Varování!!! Doporučuji přečíst tohle téma na BMW klubu!!!!!!
Varování!!! Doporučuji přečíst tohle téma na BMW klubu!!!!!!
Naposledy upravil(a) Reno... dne 04. 12. 2004 16:51, celkem upraveno 2 x.
- SniperJones
Tak chlapi, tyhle *ZM....Y* jsem potkal na silnici, kousek od ČT na Kavcich horach, jel jsem smerem na Prazskeho Povstani, klido pido padesatkou a v tu chvili bila petka, E34 s tim cislem 1L5 - lepili se mi na prdel a pak me tak prasecky predjeli, fakt snad na milimetry blizko...Je tohle normalni? Byli v tom asi dva sraci, tak 18 max.Zave píše:O tom nepochybuju... mnozi s min maji urcite spatne zkusenosti...SniperJones píše:hehe .) kvalitni tema......martinmasat je zrejme zajimava postavicka![]()

Mozny je vsechno, ale reknu ti to takhle, v okoli to co on o nich vi kdekdo, ja je znam jenom z doslechu a od videni, parkrat jsem se s nima potkal, ale kdo tam bydli a je v podobny vekovy kategorii, tak ten o nich vi prakticky totez... Proste masat s nima bejt jedna ruka muze a nemusi... I kdyz s tema kolama je to podezrely, to jo...Samec píše:jo četl jsem to celé no myslím si že v tom má taky prsty
E39 535i sedan
-
- Místní Anonym
jsi asi barvoslepý ta 520i s vymrdanou M20 není bílá.Ace píše:Tak chlapi, tyhle *ZM....Y* jsem potkal na silnici, kousek od ČT na Kavcich horach, jel jsem smerem na Prazskeho Povstani, klido pido padesatkou a v tu chvili bila petka, E34 s tim cislem 1L5 - lepili se mi na prdel a pak me tak prasecky predjeli, fakt snad na milimetry blizko...Je tohle normalni? Byli v tom asi dva sraci, tak 18 max.Zave píše:O tom nepochybuju... mnozi s min maji urcite spatne zkusenosti...SniperJones píše:hehe .) kvalitni tema......martinmasat je zrejme zajimava postavicka![]()
-
- Místní Anonym
jo
jasne, povidaji, ostatne stejne jako o Tobe..MartinMasat píše:Na praze 4 je zná každej a to je třeba ani v životě neviděl sou tam prostě provařený ale už operujou i jinde než pražák budějárna a tak jezděj už i michli černák a jiné části kde je neznaj vždyt si v okolí pražáku o nich vyprávěj staré babky a dědci.

-
- Místní Anonym
-
- Místní Anonym
-
- Místní Anonym
tak to jo sice stary ale stale aktualni kazdy zna nekoho podobneho a treba ani nevi ze neco podobnyho dela. a kvuli tomu neni hned stejnej jak oni.Fx píše:Este toho trochu... Ne, ani nahodou... Ja uz tam nebydlim, byvam tam velice sporadicky. Tohle vsechno co vim ja (z doslechu) jsou veci stary plus minus dva roky nebo rok a pul...
Ja ty lidi az tak neznam, a tak nevim, co si o tom mam myslet, ale co nam reknes treba k tomuhle?
George_M píše:Čau kluci, hlavně Same, mrzí mě, co se ti stalo a chápu, že seš naštvanej, ale ten Piškot v tom fakt nemá prsty. Vím to, protože ho znám, bydlim taky v Podolí a vim o něm všechno. Teď už se krotí a už dávno nic nedělá, protože se poučil. Já myslim, že ty kola chtěl vzít spíš Mašát, kterej s nim byl kamarád, ale když jsem zjistil, co o něm tady píše, tak sem mu to řekl. Ten to řekl lidem z Pražáku a moc se jim to nelíbí. Zaříděj si to s Mašátem. Same, Piškot by s tebou chtěl mluvit mezi 4ma očima ( v dobrym ). Štve ho, co se stalo. Jestli seš teď tady, tak prosimte napiš.
E39 535i sedan
-
- Místní Anonym