Pražaci pomozte ! ! !
-
- Kontaktovat uživatele:
Pražaci pomozte ! ! !
Ahoj.Prodal jsem před 3 týdny E 34 spz 1L5 86 96 do Prahy Probstovy Vladimiru,bytem dejvická 397/34 Bubeněč. Poslal jsem mu poštou velké OTP a po 17 dnech se my to vratilo zpět. Mobil má pořád nedostupný a pevná linka taky není.kdyby jste ho někdo potkal vyřiď te mu ať se my ozve. Dík
mrtvej
tak za ten tvuj odkaz na www Ti rozbiju hubu debile
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Re: mrtvej
to sem asi nepatří coduska píše:tak za ten tvuj odkaz na www Ti rozbiju hubu debile

Život je jen náhoda .....
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražaci pomozte ! ! !
nečvím co ti vadí.chvíli počkej co se bude dít a vše schovej-i doklad jak se ti to vrátilo zpětbodie 1 píše:Ahoj.Prodal jsem před 3 týdny E 34 spz 1L5 86 96 do Prahy Probstovy Vladimiru,bytem dejvická 397/34 Bubeněč. Poslal jsem mu poštou velké OTP a po 17 dnech se my to vratilo zpět. Mobil má pořád nedostupný a pevná linka taky není.kdyby jste ho někdo potkal vyřiď te mu ať se my ozve. Dík
jestli se ztratil tak pak můžeš prodat ještě papíry

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: mrtvej
a ty jdi do pice novado vyhulenyduska píše:tak za ten tvuj odkaz na www Ti rozbiju hubu debile

bla
kdyz sem to otevrel poprve, zacli se mi otevirat dalsi a dalsi stranky s reklamami, neslo to zastavit, mel sem v tu dobu zrovna na PC neco rozepsaneho a diky tem reklamam sem musel PC resnout. Hrozne me to nastvalo, protoze podobne stranky nesnasim. Taky je to mozna tim, ze mam pripojeni LAN a tak vam mozna nestihlo nenabehlo to co me.
Kazdopadne sme si to vcera uz vyjasnili, neni uz problem..
tak uz to prosim nereste kluci..
ahoj
Kazdopadne sme si to vcera uz vyjasnili, neni uz problem..
tak uz to prosim nereste kluci..

ahoj