Jde hlavne o to, ze to auto znam uz tak moc do detailu, ze bych ho chtel necim pozmenit. A taky jde o to, ze jsem se na cerny helly a tunacky zadni svetla (ale porad super) dival pred par lety jinak, nez se koukam ted. Neni mi uz 25, nebo kolik mi bylo kdyz jsem to auto kupoval a zral jsem kazdej jeho detail.... a jak clovek starne, chce na ty silnici vycuhovat co mozna nejmin.
Proto jezdim na 20" na e38micce

... Ne, joke, myslim ale ze originalni look s mtechem II, 17" replikama alpin a posazeny k zemi jako prase by mohl vypadat celkem dobre, a bral bych to jako takovej upgrade vzhledu smerem k originalite.
Co se jede na zahranicnich forech uprimne vubec netusim, me vzdycky popadne nejaka myslenka toho co udelat a neudelat a za tim si jdu...
Jirko mozna az budu mit volnej vikend a ty budes takovej borec ze mi to dovolis, tak bych se urcite zastavil a zkusil bych ty svetla jen tak na zkousku preskladat, protoze nedam na kupovani jetejch zaslejch svetel, abych si udelal obrazek, potrebuju proste svetla novy, protoze novy je proste novy...
jinak bych samozrejme koupil dopredu tyhle svetla... 160e/ks...
Jinak chapu i ty lidi kterym se to auto porad libi, me se samozrejme taky porad libi moc, ale jak pisu vys, mam ho uz moc dlouho vzasade ve stejnym optickym setupu, tak me napadlo ho trosku refreshnout

A stary veci bych asi neprodaval...takovy startechy a prakticky novy cerny helly budou mit za 10 let cenu zlata...