proc nekteri lidi nemaj radi BMW
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
proc nekteri lidi nemaj radi BMW
videl sem toto video
http://www.tuningklub.cz/view.php?cislo ... 2003072401
a jak tam ti lidi jezdi tak se nedivim ze nekteri lidi maji averzi vuci znacce BMW - dyt oni se tam chovaji jak vyhradni vlastnici silnice - nekolikrat absolutne nesmyslne a zbytecne predjizdi zprava (treba ten zigul)
sou to krasna auta - to se musi nechat, ale jiste hranice a chovani na verejnych cestach by se mnelo tykat aj jich
http://www.tuningklub.cz/view.php?cislo ... 2003072401
a jak tam ti lidi jezdi tak se nedivim ze nekteri lidi maji averzi vuci znacce BMW - dyt oni se tam chovaji jak vyhradni vlastnici silnice - nekolikrat absolutne nesmyslne a zbytecne predjizdi zprava (treba ten zigul)
sou to krasna auta - to se musi nechat, ale jiste hranice a chovani na verejnych cestach by se mnelo tykat aj jich
Hodně lidí si myslí že BMW je spojeno s nějakým mafianstvím, a kdejakým špatným smetím, které dělá bordel, ale neni tomu tak(minimálně z 90%)!Záleží hlavně na lidech kteří dělalí takové blbosti na silnicích a né na značce auta(což si myslí většina neznalých lidí)!Vyblbnout se, proč né, ale někde na letišti, nebo na nějaké uzavřené komunikaci!
Ale co oni tam předvádějí...

Ale co oni tam předvádějí...
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

no E30 moc mafianska neni to mas pravduDix píše:Hodně lidí si myslí že BMW je spojeno s nějakým mafianstvím, a kdejakým špatným smetím, které dělá bordel, ale neni tomu tak(minimálně z 90%)!Záleží hlavně na lidech kteří dělalí takové blbosti na silnicích a né na značce auta(což si myslí většina neznalých lidí)!Vyblbnout se, proč né, ale někde na letišti, nebo na nějaké uzavřené komunikaci!
Ale co oni tam předvádějí...![]()
ale novy 5ky a 7ky to uz trochu zavani levotou
----------------------:)
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
...a nebo ve tři ráno...někdeDix píše:Hodně lidí si myslí že BMW je spojeno s nějakým mafianstvím, a kdejakým špatným smetím, které dělá bordel, ale neni tomu tak(minimálně z 90%)!Záleží hlavně na lidech kteří dělalí takové blbosti na silnicích a né na značce auta(což si myslí většina neznalých lidí)!Vyblbnout se, proč né, ale někde na letišti, nebo na nějaké uzavřené komunikaci!
Ale co oni tam předvádějí...![]()
-
Návštěvník
Pár z ních jezdi jako dobytci
Doufam že se jen předvádi, že normalně jezdi jako normalní lidi (v ramci možnosti). Neřikam že nikdy nepředjedu někoho zprava, ale po tom co stoji v levo jako hovado co mysli že levej pruh ma zarezervovanej a nereaguje na gentlemanske bliknuti(2-3x). Třeba včera v novem Ečkovem meďouru a za ním kolona 5 aut co nechtěji byt neslušní a předjet zprava kde je prazdno, když jsem ho předjižděl tak vypadal zklamaně
jako "tywoe, ja mam tak hezkejho meďoura a mě předjiždi ten nevděčnej hajzl v zaprděnem Opliku(a kuwa... prozradil jsem se
) no fúúúúúúúj" 
Mělo by se to jmenovat "čim mám meňší pindik, tim blbejc jezdím" ane "DTM"... co tim DTM vůbec mají na mysli?
Mělo by se to jmenovat "čim mám meňší pindik, tim blbejc jezdím" ane "DTM"... co tim DTM vůbec mají na mysli?

zrovna o to na někoho blikat nestojím, pitomce nenaučíš jezdit vpravo, jezdím každej den po D1 a to je teprv prasečina, v levým je kolona, uprostřed jezděj šáde a žigulíci no a v pravo pár tiráků, jezdim zásadně v pravým a je mi jedno jestli jedu rychlejc než auta ve vedlejších pruhách, to je jejich problém, přeci kvůli se kvůli blbcům nebudu časově omezovat a je to jedno jestli z bavorem a nebo golfem
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Ty pomalé a zastaralé auta, by se vůbec neměly pouštět na cesty a vůbec né na dálnice( nebylo by špatné vydávat dálniční zn. je těm, kteří mají auto v pořátku-provést nějakou kontrolu, nebo tak..).Možná že jsem některé urazil, ale na dálnici to je o hubu když se ti tam nasere nějaká popelnice, jde tu hlavně o bezpečnost!
Hodně nehod vzníká tím, že se řidiči začnou řadít za pomalé řidiče, rupnou jim nervy a prostě ho předjedou aniž by nějak uvažovali!Jenže aby se s těmi pravidly něco začalo dělat to by jsme museli uplatit naše milované politiky, a kdoví jestli by to pak schválili! Mohli by se vysrat na nějakej bodovej systém a začít trochu uvažovat
idioti.Tečka 
Hodně nehod vzníká tím, že se řidiči začnou řadít za pomalé řidiče, rupnou jim nervy a prostě ho předjedou aniž by nějak uvažovali!Jenže aby se s těmi pravidly něco začalo dělat to by jsme museli uplatit naše milované politiky, a kdoví jestli by to pak schválili! Mohli by se vysrat na nějakej bodovej systém a začít trochu uvažovat
HOTENTOT 

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No tak zase třeba někdo nemá na to,aby si kupoval novou káru proto,že jezdí denně do práce po dálnici a chce mít povolenku od DixeDix píše:Ty pomalé a zastaralé auta, by se vůbec neměly pouštět na cesty a vůbec né na dálnice( nebylo by špatné vydávat dálniční zn. je těm, kteří mají auto v pořátku-provést nějakou kontrolu, nebo tak..).Možná že jsem některé urazil, ale na dálnici to je o hubu když se ti tam nasere nějaká popelnice, jde tu hlavně o bezpečnost!
Hodně nehod vzníká tím, že se řidiči začnou řadít za pomalé řidiče, rupnou jim nervy a prostě ho předjedou aniž by nějak uvažovali!Jenže aby se s těmi pravidly něco začalo dělat to by jsme museli uplatit naše milované politiky, a kdoví jestli by to pak schválili! Mohli by se vysrat na nějakej bodovej systém a začít trochu uvažovatidioti.Tečka
To Dix: to jako, že mi politici budou kecat do toho, jaký mám mít auto? A k těm pomalým autům: to bys musel zakázat půlku Fóbií a vůbec novej maloobsahů. A těch je požehnaně, vlastně neznám z mých známých nikoho, kdo by si udělal radost a koupil novýho třílitra.
Já osobně bych nakopal politiky doprdele zato, po jakých tankodromech musíme za ty jejich "dálniční" známky jezdit. To co vede z Prahy do Brna stavěl Hitler před půlstoletím pro tanky.
Já osobně bych nakopal politiky doprdele zato, po jakých tankodromech musíme za ty jejich "dálniční" známky jezdit. To co vede z Prahy do Brna stavěl Hitler před půlstoletím pro tanky.
To Tweety:To samozřejmě chápu, nejsme národ pracháčů, ale je fakt že už jsou dobrý a docela levný auta,(i po ekologické a ekonomické stránce), ale lidi jsou zvyklí na ty své škodofky atd., určitě mě chápete jak to myslím
To Rotten:Nemyslel jsem, že by ti politici kecali do auta, ale že by byli nějáke požadavky, které by se třeba překontrolovali na tech. kontrole, jestli je to auto schopno jezdit po "vysokorychlostní komunikaci"->dneska stačí akorát koupit d. známku a můžeš vyjet a nikdo se tě neptá jestli jedeš s popelnicí nebo s 911 carerra! a to mě tady štve!Že jim to je jedno, prostě zapatili tak můžou jet, ale že tam robi 50% nehod to už nikoho nezajíma!
To Rotten:Nemyslel jsem, že by ti politici kecali do auta, ale že by byli nějáke požadavky, které by se třeba překontrolovali na tech. kontrole, jestli je to auto schopno jezdit po "vysokorychlostní komunikaci"->dneska stačí akorát koupit d. známku a můžeš vyjet a nikdo se tě neptá jestli jedeš s popelnicí nebo s 911 carerra! a to mě tady štve!Že jim to je jedno, prostě zapatili tak můžou jet, ale že tam robi 50% nehod to už nikoho nezajíma!
HOTENTOT 

A tak to mi docela taky, ale kdyš ty křápy zaberou všechny pruhy a snaží se předjet a nedá jim to víc jak 90/hod a celé to ucpou! To pak každej nadávábřečka píše:2 Dix: mě je celkem jedno s čím kdo jezdí, když se drží vpravo a dodržuje alespoň min. povolenou rychlost tak ať. Ono je potom fuk jestli se v pravym táhne avia nebo šáde.A IMHO nejvíc nehod způsobí na dálnici náklaďáky.
HOTENTOT 

Rikejte si, co chcete, nehody zpusobujou ridici. Mimochodem, kdo z klubu ma tmavou E30 chrom, stredocesky znacky, nejspis 6val podle laufu, zadek tak trochu vzatej sprejem (nejspis) a v levym zadnim svetle vodu (docela dost)? Jel jsem za nim dneska po dalnici a byl to docela zazitek, jak malem smetl dodavku a vseobecne ty prudky manevry... Mel by to byt nekdo z klubu, mel na zadnim okne (jestli si ted pamatuju dobre, tak v pravym hornim rohu) nalepku bud E30 nebo neco jako z Plesnice, nejel jsem tak blizko... Na jedny z krizovatek u Pavlaku jsem stal vedle a koukal jsem, kdo je za volantem, ale nikoho ze znamych tvari jsem nepoznal...
E39 535i sedan
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
ja ti videem chtel naznacit ze chapu ze nektery lidi muzou mit averzi k teto znacce kdyz sni nekteri lide (jako na tom videu) jezdi jak jezdi... - ja taky nerozlisuju znacky ale ridice - kdyz mne vytlacila audina ze silnice tak sem nadaval na to impotentni hovado za volantem a ne na 4 kruhy audiny...