rád bych se mrknul z čeho jsi vylezlbmwm3 píše:Tak to nejsem já, já jel pod skříňový tirák, ale jsem rád, že tu mám kolegu, zítra můžu dát na net fotky...Mazety píše: ty seš ten co zkončil pod liazkou plnou panelů?
for AND
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
jo uz sem holt takovej
nekdy to tady beru jen tak a je me to uplne jedno a jindy me na tom zalezi a pak se citim ublizenej.sem tomhle dost naladovej a promenej. lidi rikaj ze nesem normalni a ze to nemam v hlave v poradku a asi maj pravdu.nerikam to jako omluveni ani zadny ulehceni, spise jen objasneni a pochopeni.
ale jindra ma pravdu ze bez acke neni reakce a vy se tak ke me chovate stejnym zpusobem, ktery me vycitate.to ale neplati vsem takze to fuck you taky nepatrilo vsem. treba tomu anonymovi tri tecky kterej je asi zbabelej se pod to podepsat ale kdyz sem s nim mel tehdy rozhovor tak sem myslel ze je obdaren vyssim intelektem ale jak vidno, ani me nezna a necha se strhnout proudem a kdyz uz lezim na zemi tak si taky kopne.
k vymene nazoru a ke konfrontaci uz doslo tak ted by bylo nejlepsi kdyby se to uz jednou provzdy uzavrelo ale tohle ted bude na vas tak tedy dokazte svou inteligenci ktera tak mnohonasobne prevysuje tu moji vlastni a ridte se lidovym heslem "moudrejsi ustoupi"
nekdy to tady beru jen tak a je me to uplne jedno a jindy me na tom zalezi a pak se citim ublizenej.sem tomhle dost naladovej a promenej. lidi rikaj ze nesem normalni a ze to nemam v hlave v poradku a asi maj pravdu.nerikam to jako omluveni ani zadny ulehceni, spise jen objasneni a pochopeni.
ale jindra ma pravdu ze bez acke neni reakce a vy se tak ke me chovate stejnym zpusobem, ktery me vycitate.to ale neplati vsem takze to fuck you taky nepatrilo vsem. treba tomu anonymovi tri tecky kterej je asi zbabelej se pod to podepsat ale kdyz sem s nim mel tehdy rozhovor tak sem myslel ze je obdaren vyssim intelektem ale jak vidno, ani me nezna a necha se strhnout proudem a kdyz uz lezim na zemi tak si taky kopne.
k vymene nazoru a ke konfrontaci uz doslo tak ted by bylo nejlepsi kdyby se to uz jednou provzdy uzavrelo ale tohle ted bude na vas tak tedy dokazte svou inteligenci ktera tak mnohonasobne prevysuje tu moji vlastni a ridte se lidovym heslem "moudrejsi ustoupi"
----------------------:)
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Hele Ande, už dost. Jaký ležíš na zemi, tak si kopnou, uvědomuješ si, kolik lidí to v sobě drželo, jak vidno.. Já být tebou, tak sem už nic nepíšu, třeba měsíc dva než se to zklidní..And píše:jo uz sem holt takovej
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nezdá, i poslední mohykán Francis už to taky vzdal a jen to tu z povzdálí pozorujeGeRoX píše:diky ze ctenicko..dobre se bavim jen tak dal...
![]()
![]()
![]()
btw: zda se mi to jenom nebo je to tak, ze lidi z tohoto fora, kteri tady byli denne pred rokem uz sem nechodej ani nepisou????
teda krome blumena, ktery sem obcas hodi neco typu "zkurveny...atd"...![]()
hmm..jsem si to myslel....ze "stare gardy" uz sem skoro nikdo neleze...Dan td píše:Nezdá, i poslední mohykán Francis už to taky vzdal a jen to tu z povzdálí pozorujeGeRoX píše:diky ze ctenicko..dobre se bavim jen tak dal...
![]()
![]()
![]()
btw: zda se mi to jenom nebo je to tak, ze lidi z tohoto fora, kteri tady byli denne pred rokem uz sem nechodej ani nepisou????
...nezbyva nic nez zalozit "old school E30.cz" a tohle nechat newcomer-ům at se tady pohadaj do krve o tom co zere vic jestli 2,5 nebo 2,0...a aby tady mohli snit a vanosech a nevimcovsechno...
...v pripade ze by tohle nekoho nakrklo ... tak rikam dopredu ze to taky tak bylo mysleno...

GeRoX píše:hmm..jsem si to myslel....ze "stare gardy" uz sem skoro nikdo neleze...Dan td píše:Nezdá, i poslední mohykán Francis už to taky vzdal a jen to tu z povzdálí pozorujeGeRoX píše:diky ze ctenicko..dobre se bavim jen tak dal...
![]()
![]()
![]()
...nezbyva nic nez zalozit "old school E30.cz" a tohle nechat newcomer-ům at se tady pohadaj do krve o tom co zere vic jestli 2,5 nebo 2,0...a aby tady mohli snit a vanosech a nevimcovsechno...![]()
![]()
...v pripade ze by tohle nekoho nakrklo ... tak rikam dopredu ze to taky tak bylo mysleno...![]()
![]()
![]()
![]()
rozumná slova
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
to je dneska nejvýhodnější jobGeRoX píše:se nedivim u nas sekretarky taky jen litaj celej den po netu...DC píše:to je na takovýchto fórech poměrně normální jev - úbytek zájmu
ale přesto lidi jezdej na srazy a je sranda
já jsem tady taky teprve rok a pár měsíců, ale totálně mě to chytlo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jen bych to nebral s tim newcomer & old school tak dramaticky, jelikož z dlouhodobějšího pohledu jsou třeba nynější admini taktéž newcomeři
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
to je jasny ze to neni vubec pruchozi...od pocatku je to debilni napad...uznavam...DC píše:to je dneska nejvýhodnější jobGeRoX píše:se nedivim u nas sekretarky taky jen litaj celej den po netu...DC píše:to je na takovýchto fórech poměrně normální jev - úbytek zájmu
ale přesto lidi jezdej na srazy a je sranda
já jsem tady taky teprve rok a pár měsíců, ale totálně mě to chytlo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jen bych to nebral s tim newcomer & old school tak dramaticky, jelikož z dlouhodobějšího pohledu jsou třeba nynější admini taktéž newcomeři

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
No, kamaráde, já už nejezdím, jako před tím, už se třeba nebojím, nemám přehnaný reakce, nejsem vyklepanej, ale asi tak 100x víc předvídám a je fakt, že od té nehody jsem ještě, musím zaklepat, neměl ani jednu vážnou krizovku a vše řeším v daleko větším klidu, protože to čekám..Mazety píše: ty bláho, když vidím rozstřelenou káru, tak pár dní jezdím jak důchodce
-
...
Ande, Ande...And píše:jo uz sem holt takovej
.to ale neplati vsem takze to fuck you taky nepatrilo vsem. treba tomu anonymovi tri tecky kterej je asi zbabelej se pod to podepsat ale kdyz sem s nim mel tehdy rozhovor tak sem myslel ze je obdaren vyssim intelektem ale jak vidno, ani me nezna a necha se strhnout proudem a kdyz uz lezim na zemi tak si taky kopne...
Nekopu, vždyť jsem se jen snažil vysvětlit ostatním, že jsi jinak vnímavý než většina jiných, a z toho plyne, že nejsi často pochopen.
Já například trpím přílišnou předvídavostí...
Nechat se strhnout proudem? To se mi jen zřídka stává...
Ty moje tři tečky neřeš...
Nechcete uz toho nechat?
Je fakt, ze nekdy ma And kecy, ale na druhou stranu s par vecma co tu kdy napsal souhlasim a nektery forky ma taky dobry (naposledy ty mp3)..
Chapu ze dost lidem sympatickej neni, ale obcas se po nem vozite fakt zbytecne
Jestli tady chcete mit z nekoho boxovaci pytel, tak proc na treba z jabana? Ten sem skoro nechodi a za tu dobu co tu byl napsal mnohem vic picovin nez And za celou dobu
Je fakt, ze nekdy ma And kecy, ale na druhou stranu s par vecma co tu kdy napsal souhlasim a nektery forky ma taky dobry (naposledy ty mp3)..
Chapu ze dost lidem sympatickej neni, ale obcas se po nem vozite fakt zbytecne
Jestli tady chcete mit z nekoho boxovaci pytel, tak proc na treba z jabana? Ten sem skoro nechodi a za tu dobu co tu byl napsal mnohem vic picovin nez And za celou dobu
-
jaban
i ty chytroline... asi jsem napsal neco, co se vam moc nelibilo, ale nechapu proc to nazyvas picovinama, nakonec tvoje vec. Ale to co tady predvadite s tim Andem, to teda klobouk doluAlbert píše:Nechcete uz toho nechat?![]()
Chapu ze dost lidem sympatickej neni, ale obcas se po nem vozite fakt zbytecne![]()
Ande vydrz to drzim ti palce...
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
S tima mladejma bacha....bmwm3 píše:Jo And se omotal okolo stromu??Mazety píše: ale jednoho ošklivýho dne se omotal dveřma kolem stromu
Já ani nevím, že měl 320... Má někdo fotky? No kámoš na to má přísloví. Ať si mládě koupí silní BMW a zrychlení z nuly na strom je zaručeno)
to And: Nic si z toho nedělej, já jsem se před půl rokem podruhé narodil pod tirákem.. Díky ABS to trošku zatočilo a já tu sedím..