Palubovka, budíky , packy na zadní rozpěru a černý strop
Palubovka, budíky , packy na zadní rozpěru a černý strop
Prodám palubovku kterou jsem měl připravenou do mé tříci. ( než mi auto někdo zapálil) Je celou dobu v igelitu doma v pokoji. nemá ani škrábnutí - fakt jako nová. Dával jsem za ní 1000,- tak kdyby někdo chtěl za tu samou cenu mu ji nechám. Rovněž mám budíky které byly připraveny byly rozebrány vyměněna celá deska s vylitými baterkami. Je to verze s otáčkoměrem, původně m10 najeté kilometry jsem si stáhnul na nuly. V budících jsou úplně nové nalepené chrom. kroužky. Dělal je někdo tady z fóra. Dále packy pro zadní rozpěru tlumičů taky tady z fóra a strop černý do coupé. Všechny díly jsem měl pro své užití ke kterému už nedošlo. Dohoda je možná ale všeho s mírou, cenu nabídněte 

Naposledy upravil(a) Jardžíno dne 06. 02. 2014 03:10, celkem upraveno 2 x.
Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V

Teď e30 325i coupé 24V
pro upřesnění toho stropu a pacek na rozpěru jsem udělal pár fotek. Omlouvám se že ten strop je takový požuchlaný ale měl jsem ho složený pod postelí . koukněte na to a kdyby chtěl někdo detailnější foto nějaké části nebo jiných dílů není problém
http://jarmobiker1.rajce.idnes.cz/Desktop jak jsem už psal. Cenu nabídněte,

Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V

Teď e30 325i coupé 24V
Kolik za strop?
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Hoši já z toho stropu udělám aukci, protože mi na něj píše hodně lidí a jak říkám : cenu mi nabídněte a stejně se mě každý ptá. Nerad bych někomu uškodil. Tak teda první co mi přišlo na ten strop je i s poštou dohromady 1000,- od uživatele kalafuna. tak dejme tomu zítra do 16:00 zdejšího času. může být? jinak ty žluté flíčky co na něm jsou - už nejsou. šlo to kapičkou benzinu jak nic.
Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V

Teď e30 325i coupé 24V