Alberte možná se budeš divit,ale je to tak.Už bez řidičáku jsem jezdil.Prostě byl to kšeft za slušný prachy pro tátu,on to nestíhal a tak jsem jezdil já.Párkrát jsem jel na kámošův řidičák (divil by ses jak jsou policajti blbý) a párkrát bez.Věř tomu nebo ne,nakonec je mi to úplně jednoAlbert píše:2 Jaban: No vychvalovat Fiata mi prijde jako picovina.. a zvlast na Baworackym foru![]()
2 Tweety: Takze do toho Duisburgu jezdis uz od 17ti, jo?
for AND
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
-
Kuaja - neprihlasen
Tweety: bud kecas nebo ses silenej klikar - to co mi parkrat predvedli rakousky celnici na hranici me presvedcilo o tom,ze vyjet treba nekam pres caru bez papiru zas takova prdel neni.
Kdyz tu resis svoje zkusenosti- ujet 1300 Km po dalnici zvladne i maly dite-jediny, co jsi sikovnej,ze jsi treba neusnul. Jestli je ti ted 19 a mas pocit,ze mas zkusenosti a reakce jako 30-tiletej chlap, tak si pis, ze jsi hodne blizko nejakymu maleru-tohle je dokonce popsany i v psychologii a prave proto maji ridici do 25let v zahranici mnohonasobne vysi pojistky
,takze neboj, nejsi nemocnej sam.Jinak jed po D1 z Brna na Phu a divej se cca tak po 60 km doprava-uvidis tam ten ohromnej vyhorelej flek,kde uhorel ten 19tiletej kluk s cisternou-jestli mel kliku, tak mozna za 2 mesice najezdil to, co ty do hromady a urcite to nebyl zkuseny ridic. Uvidis, ze za par let si na to vzpomenes a uvedomis si sam, jak jezdis jinak a jak si ted jezdil blbe-asi te obcas taky popadne nejaka zavodni,ale urcite to nebude tak o drzku jako ted 
Kdyz tu resis svoje zkusenosti- ujet 1300 Km po dalnici zvladne i maly dite-jediny, co jsi sikovnej,ze jsi treba neusnul. Jestli je ti ted 19 a mas pocit,ze mas zkusenosti a reakce jako 30-tiletej chlap, tak si pis, ze jsi hodne blizko nejakymu maleru-tohle je dokonce popsany i v psychologii a prave proto maji ridici do 25let v zahranici mnohonasobne vysi pojistky
Kuaja - nechci se tu ted zastavat tweetyho, spis trosku polemizovat s tim vekem... Nic neplati naprosto vseobecne... Kdyz jsem videl navrhy na pojisteni podle novyho systemu, chtelo se mi z tech ptakovin zvracet - byla tam zahrnuta treba barva auta... Cerveny = jezdis na krev a proto plat vic... To je ptakovina, co treba clovek, kterej si cerveny auto koupi kvuli tomu, ze je na silnici lip videt?
Stejne tak s tim vekem, ja se necejtim kdovijak vyjezdenej, ale treba mymu otci bude 50, najel za svuj zivot pulku toho, co ja za tu chvili, co mam papiry... a sam mi radsi da volant do ruky, protoze jeho nazor je, ze jedu lip. A popravde, ja se za volantem taky cejtim bezpecnejc nez vedle nej, protoze je docela zbrklej. Proste clovek, kterej po 18 letech se skodovkou presedl do moderniho, byt slabyho auta... nastesti uz zklidnil. Tohle uz neni ani o veku, ale o zkusenostech a taky psychicky vyspelosti jedince. A opravdu to nevztahuju na sebe, vim, ze jsem mlady koste a nemam skoro zadny zkusenosti. Je to jenom takova polemika s tim, jestli 19letej kluk musi nutne mit horsi reakce nez 30letej chlap...
Stejne tak s tim vekem, ja se necejtim kdovijak vyjezdenej, ale treba mymu otci bude 50, najel za svuj zivot pulku toho, co ja za tu chvili, co mam papiry... a sam mi radsi da volant do ruky, protoze jeho nazor je, ze jedu lip. A popravde, ja se za volantem taky cejtim bezpecnejc nez vedle nej, protoze je docela zbrklej. Proste clovek, kterej po 18 letech se skodovkou presedl do moderniho, byt slabyho auta... nastesti uz zklidnil. Tohle uz neni ani o veku, ale o zkusenostech a taky psychicky vyspelosti jedince. A opravdu to nevztahuju na sebe, vim, ze jsem mlady koste a nemam skoro zadny zkusenosti. Je to jenom takova polemika s tim, jestli 19letej kluk musi nutne mit horsi reakce nez 30letej chlap...
E39 535i sedan
Ja to nemyslim nijak na tweetyho zle. A mas pravdu s reakcema-v 19 je budes mit urcite rychlejsi nez v 50,i lip vidis,tak rychle se mozna neunavis.. Jenze jde o to,ze proste za tu dobu se fakt zmenis v hlave-neco uvidis a zazijes,zjistis,ze si chces uzit,ale ne se zabit atp. 
Neber extrem,ktery v podstate neridi-to jsou lidi,kteri neumi ovladat auto-o reakcich tezko mluvit,ale ty, kteri jezdi normalne,ale treba proti tweetymu malo, domnivam se ja,muzou jezdit bezpecnejc.
Koukni se na motorky-tam je to videt lip-dej v 18letech klukovi 150konovou motorku-do max.dvou sezon tu motorku rozseka-kdyz nebude jezdit jak srab
- teprve,kdyz se ti podari odjezdit 5-6 sezon,tak mas sanci,ze uz jses pilot,ktery to zvladne-proste vysoky vykon stroje(naprosta rutina a odhad toho,co to bude delat),dopravni situaci (zkusenost)a hlavne to,ze to nerozpalis na 300kmh tam, kde to proste nejde (chladnejsi hlava 
Tohle je myslim proste neobhajitelny.A jestli bys treba jezdil rychle jako prase,ze tem 30letejm budes porad ujizdet,tak to pro me neni znamka,ze jsi dobrej ridic,ale spis nepremyslis.
Pojisteni je uplne debilni.
Neber extrem,ktery v podstate neridi-to jsou lidi,kteri neumi ovladat auto-o reakcich tezko mluvit,ale ty, kteri jezdi normalne,ale treba proti tweetymu malo, domnivam se ja,muzou jezdit bezpecnejc.
Koukni se na motorky-tam je to videt lip-dej v 18letech klukovi 150konovou motorku-do max.dvou sezon tu motorku rozseka-kdyz nebude jezdit jak srab
Tohle je myslim proste neobhajitelny.A jestli bys treba jezdil rychle jako prase,ze tem 30letejm budes porad ujizdet,tak to pro me neni znamka,ze jsi dobrej ridic,ale spis nepremyslis.
Pojisteni je uplne debilni.
ta moje nehoda byla trochu jina
nemyslim si o sobe ze sem mistr volantu a ze se mi nemuze nic stat
ale kdyz se to stalo tak sem to udelal schvalne ikdyz dusledek byl samozrejme nechtenej - ale schvalne sem do zatacky vytocil kola a slapl plnej a pustil spojku a chtel sem udelat machrovskej drift jako se mi to povedlo nekolikrat predtim ale vzdycky sem pri tom pocital s tim ze to jednou vyjit nemusi
ale kdyz se to stalo tak sem to udelal schvalne ikdyz dusledek byl samozrejme nechtenej - ale schvalne sem do zatacky vytocil kola a slapl plnej a pustil spojku a chtel sem udelat machrovskej drift jako se mi to povedlo nekolikrat predtim ale vzdycky sem pri tom pocital s tim ze to jednou vyjit nemusi
----------------------:)
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
And píše:ta moje nehoda byla trochu jina

Fakt sorry, ale že jsi to rozfákal vlastně schválně, tak to mě dostalo...
Naposledy upravil(a) Dan td dne 02. 12. 2004 16:15, celkem upraveno 1 x.
Já vím, před chvílí mi tvoji kolizi dopodrobna popsal tvůj soused David...And píše:ta moje nehoda byla trochu jina
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
And píše:ta moje nehoda byla trochu jina

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
jen tak namargo veci a kdybys to chtel zkusit jeste jednou a nerozflakat karu tak pri driftu se kola toci do kontry a ne do zatacky a to v jakekoliv rychlosti a kor kdyz proslapnes spojku na plny kotel...And píše:ta moje nehoda byla trochu jina

za á nerozflakal sem to schvalne jen sem to tak bral ze se to muze stat a tim sem chtel rict ze nesem ten frajirek co si myslel ze se mu to stat nemuze
za bé kontra je od slova "proti, opacne,.." takze nejdriv sem musel zatocit a pak sem dal kotra ale pak prislo druhy utrhnuti zadku a na dalsi kontra uz me nevysla silnice
a za cé pro lukase325e, jo uz chapu co tim myslel ze me pozdravujes tak i ja tebe zdravim
za bé kontra je od slova "proti, opacne,.." takze nejdriv sem musel zatocit a pak sem dal kotra ale pak prislo druhy utrhnuti zadku a na dalsi kontra uz me nevysla silnice
a za cé pro lukase325e, jo uz chapu co tim myslel ze me pozdravujes tak i ja tebe zdravim
----------------------:)
a