Já přesně před rokem koupil od Tomíka auto a nemám jedinou výtku, jednání z jeho strany bylo naprosto seriozní a vše, co jsme si dohodli, sedělo.Jenda e30 píše:Mám od Tomika černou ETU a bez problému, a několik mých dalších kamarádů taky a všechno v cajku. Když se něco posere tak všechny díly řešíme přes něj. Tak nechápu co tu řešíte. A k inzerátu auto se viděl a je fakt TOP!
e30 chrom 4dv.-Prodáno
Sepp
O tobě kolujou taky zvěsti a najdou se lidi co je potvrdí a co je vyvrátí.Zavarenec píše:Tumage píše:Co si tim chtěl říct, předsedo?
Myslím, že je naprosto logický, že Tomík se soustředí při prodeji i na jiný lidi, než tady na fóru, tak nevidim důvod, proč sem nedát odkaz na inzerát.
Navíc pokud má někdo opravdu zájem, zvedne prdel a telefon, zavolá, zjistí si info a dojede se na auto podívat....
Navíc Tomík byl vždycky seriózní prodejce a auta od něj maj patřičnou kvalitu. Né jako když otevřu sekci PRODEJ tady na fóru a u každýho třetího inzerátu je napsáno slovo TOP a auto je total mrdka...
... nikdy jsem se s prodejcem nesetkal, ale slyšel jsem už dost různých zvěstí o jeho autech...
Je to pouze věc názoru - 1000 lidí = 1000 chutí.
Myslím, že bohatě postačilo sem napsat, že by ten inzerát chtěl trošku více obohatit o informace a né že se tu hned vyrojí banda rejpálků, co komentujou každý hovno, že inzerát na prd, auto na hovno atd...
Toť můj názor... Sám vidíš, že jsou tu nahoře i dole lidi, co mají bezproblémové zkušenosti. Takže třeba DESP je pouhou vyjímkou... to je taky varianta..

to Tumage - jsem rád za rozumný protinázor
to Jenda e30 - nezlob se, ale názor od člena s prvním příspěvkem obhajujícím Tomíka a navíc se stejným bydlištěm jako on rozumný člověk nemůže předpokládat za objektivní. Samozřejmě, že neudělá levou někomu, koho má za zády a zřejmě se s ním i zná.
Oběma a všem příp. pochybujícím - Tomík moc dobře ví o své prasárně a že je dnes z cabria to, co je bylo otázkou pár set tisíc Kč (samozřejmě v rámci objektivity je nutno podotknout, že všechny peníze nepadly na odstranění Tomíkova podvodu). Příběh cabria je znám napříč forem.
Konec.
desp sen.
to Jenda e30 - nezlob se, ale názor od člena s prvním příspěvkem obhajujícím Tomíka a navíc se stejným bydlištěm jako on rozumný člověk nemůže předpokládat za objektivní. Samozřejmě, že neudělá levou někomu, koho má za zády a zřejmě se s ním i zná.
Oběma a všem příp. pochybujícím - Tomík moc dobře ví o své prasárně a že je dnes z cabria to, co je bylo otázkou pár set tisíc Kč (samozřejmě v rámci objektivity je nutno podotknout, že všechny peníze nepadly na odstranění Tomíkova podvodu). Příběh cabria je znám napříč forem.
Konec.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
tvl, ale já tady mluvim o inzerátu a ne o prodejci... ty tu komentuješ můj post po 4 měsících co ten inzerát tady visí, mezitim co já jsem dal odkaz na postřeh o odkazu na bazoš bez jediného popisu... tak mi tu neřeš nějaký názory lidí na mě... o Tomikovi se tu nebavim a bavit nebudu, neznám ho...Tumage píše:O tobě kolujou taky zvěsti a najdou se lidi co je potvrdí a co je vyvrátí.Zavarenec píše:Tumage píše: Co si tim chtěl říct, předsedo?
Myslím, že je naprosto logický, že Tomík se soustředí při prodeji i na jiný lidi, než tady na fóru, tak nevidim důvod, proč sem nedát odkaz na inzerát.
Navíc pokud má někdo opravdu zájem, zvedne prdel a telefon, zavolá, zjistí si info a dojede se na auto podívat....
Navíc Tomík byl vždycky seriózní prodejce a auta od něj maj patřičnou kvalitu. Né jako když otevřu sekci PRODEJ tady na fóru a u každýho třetího inzerátu je napsáno slovo TOP a auto je total mrdka...
... nikdy jsem se s prodejcem nesetkal, ale slyšel jsem už dost různých zvěstí o jeho autech...
Myslím, že bohatě postačilo sem napsat, že by ten inzerát chtěl trošku více obohatit o informace a né že se tu hned vyrojí banda rejpálků, co komentujou každý hovno, že inzerát na prd, auto na hovno atd...
Toť můj názor... Sám vidíš, že jsou tu nahoře i dole lidi, co mají bezproblémové zkušenosti. Takže třeba DESP je pouhou vyjímkou...
to je taky varianta..
nehledě na to, že citace co jsi použil si totálně vytrhnul z kontextu celého komentáře a plácnul něco o nějakých zvěstech...

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Ty nemáš moc rád když se o tebe někdo otře viďZavarenec píše:tvl, ale já tady mluvim o inzerátu a ne o prodejci... ty tu komentuješ můj post po 4 měsících co ten inzerát tady visí, mezitim co já jsem dal odkaz na postřeh o odkazu na bazoš bez jediného popisu... tak mi tu neřeš nějaký názory lidí na mě... o Tomikovi se tu nebavim a bavit nebudu, neznám ho...Tumage píše:O tobě kolujou taky zvěsti a najdou se lidi co je potvrdí a co je vyvrátí.Zavarenec píše:
Toť můj názor... Sám vidíš, že jsou tu nahoře i dole lidi, co mají bezproblémové zkušenosti. Takže třeba DESP je pouhou vyjímkou...
to je taky varianta..
nehledě na to, že citace co jsi použil si totálně vytrhnul z kontextu celého komentáře a plácnul něco o nějakých zvěstech...

Sám si psal, že Tomík tu prodává už 10 let. Já jeho inzeráty vídám 4 roky a jsou pořád stejný. Strohý na informace i slovo.
Už je to prostě jeho styl, on ho měnit nebude a tim bych to uzavřel...
Inzerát souvisí s tomíkem, takže se nebavíme jen o inzerátu ale i o něm. A abych ukojil tvoje ego, ten inzerát jsem viděl už na začátku, když ho sem dával a to tu ještě nebyl ani jeden příspěvek.
Takže nemělo cenu to tady zasírat. Což se už bohužel podařilo...
Ta citace zas tak vytrhnutá nebyla...
Nejlepší by bylo, aby to tu admin promáznul a bylo by

Však se to smaže, to je jasné... bylo to vytržené, nevadí mi když se o ně někdo otře... já si z toho moc nemusim dělat... nicméně moje původní reakce tím odkazem byla v době, kdy tu nebylo napsáno vůbec nic snad jen telefon... poté Tomik dopsal základní info (což je jeho přesně jeho styl) a dál jsem nereagoval, pak ty po 4 měsících mě napíšeš to co jsi napsal a v tu ráno to nedává moc smysl... jak jsem psal... inzeráty znám, vim že auta prodává hodně dlouho a z toho logicky plyne...čim víc zákazníků, tim je větší pravděpodobnost že někdo nebude spokojen...to je statistika... mám to v práci taky...
proto nepíšu nic na jeho konto jakožto osobu...jak jsem psal neznám ho... nicméně je to jedno....smažte to tu celý, nechce tu jen intzerát a bude klid...stejně už je tu hromada keců před náma

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Tumage a Zavarenec-nehádejte se-fakt tady byl nejdříve odkaz a pak jsem to po upozornění zavařence rozšíríl základním popisem.
mám popisy u aut strohé-není potřeba si vymýšlet pohádky.napíšu co vím.
desp-jestli se furt naráží na vylágrovanou kliku na M40,tak každý motorář ví,že když se udělá z cvakající M40 nová hlava-což věřím že jste udělal poctivě-spíš víc než poctivě-tak prostě to na spodku odejde.M40 motory házím do šrotu.Dál se o tom nebudu bavit-mám uctu ke stáří.
K reakci na jendue30-nevím kdo si auto koupí,takže nepředejdu závadám,které se projeví po prodeji,to neovlivním,jen se snažím prodávat slušná auta.
Jendova eta byla s pořadovým číslem 195 E30ka co jsem prodal,to je dost.Ale bohužel si stěžuje jen jeden.To je statistika.
mám popisy u aut strohé-není potřeba si vymýšlet pohádky.napíšu co vím.
desp-jestli se furt naráží na vylágrovanou kliku na M40,tak každý motorář ví,že když se udělá z cvakající M40 nová hlava-což věřím že jste udělal poctivě-spíš víc než poctivě-tak prostě to na spodku odejde.M40 motory házím do šrotu.Dál se o tom nebudu bavit-mám uctu ke stáří.
K reakci na jendue30-nevím kdo si auto koupí,takže nepředejdu závadám,které se projeví po prodeji,to neovlivním,jen se snažím prodávat slušná auta.
Jendova eta byla s pořadovým číslem 195 E30ka co jsem prodal,to je dost.Ale bohužel si stěžuje jen jeden.To je statistika.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Já bych řekl že nejlepší by bylo,kdyby se na starý ojetý vrány dávala 2roky záruka tak,aby kdyby se cokoliv po....tak prodejce nesl veškerou vinu a samozřejmě výdaje s tím spojené.Nepochopím že někdo vůbec může bečet třeba nad starou M40tkou když všichni znalí vědí co to je za povedený motor.To jen například.S Tomíkem jsem se potkal u prodeje auta jednou,ale nemůžu říct ani "popel".Asmodeus píše:Kua, kua, to je ale diskuze!Zajeďte se někdo na toho chromáka raději mrknout, uděláte líp!
chromka
bude z vás to auto někdo kupovat?
samý kecy a kupec nikde
kdo má zájem stejně volá a jede se podívat
a řešit nějaký záruky u 20-30 let starých aut to je k smíchu, jediná záruka je že to teď funguje
samý kecy a kupec nikde
a řešit nějaký záruky u 20-30 let starých aut to je k smíchu, jediná záruka je že to teď funguje
tel. 725402498
http://www.vlckovi.xf.cz
http://www.vlckovi.xf.cz
Re: chromka
Proto,ač nerad jsem zde psal,kdo chce záruku na něco co má xxlet a nakrouceno xxtis km nebude úplně zdravej.Vlčák píše:bude z vás to auto někdo kupovat?
samý kecy a kupec nikde
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Admini,hodte to do pokecu,to bude nadlouho...
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,

e61 530d Mpaket
e30 318 kabrbrbriolet
ex r1 a r6 2008
e30 318 kabrbrbriolet
ex r1 a r6 2008
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
A proč jsi tedy nechal zálohu a pak se Ti nedalo dovolat?
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád co přišel na grilovačku v pátek,celý víkend o tom přemýšlel a včera jsme si plácli.
Hlavně jsem rád že to je pryč.Bylo to vše nalýčený aby se to posralo a já ho pak hned nebudu znát.Holt si na dovolenou budu muset sehnat jinýho kámoše,co Ty????Je prromin,Tobě se to taky sere...jsem hovado no...
Hlavně jsem rád že to je pryč.Bylo to vše nalýčený aby se to posralo a já ho pak hned nebudu znát.Holt si na dovolenou budu muset sehnat jinýho kámoše,co Ty????Je prromin,Tobě se to taky sere...jsem hovado no...
Jo, no. Našel jsem puchýřek. Tos posral!!tomik píše:Kamarád co přišel na grilovačku v pátek,celý víkend o tom přemýšlel a včera jsme si plácli.
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
A sakra.Kde jsi?V Chorvatsku?
Že bych pro to zajel a udělal výměnu karoserie-samozřejmě za novou.
Že bych pro to zajel a udělal výměnu karoserie-samozřejmě za novou.