Měl bych dotaz , zdali někdo nemá kontakt na někoho šikovného a cenové přijatelného
 , kdo se tímto v moravskoslezkém kraji zabývá ?
 , kdo se tímto v moravskoslezkém kraji zabývá ?  dikes moc
 dikes moc , kdo se tímto v moravskoslezkém kraji zabývá ?
 , kdo se tímto v moravskoslezkém kraji zabývá ?  dikes moc
 dikes mocTohle ale neni pravda. Kdyz prebrusujes vacku tak hlavne ubiras v miste kde vacka na ventil netlaci. Palec pak dobrousis do pozadovaneho tvaru a zdvihu podle potreby(nebo co ti material dovoli. A nakonec podle toho kolik probrousis vypodlozis ventil nebo zdvihatko aby na sebe s vackou dosahly a splnily vule. Ja sam mam z vacky 228' 9mm zdvih prebrouseno na 266' a 11mm zdvih.Mirek E. píše:to ostreni vacek neni zadna vyhra, sice prodlouzis dobu plneni, ale zase zmensis zdvih ventilu...
 taky jsem kdysi uvazoval nad prebrousenim ale uz ani ta nova ostra neni zas tak draha a neco starsiho vyjde skoro stejne jako prebrouseni. taky aspon zustane puvodni original kdyby neco...
 taky jsem kdysi uvazoval nad prebrousenim ale uz ani ta nova ostra neni zas tak draha a neco starsiho vyjde skoro stejne jako prebrouseni. taky aspon zustane puvodni original kdyby neco... doporučuju, pak vyjde jako nová
 doporučuju, pak vyjde jako nová 
 to je už za sakra jinej peníz ne ?
 to je už za sakra jinej peníz ne ? 

a to je pro me fakt hodne moc penez, prebrus me vysel na dvojku za vacku plus talir za podlozky coz mi dost ulehcilo rozhodovani.
 a to je pro me fakt hodne moc penez, prebrus me vysel na dvojku za vacku plus talir za podlozky coz mi dost ulehcilo rozhodovani. 
U M60 jsou čtyři a to už fakt přestává bejt sranda.MattyX píše:jj starý jetý ludry kupovatdoporučuju, pak vyjde jako nová
Ono něco jinýho je kupovat vačku do M20 a pak vačky do M50/M60 atd. kde jsou dvěto je už za sakra jinej peníz ne ?

já jsem vačku nechal přenitridovat, stálo to tácek navíc, ale zase nebude hnedka v takovým stavu v jakým jsem ji koupilmychal píše:pry dobry matros a neni to potreba. Uvidime...

je jasne ze pokud se clovek rozhoduje mezi koupi 4 racing vacek tak je to asi jednoduchy
 je jasne ze pokud se clovek rozhoduje mezi koupi 4 racing vacek tak je to asi jednoduchy  ale konkretne na m20ku si myslim ze to je tak jak jsem psal vyse
 ale konkretne na m20ku si myslim ze to je tak jak jsem psal vyse