for AND

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Mazety

Příspěvek od Mazety » 01. 12. 2004 11:28

bmwm3 píše:
Mazety píše: ty seš ten co zkončil pod liazkou plnou panelů?
Tak to nejsem já, já jel pod skříňový tirák, ale jsem rád, že tu mám kolegu, zítra můžu dát na net fotky...
rád bych se mrknul z čeho jsi vylezl
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i

Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 01. 12. 2004 11:57

Mazety píše: rád bych se mrknul z čeho jsi vylezl
Vykop :?

Mazety

Příspěvek od Mazety » 01. 12. 2004 11:59

bmwm3 píše:Vykop :?
co?
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i

Felda
odtah od 7kč/km731810210

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 01. 12. 2004 12:31

jo uz sem holt takovej
nekdy to tady beru jen tak a je me to uplne jedno a jindy me na tom zalezi a pak se citim ublizenej.sem tomhle dost naladovej a promenej. lidi rikaj ze nesem normalni a ze to nemam v hlave v poradku a asi maj pravdu.nerikam to jako omluveni ani zadny ulehceni, spise jen objasneni a pochopeni.
ale jindra ma pravdu ze bez acke neni reakce a vy se tak ke me chovate stejnym zpusobem, ktery me vycitate.to ale neplati vsem takze to fuck you taky nepatrilo vsem. treba tomu anonymovi tri tecky kterej je asi zbabelej se pod to podepsat ale kdyz sem s nim mel tehdy rozhovor tak sem myslel ze je obdaren vyssim intelektem ale jak vidno, ani me nezna a necha se strhnout proudem a kdyz uz lezim na zemi tak si taky kopne.
k vymene nazoru a ke konfrontaci uz doslo tak ted by bylo nejlepsi kdyby se to uz jednou provzdy uzavrelo ale tohle ted bude na vas tak tedy dokazte svou inteligenci ktera tak mnohonasobne prevysuje tu moji vlastni a ridte se lidovym heslem "moudrejsi ustoupi"
----------------------:)

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 01. 12. 2004 12:58

Mazety píše:
bmwm3 píše:Vykop :?
co?
Z toho auta jsem nevylezl, ale vykopl se, až uvidíš fotky nebudeš se ptát
:-)

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 01. 12. 2004 13:01

And píše:jo uz sem holt takovej
nekdy to tady beru jen tak a je me to uplne jedno a jindy me na tom zalezi a pak se citim ublizenej.sem tomhle dost naladovej a promenej. lidi rikaj ze nesem normalni a ze to nemam v hlave v poradku a asi maj pravdu.nerikam to jako omluveni ani zadny ulehceni, spise jen objasneni a pochopeni.
ale jindra ma pravdu ze bez acke neni reakce a vy se tak ke me chovate stejnym zpusobem, ktery me vycitate.to ale neplati vsem takze to fuck you taky nepatrilo vsem. treba tomu anonymovi tri tecky kterej je asi zbabelej se pod to podepsat ale kdyz sem s nim mel tehdy rozhovor tak sem myslel ze je obdaren vyssim intelektem ale jak vidno, ani me nezna a necha se strhnout proudem a kdyz uz lezim na zemi tak si taky kopne.
k vymene nazoru a ke konfrontaci uz doslo tak ted by bylo nejlepsi kdyby se to uz jednou provzdy uzavrelo ale tohle ted bude na vas tak tedy dokazte svou inteligenci ktera tak mnohonasobne prevysuje tu moji vlastni a ridte se lidovym heslem "moudrejsi ustoupi"
Hele Ande, už dost. Jaký ležíš na zemi, tak si kopnou, uvědomuješ si, kolik lidí to v sobě drželo, jak vidno.. Já být tebou, tak sem už nic nepíšu, třeba měsíc dva než se to zklidní..

Mazety

Příspěvek od Mazety » 01. 12. 2004 13:11

bmwm3 píše:Z toho auta jsem nevylezl, ale vykopl se, až uvidíš fotky nebudeš se ptát
:-)
ty bláho, když vidím rozstřelenou káru, tak pár dní jezdím jak důchodce :)
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i

Felda
odtah od 7kč/km731810210

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 01. 12. 2004 13:20

GeRoX píše:diky ze ctenicko..:) dobre se bavim jen tak dal... :twisted: :lol: 8)

btw: zda se mi to jenom nebo je to tak, ze lidi z tohoto fora, kteri tady byli denne pred rokem uz sem nechodej ani nepisou????

teda krome blumena, ktery sem obcas hodi neco typu "zkurveny...atd"... :twisted: 8)
Nezdá, i poslední mohykán Francis už to taky vzdal a jen to tu z povzdálí pozoruje :cry:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 01. 12. 2004 13:24

Dan td píše:
GeRoX píše:diky ze ctenicko..:) dobre se bavim jen tak dal... :twisted: :lol: 8)

btw: zda se mi to jenom nebo je to tak, ze lidi z tohoto fora, kteri tady byli denne pred rokem uz sem nechodej ani nepisou????

teda krome blumena, ktery sem obcas hodi neco typu "zkurveny...atd"... :twisted: 8)
Nezdá, i poslední mohykán Francis už to taky vzdal a jen to tu z povzdálí pozoruje :cry:
hmm..jsem si to myslel....ze "stare gardy" uz sem skoro nikdo neleze...

...nezbyva nic nez zalozit "old school E30.cz" a tohle nechat newcomer-ům at se tady pohadaj do krve o tom co zere vic jestli 2,5 nebo 2,0...a aby tady mohli snit a vanosech a nevimcovsechno... :twisted: 8)

...v pripade ze by tohle nekoho nakrklo ... tak rikam dopredu ze to taky tak bylo mysleno... :twisted: :evil: :evil: :evil: 8)
Obrázek

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 01. 12. 2004 13:26

GeRoX píše:
Dan td píše:

hmm..jsem si to myslel....ze "stare gardy" uz sem skoro nikdo neleze...

...nezbyva nic nez zalozit "old school E30.cz" a tohle nechat newcomer-ům at se tady pohadaj do krve o tom co zere vic jestli 2,5 nebo 2,0...a aby tady mohli snit a vanosech a nevimcovsechno... :twisted: 8)

...v pripade ze by tohle nekoho nakrklo ... tak rikam dopredu ze to taky tak bylo mysleno... :twisted: :evil: :evil: :evil: 8)

rozumná slova
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 01. 12. 2004 13:35

to je na takovýchto fórech poměrně normální jev - úbytek zájmu

ale přesto lidi jezdej na srazy a je sranda

já jsem tady taky teprve rok a pár měsíců, ale totálně mě to chytlo :)
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 01. 12. 2004 13:37

DC píše:to je na takovýchto fórech poměrně normální jev - úbytek zájmu

se nedivim u nas sekretarky taky jen litaj celej den po netu... :twisted: :twisted: :twisted: 8) :lol: 8)
Obrázek

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 01. 12. 2004 13:41

GeRoX píše:

se nedivim u nas sekretarky taky jen litaj celej den po netu... :twisted: :twisted: :twisted: 8) :lol: 8)
to je dneska nejvýhodnější job 8) :lol:

jen bych to nebral s tim newcomer & old school tak dramaticky, jelikož z dlouhodobějšího pohledu jsou třeba nynější admini taktéž newcomeři :)
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 01. 12. 2004 13:46

DC píše:
GeRoX píše:

to je dneska nejvýhodnější job 8) :lol:

jen bych to nebral s tim newcomer & old school tak dramaticky, jelikož z dlouhodobějšího pohledu jsou třeba nynější admini taktéž newcomeři :)
to je jasny ze to neni vubec pruchozi...od pocatku je to debilni napad...uznavam... :twisted: :twisted: :twisted: 8)
Obrázek

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 01. 12. 2004 14:03

Mazety píše: ty bláho, když vidím rozstřelenou káru, tak pár dní jezdím jak důchodce :)
No, kamaráde, já už nejezdím, jako před tím, už se třeba nebojím, nemám přehnaný reakce, nejsem vyklepanej, ale asi tak 100x víc předvídám a je fakt, že od té nehody jsem ještě, musím zaklepat, neměl ani jednu vážnou krizovku a vše řeším v daleko větším klidu, protože to čekám..

...

Příspěvek od ... » 01. 12. 2004 16:36

And píše:jo uz sem holt takovej
.to ale neplati vsem takze to fuck you taky nepatrilo vsem. treba tomu anonymovi tri tecky kterej je asi zbabelej se pod to podepsat ale kdyz sem s nim mel tehdy rozhovor tak sem myslel ze je obdaren vyssim intelektem ale jak vidno, ani me nezna a necha se strhnout proudem a kdyz uz lezim na zemi tak si taky kopne...
Ande, Ande...

Nekopu, vždyť jsem se jen snažil vysvětlit ostatním, že jsi jinak vnímavý než většina jiných, a z toho plyne, že nejsi často pochopen.

Já například trpím přílišnou předvídavostí... :lol:

Nechat se strhnout proudem? To se mi jen zřídka stává... :D

Ty moje tři tečky neřeš... :lol:

Albert

Příspěvek od Albert » 01. 12. 2004 17:08

Nechcete uz toho nechat? :roll:
Je fakt, ze nekdy ma And kecy, ale na druhou stranu s par vecma co tu kdy napsal souhlasim a nektery forky ma taky dobry (naposledy ty mp3)..

Chapu ze dost lidem sympatickej neni, ale obcas se po nem vozite fakt zbytecne :!:

Jestli tady chcete mit z nekoho boxovaci pytel, tak proc na treba z jabana? Ten sem skoro nechodi a za tu dobu co tu byl napsal mnohem vic picovin nez And za celou dobu :twisted:

jaban

Příspěvek od jaban » 01. 12. 2004 17:30

Albert píše:Nechcete uz toho nechat? :roll:
Je fakt, ze nekdy ma And kecy, ale na druhou stranu s par vecma co tu kdy napsal souhlasim a nektery forky ma taky dobry (naposledy ty mp3)..

Chapu ze dost lidem sympatickej neni, ale obcas se po nem vozite fakt zbytecne :!:

Jestli tady chcete mit z nekoho boxovaci pytel, tak proc na treba z jabana? Ten sem skoro nechodi a za tu dobu co tu byl napsal mnohem vic picovin nez And za celou dobu :twisted:
i ty chytroline... asi jsem napsal neco, co se vam moc nelibilo, ale nechapu proc to nazyvas picovinama, nakonec tvoje vec. Ale to co tady predvadite s tim Andem, to teda klobouk dolu :roll: . Uz to tady nevypada jako BMW club, ale spis jako vychovny ustav pro deti a mladez :lol:

Ande vydrz to drzim ti palce... 8)

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 01. 12. 2004 17:43

bmwm3 píše:
Mazety píše: ale jednoho ošklivýho dne se omotal dveřma kolem stromu
Jo And se omotal okolo stromu??
Já ani nevím, že měl 320... Má někdo fotky? No kámoš na to má přísloví. Ať si mládě koupí silní BMW a zrychlení z nuly na strom je zaručeno :-))
to And: Nic si z toho nedělej, já jsem se před půl rokem podruhé narodil pod tirákem.. Díky ABS to trošku zatočilo a já tu sedím..
S tima mladejma bacha.... :D Nevim,co to je za blbý přísloví.Myslim,že je to na zkušenostech a třeba na náhodě,né na věku.Je mi 19,každejch 14 dní jezdím Duisburg a zpět (1300km) už 2 roky a nemyslim si,že bych byl o něco horší řidič,než 30ti letej chlap,kterej to co já za ty dva roky nenajezdil za 12let.Si teda myslim :lol:

Albert

Příspěvek od Albert » 01. 12. 2004 17:57

2 Jaban: No vychvalovat Fiata mi prijde jako picovina.. a zvlast na Baworackym foru :twisted:
2 Tweety: Takze do toho Duisburgu jezdis uz od 17ti, jo? :lol:

Odpovědět