Prazsky rallysprint
Kolikatej byl ten pes??? 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taky nikoho nepotkal, volal jsem Fx ovi, ale nesešli jsme se. Já bych s tím rallyem nebyl tak optimistický, bylo to takový dietní.. Byl jsem dole u jedný zatáčky. Dvakrát tam jel s Evem jak pos..., pak to tam jednou pustil a urazil značku. Pak ty Pola a tyhle jebky, jeli s tím jak s mámou. Ale Trojan tu zatáčku s Koktávkou protáhl tak, že mi málem spadli gatě 

no ono kdyz jedes na cas je lepsi nedelat kraviny jako ruzny drifty a smyky ale spis co nejvic zkracovat zatacky a jet nacistotubmwm3 píše:Já jsem taky nikoho nepotkal, volal jsem Fx ovi, ale nesešli jsme se. Já bych s tím rallyem nebyl tak optimistický, bylo to takový dietní.. Byl jsem dole u jedný zatáčky. Dvakrát tam jel s Evem jak pos..., pak to tam jednou pustil a urazil značku. Pak ty Pola a tyhle jebky, jeli s tím jak s mámou. Ale Trojan tu zatáčku s Koktávkou protáhl tak, že mi málem spadli gatě
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

bmwm3: No jo, kdyz ja neslysel ani zvonit telefon, natoz tebe, co do nej rikas
Raon: Ale to je prave ta chyba, ze jeli na cas... Vzdyt tam nejde o body, je to takovy rozlouceni se sezonou, je to pro divaky... proto se mi vzdycky v minulosti libilo, co delal Triner... Ten me casto hodne mile prekvapil i v Sosnovy na Bohemce
Letos jsem tech jeho kousku ale moc nevidel...

Raon: Ale to je prave ta chyba, ze jeli na cas... Vzdyt tam nejde o body, je to takovy rozlouceni se sezonou, je to pro divaky... proto se mi vzdycky v minulosti libilo, co delal Triner... Ten me casto hodne mile prekvapil i v Sosnovy na Bohemce

E39 535i sedan
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Jasně tomu rozumím, mámy přítel závodil, ale oni ty zatáčky prostě jeli pomalu nemůžu si pomoct. Buď jeli nedotáčivým smykem, nebo pomalu. Jediný Trojan to tam pustil a měl na ně min půl vteřiny jen ta týhle zatáčce..Raon píše:no ono kdyz jedes na cas je lepsi nedelat kraviny jako ruzny drifty a smyky ale spis co nejvic zkracovat zatacky a jet nacistotubmwm3 píše:Já jsem taky nikoho nepotkal, volal jsem Fx ovi, ale nesešli jsme se. Já bych s tím rallyem nebyl tak optimistický, bylo to takový dietní.. Byl jsem dole u jedný zatáčky. Dvakrát tam jel s Evem jak pos..., pak to tam jednou pustil a urazil značku. Pak ty Pola a tyhle jebky, jeli s tím jak s mámou. Ale Trojan tu zatáčku s Koktávkou protáhl tak, že mi málem spadli gatě
souhlasim s tebou, dverni styl je nekompromisne lepsiFx píše:bmwm3: No jo, kdyz ja neslysel ani zvonit telefon, natoz tebe, co do nej rikas![]()
Raon: Ale to je prave ta chyba, ze jeli na cas... Vzdyt tam nejde o body, je to takovy rozlouceni se sezonou, je to pro divaky... proto se mi vzdycky v minulosti libilo, co delal Triner... Ten me casto hodne mile prekvapil i v Sosnovy na BohemceLetos jsem tech jeho kousku ale moc nevidel...

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30