A pokud chces tedy mluvit o ekologii, proc si nekoupis kolo? Na nem ve meste jsi stejne rychlej jako auto a nic to nezasira:-) to uz je ale moc namahy co. Klouby, zada, helma mi neslusi...

vsak ano, na tohle jsem se snazil nejak navazat, mohlo se to rozjet zajimave kdyby me mistni arciborec Venca nemel potrebu svyma argumentama ubit a dat mi najevo jaky ja jsem naivni blb co potrebuje mit vsechno marketingove:-)Francis píše:Samotný užitný pohled je na prdlačku. Mizerný dojezd, dlouhé doplňování energie, nízká životnost aku s vysokou cenou.
Za hranicema mi to putna, řeším, co je zde.PÁREK píše:..co je za hranicema.
A pokud chces tedy mluvit o ekologii, proc si nekoupis kolo? Na nem ve meste jsi stejne rychlej jako auto a nic to nezasira:-) to uz je ale moc namahy co. Klouby, zada, helma mi neslusi...
Jenže o tom řeč proběhla a ty to nehodláš zapracovat.PÁREK píše:vsak ano, na tohle jsem se snazil nejak navazat, mohlo se to rozjet zajimave kdyby me mistni arciborec Venca nemel potrebu svyma argumentama ubit a dat mi najevo jaky ja jsem naivni blb co potrebuje mit vsechno marketingove:-)Francis píše:Samotný užitný pohled je na prdlačku. Mizerný dojezd, dlouhé doplňování energie, nízká životnost aku s vysokou cenou.
Píše že byl nucen dojíždět, tzn. už asi neníVenca píše:Sám jsem byl po dobu čtyř let nucen dojíždět do práce svým autem...
Vsak ano ja tohle zpracoval. A taky jsem zpracoval ze ve svem prvnim prispevku jsi do me dvakrat najel uplne bezduvodne:-)Venca píše:Jenže o tom řeč proběhla a ty to nehodláš zapracovat.PÁREK píše:vsak ano, na tohle jsem se snazil nejak navazat, mohlo se to rozjet zajimave kdyby me mistni arciborec Venca nemel potrebu svyma argumentama ubit a dat mi najevo jaky ja jsem naivni blb co potrebuje mit vsechno marketingove:-)Francis píše:Samotný užitný pohled je na prdlačku. Mizerný dojezd, dlouhé doplňování energie, nízká životnost aku s vysokou cenou.
Navíc LiPol jsou v mnoha směrech jiné, než např. olověné či louhové alkalické baterie. Snesou třeba do jisté míry zimu, pokud jsou odstavené. Ale jejich životnost se snižuje, pokud zůstávají delší dobu nabité a v nečinnosti, což je celkem nepraktická vlastnost.
Takže kdo chce básnit o ekologii, ať jezdí do rachoty třeba autobusem.
Pokud to zapracuješ, pak dojdeš k bodu, kdy je jasno, že elektromobil pro tyhle účely ne-e.PÁREK píše: Vsak ano ja tohle zpracoval. A taky jsem zpracoval ze ve svem prvnim prispevku jsi do me dvakrat najel uplne bezduvodne:-)
Co to meleš?PÁREK píše:Vsak ano, lepe pro nej. Ale at teda pak nepise, ze to vlastne jezdi na kole nebo chodi pesky...Francis píše:PÁREK: nauč se číst a udrž informaciviz Vencův text:
Píše že byl nucen dojíždět, tzn. už asi neníVenca píše:Sám jsem byl po dobu čtyř let nucen dojíždět do práce svým autem...
Co to meleš?Venca píše:PÁREK píše:Vsak ano, lepe pro nej. Ale at teda pak nepise, ze to vlastne jezdi na kole nebo chodi pesky...Francis píše:PÁREK: nauč se číst a udrž informaciviz Vencův text: Píše že byl nucen dojíždět, tzn. už asi není
To ano - podobně i vzdálené meteostanice, převaděče signálu, radiomajáky apod.Francis píše: Venca:
Výborným příkladem vhodného nasazení solárních panelů jsou mincožrouty na parkování nebo proměnné značky či telematika na dálnici. Tam vyjde tato technologie ekonomicky lépe než kopání kabelů. Bez dotací a bez donucování směrnicemi.
Jo aha, čeština podle tebe nemá minulej čas... no ty seš opravdu vzdělanec....PÁREK píše: Cestinu v minulym case neznam ty jo....Moje primarni reakce byla takova, ze me proste sere tvuj pristu shazovat kazdyho tady. Tot vse. Myslim ze na tomhle foru nebudu jedinej. Pokud chces diskutovat nemam problem. Ale nejdriv kapni bozkou a chovej se slusne. Pac ovce sme spolu nepasli.
Francis: Jasne v pohode, jak jsem napsal nemam problem s diskuzi, kdyz se vede. S Vencou mam dlouhodobejsi problem.