Feryt píše:Kdyz si nekde nechate udelat celolak. Patri k tomu i odhaleni a zniceni rzy? Nebo na to serou a proste to prejedou barvou a za rok se tam zase "potkate"?
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
No chtel bych kompletni peci
uz me sere se s tim doma srat, utika mi prace a penize, raci nekomu zaplatim at to udela, ale CHCI za svoje prachy 100%tne odvedenou praci, takze az se rozhodnu nechat si udelat celolak, tak rovnou chci komplet odstrojit zvenku auto kazdou rez odstranik kazdou derku vyvarit zadelat a pak prejet lakem, kdyz to bude stat 50k, tak to bude stat 50k. Kdyz vic, tka vic, ale nahovno, je ze dneska uz nikomu neverim. Pac kazdej krade a podvadi. Takze to stejne dopadne, tak ze si to udelam sam, koupim nakou strikacku s kompresorem za 20k a barvu za 15k a striknu si to sam.

BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
Tak jsem se s tim dneska sral z pomoci vrtacky sel rez dolu ale jsou mista kam se nedostanu no a rozhodl jsem se, ze to raci necham zatmelit a prestrikat u naky solidni firmy, takze pokud mate nekdo opravdu jen VYBORNE zkusenosti s klempirem(jedna se o mali dirky - spis je potreba to moje obrouseni pretmelit a pak striknout) a lakyrnikem, tak bych uvital kontakt. Na penezich mi nezalezi, dulezity je aby to bylo udelany kvalitne a po prestrikani k nepoznani. F.
No prave ze funguje, v tubu jsem nejvic pracovne vytrizenej, prez den delam na aute a vecer pracujuFx píše:Jakypak votravovat, ty v tu dobu nefungujes jako kazdej jinej normalni pracujici clovek? Styd se, to je uplne normalni regulerni navsteva

Ja nesdriv odstranim rez jak je to jen mozny a nasledne aplikuji kyselinu fosforečnou - je to z Nemacka - originalni jmeno Phosphorsäure, je to doporuceny od jednoho skopcaka, co restauruje veterany. Kyselinka do druheho dne pekne zreaguje, vytvori pekny povlak + bordel navrchu. Ten se jemnym dratakem odstrani (jen ten bordel) a dal se pokracuje standartne. (V pripade, ze to nevyzralo dokonale, postup se opakuje)
Jo a nejlip to reaguje na vlhkem vzduchu.
Jo a nejlip to reaguje na vlhkem vzduchu.
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
- SniperJones
Feryt píše:No chtel bych kompletni peciuz me sere se s tim doma srat, utika mi prace a penize, raci nekomu zaplatim at to udela, ale CHCI za svoje prachy 100%tne odvedenou praci, takze az se rozhodnu nechat si udelat celolak, tak rovnou chci komplet odstrojit zvenku auto kazdou rez odstranik kazdou derku vyvarit zadelat a pak prejet lakem, kdyz to bude stat 50k, tak to bude stat 50k. Kdyz vic, tka vic, ale nahovno, je ze dneska uz nikomu neverim. Pac kazdej krade a podvadi. Takze to stejne dopadne, tak ze si to udelam sam, koupim nakou strikacku s kompresorem za 20k a barvu za 15k a striknu si to sam.

Já bych do toho zas tak vehementně nešťoural

Fakt vim co řikám

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena