Potrebuju pomoc..
To teda budeš mít super vánoce, já ti to závidímAnonymous píše:Super diky za zkusenosti a rady ktery jdu hnedka zdelit otcitedkon se uz bude ukecavat lip
pred tim jsem mel malo argumentu ale tedkon co jsem si to vseckno precetl tak asi bude bawo od jeziska
jeste jednou diky moc
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Tak to ti, Azi, preju, at tatu ukecas. Ja to zkousel taky - akorat mati. Mohl jsem mit krasnou rudou lestenku od jarin325 (pred 325 mel prave 316), v perfektnim stavu, fakt se o to staral, svezl me v tom, cejtil jsem se jak v nebi... Jenze mati si postavila hlavu, rekla, ze to je starej klump a tak mame zabozrouta, presneji auto s vaginou na kapote
starsi 96kovej megane, to auto se mi proste nelibi, je to hnus fialovej
kdyz si vezmu, ze jsem mohl byt hrdym majitelem nadherne lestenky
zacinam brunatnet
a proto to Azimu preju... at se aspon jemu splni sen! 
Já sem matku přemluvil, tata furt kecá, sestra mi na autičko něco přidá(s tím, že jí ho někdy půjčím-ha ha
) A až opadne sníh, a začnu shromažďovat finance na hromádku tak už začnu hledat nějakou 318 a taky to bude takovej dárek- splněnej sen
Nemůžu se dočkat
sakra
Tak mi pak držte palce abych trefil na nějakou fajnovku!...
HOTENTOT 

tak to preju hodne stesti!Dix píše:Já sem matku přemluvil, tata furt kecá, sestra mi na autičko něco přidá(s tím, že jí ho někdy půjčím-ha ha) A až opadne sníh, a začnu shromažďovat finance na hromádku tak už začnu hledat nějakou 318 a taky to bude takovej dárek- splněnej sen
Nemůžu se dočkat
sakra
Tak mi pak držte palce abych trefil na nějakou fajnovku!...
to mi bylo taky receno. Jenze s mym studentskym prijmem bych toho moc nezvladl. A to mam pravidelnou brigadu.ARMAN píše:Hm, to ja když si řeknu o auto tak mi rodiče řeknou - tak si na něj vydělejcož mi připada spravny(aspoň pro mě - lenocha)
Opel a BMW se neda porovnavat, + ještě Kadet a 3ka. Popelnice vs Auto(ne že bych nejezdil Oplem
)
- Spooky-0987
to ja to mel jednoduche, ja jsem dostal 120 at se naucim jezdit a otec mel 320 bawo, jezdival jsem za jeho dobrovodu, paxem auto zdedil (odkoupil) takze bmw nemoc byla na me prenesena od otce a jsem rad ze ho mam. a blby konec na zaver, otec si koupil zabozrouta na cesty z bodu a do b misto autobusu, hm, a ja s mamou se mu posmivame co ze to ma za j...ku ze bmw je bmw

e30/320i rv 88
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já mám teď 4té auto, na všechny jsem si vydělal sám, to se nechci chlubit, měl jsem prostě štěstí na brigády. Za to teď mám pěknou žumpu. První auto byl favorit a potom tři sierry, jednu jsem rozštípl, druhá byla výhodná prodej a teď mám TOP STAV, sierry mám protože na ně mám úžasnýho mechanika, který všechno má, protože opravuje jenom sierry a jenom ten motor, co mám já. Minule mi dělal, zadní kotouče, přední i zadní destičky, všechny čtyři tlumice, obě přední ramena, všechny gumy na přední nápravě a celé řízení i se servem a platil jsem okolo 11.
, To jde, ne? Lambda za 500, ostatní čidla za 200, motor se 1/2 roční zárukou 9500 i s prací. Komplet spojka i s prací 4000. A tak, proto už dávno nemám 325. Jde o to, že k němu přijedu a rovnou všechno má a rovnou mi to tam namontuje, nemusím schánět díly a mechanika.. Tak proto Sirka 2,0 DOHC..
Jasny noARMAN píše:Hm, to ja když si řeknu o auto tak mi rodiče řeknou - tak si na něj vydělejcož mi připada spravny(aspoň pro mě - lenocha)
Opel a BMW se neda porovnavat, + ještě Kadet a 3ka. Popelnice vs Auto(ne že bych nejezdil Oplem
)
jestli je Kadětka tvoje tak to střel a kup bávo..Udělej vašim překvápko a pak s tím stejně nic nenadělajAzi píše:Jasny nokdyz jim ale reknu ze Kadaka prodam a koupim si BMW tak to ze prej ne a to je Kadak muj...proste nekdy je nechapu...ale mozna jsem uz prisel na to jak je prekecam aby nekecali
![]()
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W