TIS
Ja jsem si to taky stahnul, ale nastalo nekolik problemu:
1.kdyz jsem chtel vypalit iso tak to neslo (nic to nedelalo).
Tak jsem si pomohl s Virtual drive nebo jak se to jmenuje a udelal pres nej kopii.
2.chtel jsem nainstalovat vypaleny CD s TIS v anglictine (vyber jazyka jsem mel myslim jen jednou) a vono kulovy. Po spusteni se objevila rustina
Jak to instalujete vy ostatni co vam anglictina jde?
Vyber jazyka by se mel zobrazit dvakrat neee
Jazyk instalace a jazyk programu nebo si to myslim spatne
PS: prip. kdo by byl ochoten komu to jde, mi vypalit kopii?
Dik
1.kdyz jsem chtel vypalit iso tak to neslo (nic to nedelalo).
Tak jsem si pomohl s Virtual drive nebo jak se to jmenuje a udelal pres nej kopii.
2.chtel jsem nainstalovat vypaleny CD s TIS v anglictine (vyber jazyka jsem mel myslim jen jednou) a vono kulovy. Po spusteni se objevila rustina

Jak to instalujete vy ostatni co vam anglictina jde?
Vyber jazyka by se mel zobrazit dvakrat neee

Jazyk instalace a jazyk programu nebo si to myslim spatne

PS: prip. kdo by byl ochoten komu to jde, mi vypalit kopii?
Dik
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
no ma to nekdo kliku kuwa. ja sem i cecko odinstaloval a testnul znova od zacatku cecko postupne instalovat a stejne je nakonec vsude nemcinaJirka325 píše:To jsou veci, at zijou computery.
Ja to proste jednou nainstaloval a od ty doby to mam nainstalovany.
Nevim kolikrat jsem daval anglictinu, mozna jednou, mozna dvakrat, ale mam to proste anglicky, pac je to pro me nejprijatelnejsi

pri instalacii som dal 2x anglictinu, spustim TIS a mam tam klikyhaky. Jak si nastavil anglictinu?Peťas píše:Ale ta verze funguje i anglicky. Tahal jsem ji s tama.martinn píše:ak niekto ma TIS CD v anglictine, vedel by mi ho za malu uplatu napalit a poslat? na crass.on.ru je verzia z 11/2003, lang RU
E32 730i '92
Tak jak to popisuješ.martinn píše:pri instalacii som dal 2x anglictinu, spustim TIS a mam tam klikyhaky. Jak si nastavil anglictinu?Peťas píše:Ale ta verze funguje i anglicky. Tahal jsem ji s tama.martinn píše:ak niekto ma TIS CD v anglictine, vedel by mi ho za malu uplatu napalit a poslat? na crass.on.ru je verzia z 11/2003, lang RU