Smrtelná nehoda Kolín
Prosím, abyste tento příspěvek nebrali ve zlém - dnes jsem jel se svým kamarádem a po cestě jsme probírali ledacos a tak jsem se i zmínil o této tragédii v našem E30 klubovém foru. K mému překvapení mi kamarád sdělil, že ten druhý vůz, o který náš kolega zavadil při předjíždění předčasným zařazením, řídil jeho spolupracovník. Ten vůz šel pana - orel a neviný člověk leží v nemocnici, sice ne v ohrožení života, ale jistě to není banalita. Moc toho nevědí, protože zatím moc nekomunikuje. Třeba je to náhoda a někde za Kolínem se stala v podobný čas úplně stejná, ale druhá, velmi podobná nehoda. Opravdu nevím, ale kdyby to byla tato nehoda - tak pouze pohled z druhé strany.
Samozřejmě, že je mi líto mladého života a vím, co asi prožívá rodina. Vím to moc dobře, před 4 lety jsem přišel o 15letého syna.
Jezděte opatrně.
desp sen.
Samozřejmě, že je mi líto mladého života a vím, co asi prožívá rodina. Vím to moc dobře, před 4 lety jsem přišel o 15letého syna.
Jezděte opatrně.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
je mi luto kazdeho zivota, ktory odisiel takto zbytocne, treba si trochu viac vazit zivot a rozmyslat hodne dopredu ako sa to len da, preto vsetci opatrne s tymi nadupanymi karami, ktore uz v desnej premavke nie su az tak bezpecne, nech odpocivaju vsetci v pokoji
desp ked som si precital tvoj prispevok mal som slzy v ociach musi to byt strasne , uprimnu sustrast
desp ked som si precital tvoj prispevok mal som slzy v ociach musi to byt strasne , uprimnu sustrast
e30 318i cabrio
-
Nepospichejme, kdyz nemusime, pak to dopada jak to dopada.
Nedavno jsem malem skoncil v pangejtu kvuli srneckovi a i pres uhybny manevr a brzdeni jsem ho trefil a zabil v 60km/h . Byl jsem z mrtveho srnecka hotovej, holka brecela snad dve hodiny.Nedokazu si predstavit co by bylo,kdybych tam letel kudlu.
Kolik lidi tvrdi,ze jezdi rychle a pri tom bezpecne - blbost. Nikdy nevis co ti pristane do cesty.
Odpocivej v pokoji.
Nedavno jsem malem skoncil v pangejtu kvuli srneckovi a i pres uhybny manevr a brzdeni jsem ho trefil a zabil v 60km/h . Byl jsem z mrtveho srnecka hotovej, holka brecela snad dve hodiny.Nedokazu si predstavit co by bylo,kdybych tam letel kudlu.
Kolik lidi tvrdi,ze jezdi rychle a pri tom bezpecne - blbost. Nikdy nevis co ti pristane do cesty.
Odpocivej v pokoji.
-
Tahle veta, mela spis primet cloveka k zamysleni nez k tomu,ze ze strachu nepojedu nikam a pujdu pesky, to opravdu ne.Míšánek píše:Spíš je blbost tohle tvrzení. S takovou by jsme měli chodit všude nejlépe pěšky. Nikdy totiž nevíš co ti přistane do cestyVune benzinu píše: Kolik lidi tvrdi,ze jezdi rychle a pri tom bezpecne - blbost. Nikdy nevis co ti pristane do cesty.
Odpocivej v pokoji.
tak tomu sekunduji.
Cokoli se tam muže nachomejtnout.. Od veverek ..nevidící neslyšící bezzube báby .... vejfuk....pytel brambor.....
Cokoli se tam muže nachomejtnout.. Od veverek ..nevidící neslyšící bezzube báby .... vejfuk....pytel brambor.....
Vune benzinu píše:Nepospichejme, kdyz nemusime, pak to dopada jak to dopada.
Odpocivej v pokoji.
Pokud si takhle štrejchneš a v pikosekundě tě to nakopne, mužeš se snažit sebevíc, ale v tý rychlosti na uzký silnici s tim prostě nic neuděláš, mužeš jen doufat, že to přežiješ, což se Petrovi bohužel nepodařilo
je to asi 14dní, co jsem s nim mluvil a domlouval nějakou akci až se udělá hezky, což mě ani ve snu nenapadlo, že se neuskuteční z tohoto důvodu
Byl to naprosto normální kluk, necht odpočívá v pokoji a upřímnou soustrast rodině
Chtěl bych uctít pamatku toho kluka aspon zapalením svíčky atp, pošlete mi prosím kluci Kolinsky do sz, kde tak můžu učinit, díky.

je to asi 14dní, co jsem s nim mluvil a domlouval nějakou akci až se udělá hezky, což mě ani ve snu nenapadlo, že se neuskuteční z tohoto důvodu

Byl to naprosto normální kluk, necht odpočívá v pokoji a upřímnou soustrast rodině
Chtěl bych uctít pamatku toho kluka aspon zapalením svíčky atp, pošlete mi prosím kluci Kolinsky do sz, kde tak můžu učinit, díky.
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
tak už to je rok co nás Peťan opustil
..kdyby někoho zajimalo, vyšetřování stále pokračuje vč rekonstrukce nehody, a vypadá to že byl opravdu blbečkem v oktávce sestřelenej ze silnice.....

..kdyby někoho zajimalo, vyšetřování stále pokračuje vč rekonstrukce nehody, a vypadá to že byl opravdu blbečkem v oktávce sestřelenej ze silnice.....
E30...a sny se plní
jezdim tam sice jen parkrat za rok, ale pokazdy aspon pozdravim zatroubenim...
talisman jsem tam dal hned
takže ho vlastne nekdo zabil?
talisman jsem tam dal hned

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

dá se to tak říct, proces ještě není u konceIwan píše:jezdim tam sice jen parkrat za rok, ale pokazdy aspon pozdravim zatroubenim...
talisman jsem tam dal hned![]()

E30...a sny se plní