Pokud nemáš přímý výstup z rádia na tubu, tak musíš pořídit zesilovač, který půjde přemostit ... jestli chceš poradit jakou konkrétní tubu a jakej zesík, tak to ti neporadim, protože je asi milion výrobců a asi milion produktů který nabízejí, takže to neni tak jednoduchý. Asi by ses měl řídit podle toho jaký posloucháš styl hudby a jak hodně nahlas a podle toho vybírat výkonově vyhovující aparaturu ...Radim 046 píše:jakou máte hudbu v E30?...mám rádio JVC KD-S891R na MP3 a chtěl bych poradit jakej se k tomu dá pořídit subwoofer?...píšou že nemá výstup na woofer tak jak to udělat?....teď k tomu mám repráky 2x MAGNÁT CLASIC 163 (3pásmové) vpředu a 2x MAGNÁT CLASSIC 694 (4pásmové) vzadu a chtěl bych ještě ten subwoofer ale nevim jakej.Díkes
Autorádio a subwoofer
Re: Autorádio a subwoofer
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
No jak tak koukam, je to jedno z tech nejlevnejsich radii, nevidim tam nikde ani informaci, jestli to ma mosfetovy zesilovac, takze asi ne.
Myslim, ze jediny vychodisko bude to, co popsal fikux - mustkovatelny zesik a subwoofer podle toho, co chces poslouchat za hudbu. Kazdopadne pocitej s pomerne velkou investici, aby to vubec za neco zdalo. A mozna bych uvazoval i o jinym radiu...
Myslim, ze jediny vychodisko bude to, co popsal fikux - mustkovatelny zesik a subwoofer podle toho, co chces poslouchat za hudbu. Kazdopadne pocitej s pomerne velkou investici, aby to vubec za neco zdalo. A mozna bych uvazoval i o jinym radiu...
E39 535i sedan
Rádio je základ všeho ... takže nejdřív tohle vem, vyhoď ho a kup si pořádný a pak možná poznáš, že s jinym rádiem to hraje úplně jinak a přestaneš uvažovat o tubě ... možnáFx píše:No jak tak koukam, je to jedno z tech nejlevnejsich radii, nevidim tam nikde ani informaci, jestli to ma mosfetovy zesilovac, takze asi ne.
Autorádio a subwoofer
jakou máte hudbu v E30?...mám rádio JVC KD-S891R na MP3 a chtěl bych poradit jakej se k tomu dá pořídit subwoofer?...píšou že nemá výstup na woofer tak jak to udělat?....teď k tomu mám repráky 2x MAGNÁT CLASIC 163 (3pásmové) vpředu a 2x MAGNÁT CLASSIC 694 (4pásmové) vzadu a chtěl bych ještě ten subwoofer ale nevim jakej.Díkes
Sony me celkove nijak neuchvacuje, ma to peknej design a tak, ale jinak nic moc, i kdyz ten, co mas ty, je vcelku fajn. Na Sony me stve, ze basuje az moc. Slysel jsi nekdy basovat cinely? No, mas sony, takze asi joFikux píše:Já mám momentálně ve svý káře tohle rádio a jsem plně spokojen. Má i na rádiu nastavitelnou hlasitost na subwoofer, kdyby ses rozhodl proto že tu tubu stejně chceš
E39 535i sedan
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Brácha dělal asi 3 roky v zastavárně. Sony mají hezký designy, super ovládání ale nehrajou moc dobře. Clarion taktéž jako sony, ale bez těch plusů, jediný, co říkal, že vždycky bylo dobrý je Pioneer. Snad možná ještě Blaupunkt?? Nejsem si teď jist..Fx píše: Sony me celkove nijak neuchvacuje, ma to peknej design a tak, ale jinak nic moc, i kdyz ten, co mas ty, je vcelku fajn. Na Sony me stve, ze basuje az moc. Slysel jsi nekdy basovat cinely? No, mas sony, takze asi joAle jinak nic proti, uplne spatny to neni. Ja zas takovej audiofil nejsem, akorat mam rad, kdyz je to vse vyvazeny. Jestli nekdo chce, aby mu to foukalo na boltec, jeho volba
No moment ... srovnávat Clarion se Sony mi přijde jako srovnávat Bávo s Felicií ... to je naprosto úplně někde jinde ... dle mého názoru výborně hraje Pioneer ... Sony jak tady psal FX nic moc zvuk, ale pěkný design a snadný ovládání ... jinak mi ani nepřijde, že by moc basovalo, ale spíš mi přijde, že moc nehraje výšky ... Blaupunkt bych asi nekupoval. Alpine hraje krásně vyváženě, ale samo, že vše co tady píšem pozná jedinec, který má citlivý sluch a dobré komponenty jako repráky a odhlučnění vozidla ... takže tak ...
Když se vrátim k původnímu tématu, tak pokud Radim chce, aby mu to dělalo tuc tuc tak stačí jen výkonný zesík a pořádná tuba a děj se vůle Boží
Když se vrátim k původnímu tématu, tak pokud Radim chce, aby mu to dělalo tuc tuc tak stačí jen výkonný zesík a pořádná tuba a děj se vůle Boží
Re: duc duc
Nemusíš ho vyhazovat ... ho prodej ... pamatuj, že každá věc má svýho "vola" teda kupce jsem chtěl napsatRadim 046 píše:No tak díky za pěkný příspěvky....asi budu muset teda hrát na tom co mám noooo a bez duc duc..se mi moc vyhazovat to rádio nechce
![]()
![]()
..