j3ykobim píše:policie nemá právo koukat pod kapotu, nejsou STK
Když máš pod kapotou VIN kód, je to vyřešený, že?! Prostě musí.
Druhá věc je, že policajti nejspíš nemají tak nějak právní způsobilost nebo odbornost, či jak to nazvat, zkoumat, jestli tam ten motor patří nebo ne. Je-li přeraženej nebo nečitelnej typ motoru, můžou věštit z kávový sedliny. Pokud to není nějaká vyložená drzost (třeba V8 v 316i), můžeš se zkusit s nima nebavit (to dělám většinou), nebo je rovnou sám požádat, když se jim něco nezdá, ať tě pošlou na TK...
Měl jsem v tříce s naftovejma papírama zastavěnou M30. Bylo to udělaný dle mýho docela pěkně. Auto mělo pětidíru a leželo na zemi. Kontrolovali mě s tím třikrát. Vždycky jsem to po chvilce zdechl, ne hned, abych na sebe nějak neupozornil, ale prostě po chvíli.
Jednou, a to bylo nejlepší, mi nějak vytekla baterka, či co se to s ní stalo, a já to po úspěšně provedený kontrole alkoholu a dokladů už nenatočil. Tak jsem ty policajty poprosil, aby mě nastartovali na kabely. Bylo to v noci v nějaký psí řiti kolem Prachatic a maníci se tam očividně taky kopali do prdele. Vytáhl jsem startkáble a už to jelo

Kapotu jsem teda vůbec neotvíral, baterka byla vzadu, ale měl jsem nahnáno dost...
Teď mám na svý běžně provozovaný tříce komplet všechno originál, včetně rozměru pneumatik

Člověku se jedná s s orgánama hnedka jinak, když ví, že ho nemůžou uvařit na technickej stav...