Prodam bmw e36
Prodam bmw e36
prodam e36,r.v.91,zelena barva,cena 70tis.dalsi info na tel 777 746 082.
Tak jo ja mu budu volat abych zjistil ze to je 320...A dlouhe povidani okolo jen abych zjistil ze to neni to co chcu jen proto ze sem si trosku podrobnejsi info nemohl precist...To sem klidne muze napsatAnd píše:Dolly píše:To je opravdu slusne povidani co k tomu dodat treba obsah druh kastle vybava a atd..???Milan4*4 píše:dalsi info na tel 777 746 082.

320I pak 325I touring->KOCAREK...a snad 318.... -- Kočárek už mám a k tomu e36 320 i MUEHEHE ----- Škoda Octavia TDI a když jedu pořád tam něco píská 

je to E36 z roku 91 za 70 tisic a kdo ma zajem tak si zavola
je sice pravda ze kdyz uz napise jakou to ma barvu tak si mohl dat praci s napsanim i motoru ale pokud mam zajem o auto za 7 petek tak snad mam nakejch 10 20 korun na telefon
stejne to bude naka 318 sedan
a dost uz..zase to tady zasirame zbytecnostma
je sice pravda ze kdyz uz napise jakou to ma barvu tak si mohl dat praci s napsanim i motoru ale pokud mam zajem o auto za 7 petek tak snad mam nakejch 10 20 korun na telefon
stejne to bude naka 318 sedan

a dost uz..zase to tady zasirame zbytecnostma
----------------------:)
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
sory za OT ale je fakt že čim víc člověk napíše tim líp na druhou starnu když budu schánět levnou E36ku klidně zavolam.
je fakt že tady na foru sou lidi zvykli na koplet info a hromady fotek a je fakt že při koupi auta mam tohle rád vim dost o tom do čeho du.
přeci jen když člověk zavolá majite řekne vše jako nové a já pa projedu 1000 kč jen proto že auto obejdu svezu se a řeknu no tak nic a jedu domu je blbý..a né že by se mi tohle nikdy nestalo
je fakt že tady na foru sou lidi zvykli na koplet info a hromady fotek a je fakt že při koupi auta mam tohle rád vim dost o tom do čeho du.
přeci jen když člověk zavolá majite řekne vše jako nové a já pa projedu 1000 kč jen proto že auto obejdu svezu se a řeknu no tak nic a jedu domu je blbý..a né že by se mi tohle nikdy nestalo

Tel : 773 622 822