ale jednoho ošklivýho dne se omotal dveřma kolem stromubmwm3 píše:Co ????Mazety píše: třeba se na tom podepsala ta nehoda
Jaká nehoda????
for AND
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Jo And se omotal okolo stromu??Mazety píše: ale jednoho ošklivýho dne se omotal dveřma kolem stromu
Já ani nevím, že měl 320... Má někdo fotky? No kámoš na to má přísloví. Ať si mládě koupí silní BMW a zrychlení z nuly na strom je zaručeno
to And: Nic si z toho nedělej, já jsem se před půl rokem podruhé narodil pod tirákem.. Díky ABS to trošku zatočilo a já tu sedím..
Naposledy upravil(a) bmwm3 dne 30. 11. 2004 15:58, celkem upraveno 2 x.
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Jo And se omotal okolo stromu??Mazety píše: ale jednoho ošklivýho dne se omotal dveřma kolem stromu
Já ani nevím, že měl 320... Má někdo fotky? No kámoš na to má přísloví. Ať si mládě koupí silný BMW a zrychlení z nuly na strom je zaručeno
to And: Nic si z toho nedělej, já jsem se před půl rokem podruhé narodil pod tirákem.. Díky ABS to trošku zatočilo a já tu sedím..
ty seš ten co zkončil pod liazkou plnou panelů?bmwm3 píše: to And: Nic si z toho nedělej, já jsem se před půl rokem podruhé narodil pod tirákem.. Díky ABS to trošku zatočilo a já tu sedím..
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
No cece Blume mas mezery ve vzdelaniBlumen_071 píše:no cece, toho se asi nedockas. a uz jsi videl parnik driftovat?![]()
Jirik promine tu trosku jedu![]()
Par lidi uz nejen videlo, ale i na vlastni kuzi zazilo parnik svistici dverma...a ani pri tom nedostali morskou nemoc
Ale mas recht, ze ted musim zvolnit tempo, abych si zvyknul na novej rozmer gum a zvyk si co od nich muzu cekat
Navic si prece nebudu na asfaltu nicit sve krasne luxusni nove yokohamy, nicmene az napadne snih, tak to se hned pojedu nekam pekne sklouznout
Skoda ze padla ta akce Pribram, mel jsem pripraveny na zimnich rafkach takovy pekny gumy, kterejm uz bylo dle meho predchoziho zachazeni asi jasny, jakej je jejich osud
-
...
Ano, ano.bmwm3 píše:Jo And se omotal okolo stromu??Mazety píše: ale jednoho ošklivýho dne se omotal dveřma kolem stromu
Já ani nevím, že měl 320... Má někdo fotky? No kámoš na to má přísloví. Ať si mládě koupí silní BMW a zrychlení z nuly na strom je zaručeno)
Kdysi na nějaké diskusi And napsal, že má skvělý život a jezdí v BMW...
A já mu napsal, aby dával bacha, ať toho žraloka E21 někam nenalisuje
A on vzal má slova na lehkou váhu
Jistě se dokonale poučil.
Už bude opatrný...
Je to přece velmi vnímavý chlapec...
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Na každou svini se vaří voda... píše:Ano, ano.bmwm3 píše:Jo And se omotal okolo stromu??Mazety píše: ale jednoho ošklivýho dne se omotal dveřma kolem stromu
Já ani nevím, že měl 320... Má někdo fotky? No kámoš na to má přísloví. Ať si mládě koupí silní BMW a zrychlení z nuly na strom je zaručeno)
Kdysi na nějaké diskusi And napsal, že má skvělý život a jezdí v BMW...
A já mu napsal, aby dával bacha, ať toho žraloka E21 někam nenalisuje, protože z vlastní zkušenosti vím, že když se cítím, že jsem king, jsem zatraceně blízko toho si namlátit.
![]()
A on vzal má slova na lehkou váhu![]()
![]()
Jistě se dokonale poučil.
Už bude opatrný...![]()
Je to přece velmi vnímavý chlapec...
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
vazeny pane nez se do me zase obujete tak si prosim prectete jeste jednou co sem napsal a treba z toho pochopite to co sem myslel ze sem nikoho neurazel do tohoto incidentu to znamena ze od predtim po ted nez sem vas nazval svym vyjadrenim a ano tohle se beru jako urazku vasich osob ale mluvil sem ze predtim sem to nedelal a nemel k tomu duvodJirka325 píše:Ty ses nejen blbej, ale este lzes jak daleko vidis, ty jsi nekoho neurazil ?And píše:ja sem nikdy nikoho neurazil ani nikomu nenadaval do tohoto incidentu kdy sem se pouze vyjadril ve smyslu toho ze si tady vy zase hrajete na moc velky pany
jinak k ty nehode - je pravda ze to byla moje vina lehkovazna chyba, k tomu zivotu - lide se meni
a klidne se me dal posmivejte a urazejte me uz je to jedno
----------------------:)
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
no dlouho jsem odolaval neco sem napsat Anda neznam a co pise tady na netu je mi fuk proste to prectu a jedu dal. Ale tady musim souhlasit s Max-MaxemMax-Max píše:AND: musis silou mocou davat najavo svoju odlisnost? Dat si do podpisu "FUCK YOU" je len dalsim potvrdenim spravnosti mojej reakcie a celeho tohto threadu.
ANDe nikdy sem ti nic neudelal ani nerek muzes mi tedy vysvetlit proc me fakujes
Jak jsem už psal, jako malí haranti (pro ty co nerozumý)DĚCKA. O ANDovy říkáte "mladej flótek" ale začínáte se chovat hůř jak patnáctiletí puboši. Že se na to nevyse..............e .břečka píše:vas to jeste baviProc si to vsechno berete tak osobne
Kdybych se mel takto zabyvat kazdym FUCK YOU ktery se doctu v nejake diskuzi nebo v chatu ve hrach tak mam "zabavu" na rok dopredu.
Neni dulezite, kdy jsi to udelal, ale ze jsi to vubec udelal.And píše:urazku vasich osob ale mluvil sem ze predtim sem to nedelal a nemel k tomu duvod
No vidis, tak skoc z mostu a ulevis si od trapeni a usetris nam nervy, neee, fakt nema cenu te nejak resit, proste naprosto zbytecny plytvani casem, dosah jsi ceho jsi chtel - mas tu velky Anti-Fanklub, tak si to uzij, jakakoliv dalsi diskuse s tebou je o nicem, nebot to bude porad stejny, porad ti budem at uz mirnejsim zpusobem neco naznacovat, nebo to resit rovnou servanim, tak kolem sebe budes porad kopat, to je presne to, co z tebe dela to, co jsi.And píše:a klidne se me dal posmivejte a urazejte me uz je to jedno
Já nechápu, proč seš tak chytlavej. Ty se neumíš povznést nad věcí?Maranelo píše:ju a ploc jak halanti![]()
jenom me zajimalo vysvetleni proc sem fakovan at dostanu odpoved nebo ne tim to pro me konci jak uz jsem psal je mi to fukajs a bude dal co se tady kuje za pikle.
Nevím přesně co mezi váma bylo, ale takle to rozvádět, to je zbytečný. Víš kolikrát tě takto někdo nasere? Pošli mu soukromou zprávu a vyříkejte si to, nevím proč by do toho měli bejt zainteresovaní i ostatní z fora. Pak si samozřejmě každej něco přihodí a je z toho samá pomluva a sračky. Já jsem s ním problém nikdy neměl. Každej jsme nějakej, hold to tak musíme brát.