Dobrý den,
můžete mi někdo prosím poradit, čím nejlépe vyčistit a oživit kožené sedačky v autě?
Díky
Čím vyčistit kožené sedačky?
Cau, uz to tu nekde je, ale nejjednodusi trik je obycejne mydlo, houcicka na nadobi, voda a nejaka hadra co dobre saje - nejlip flanel a dva kyble 
Houbicku udrzujes vlhlou a otiras ji na mydle, pak tim sudlas sedacky az to peni, pak to utiras vlhkym flanelem, ktery vypiras v ciste vode a furt dokola, dokud nemas cistej celej intros... Treba i 2x po sobe...
A pak to nech poradne uschnout a ecim to radne napajcuj! Ja pouzivam ctyrlistek od fantomase - fakt to existuje, nedelam si prdel... ma i s cernidlem, pokud mas cernej intros.

Houbicku udrzujes vlhlou a otiras ji na mydle, pak tim sudlas sedacky az to peni, pak to utiras vlhkym flanelem, ktery vypiras v ciste vode a furt dokola, dokud nemas cistej celej intros... Treba i 2x po sobe...
A pak to nech poradne uschnout a ecim to radne napajcuj! Ja pouzivam ctyrlistek od fantomase - fakt to existuje, nedelam si prdel... ma i s cernidlem, pokud mas cernej intros.
e39 520i White Lim
e30 325i White Cabrio M Technik I.
e30 325i Delphine Sedan M Technik I.
e30 320i White Coupe M Technik I.
Nekde jsem cetl, ze houbycka a mydlova voda na kuzi prave vubec, ze se tim ta kuze nici. Akorat uz nemuzu najit, kde to bylo.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

To mozna jo, ale maximalne nejaka nova... Na jetej tapec je to good, ja to kuprikladu obslehnul od Zdenka a spokojenost. A jak pisu na zaver - potom radne promastit!!!BOOST píše:Nekde jsem cetl, ze houbycka a mydlova voda na kuzi prave vubec, ze se tim ta kuze nici. Akorat uz nemuzu najit, kde to bylo.

e39 520i White Lim