sedacky iso kostky coupe
sedacky iso kostky coupe
Prodam sedacky do coupe je to vzor zelena kostka jsou to anatomy..coupe Praha kdYZ by nel nekdo zajem..

Re: ...
Pošli mi je sem prosím i s cenoumatISO píše:ja to neumim vlozit....[/img]
kmd.dvoris@seznam.cz.
Nahážu ti je sem

...
tak jak uvidime ze uz se nikdo nepridava tak to stopnem... nechal bych tomu čas asi do nedele a pristi tyden budou k vyzvednuti.. mohl bych k tomu pridat asi i přední černý tapecy a zadní taky černy a zelenym hadrovím středem...

Hele Mates, ty si asi přišel o zrak ty voe  
  Kde furt vidíš nějakou zelenou...
... jsou to klasické šedé "uberkaro" + origo tapce k tomu jaké mají být ! Jsou z origo ISa. Pokud si vše pamatuju, tak krom bočnice jsou v supr stavu a fungujou tak jak mají - jsou bez výhřevu.

Kde furt vidíš nějakou zelenou...... jsou to klasické šedé "uberkaro" + origo tapce k tomu jaké mají být ! Jsou z origo ISa. Pokud si vše pamatuju, tak krom bočnice jsou v supr stavu a fungujou tak jak mají - jsou bez výhřevu.
E30 327i MK M Cabrio MTechII 
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
						E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
...
no ja ti taky nevim kde jsem vzal zeleny... me se to zda že to má nádech do zelenkava...Zavarenec píše:Hele Mates, ty si asi přišel o zrak ty voe
... jsou to klasické šedé "uberkaro" + origo tapce k tomu jaké mají být ! Jsou z origo ISa. Pokud si vše pamatuju, tak krom bočnice jsou v supr stavu a fungujou tak jak mají - jsou bez výhřevu.

...nejvyšší částku tu máš a čas vypršel - konec aukce.
PS: pošli mi foto těch tapeců na mail KEAN@seznam.cz

PS: pošli mi foto těch tapeců na mail KEAN@seznam.cz