V červenci mě čeká svatba

Samozřejmě to nechci zadarmo...
Proč tak smutně??swaczynad píše: V červenci mě čeká svatba
Kubajz von Odry píše: když dobře pohoníme, tak mužem tu mojí černou e30 přestříknout
Slezovi jsem psal, ten svatby neuznává, tak říkal, že do toho nepůjde, jeho bratra jsem se neptal... asi to zkusím - má tady profil?Kubajz von Odry píše:vím o dvou bílých ale obě jsou v Bratislavě... - bratři slezovci - ale nevím jak na tom jsou... třeba se ozvou...
EDIT: Já su kokot! - úplně jsem zapomněl na organizátora a vrchního grilovače našich kabrio-buzi-srazů!!! Wett - ten je od Brna...
Když by se nedařilo tak zkusím i tuto možnost.KEAN píše:člen Kenny tu míval bílou 318i kabrio MTII, vím že jej prodal, tak ho zkus kontaktovat kam
A tohle je lákavé! Jako určitě bych nezůstal nic dlužen! Možno pro řidiče i nocleh před nebo po! Oběd samozřejmostí + stanovená cena!maca píše:ja mam bily kabro, ale sever cech, jako kdyz by bylo nejhur, vyslu tam bud sebe a nebo baliho a jen za plyn co projedem ti ho pujcime na ten slavnej den
V červnu mám vézt nevěstu sedanem,prý bude mít sukni vyztuženou drátama(krinolínu),tak jsem zvědavej jak ji pak budem rovnat do původních tvarůKubajz von Odry píše:vozím svatby min. 3x do roka a nikdy s kabriem nebyl problém. jasně, na přesuny 50km to není, ale jet třeba 10 - 15km se střechou dole v rychlosti kolem 50km/h není problém. co se místa týče, vozím nevěsty i v menších autech (veteránech) a ještě se mi nestalo, že by se nevěsta nevešla i s veeelkyma šatama. pravda je, že občas při vystupování vznikají zábavné situace, ale vždy se to podařilo naskládat v pohodě. v E30 je vzadu ještě požehnaně místa když se sedačka spolujezdce posune dopředu.