Cocky s usmevem :-))))-už je mám.Díky za nabídky
Cocky s usmevem :-))))-už je mám.Díky za nabídky
Koupim cocky s usmevem.Tak pokud je nekdo z vas ma a nebude za ne chtit nesmysl-sem s nimi.
Naposledy upravil(a) Fru Fru dne 20. 01. 2005 00:13, celkem upraveno 1 x.
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
Re: Cocky s usmevem :-))))
No, hodne stesti, dneska jsem jedny chtel koupit....nakonec nekoupil, jeste ze jsem byl obezretny. Byl bych o dvojku lehci a jeste nasranej...Daniel Honska píše:Koupim cocky s usmevem.Tak pokud je nekdo z vas ma a nebude za ne chtit nesmysl-sem s nimi.
Necekal bych ze na zrcadlech Bosch setru chrom hadrem

Tak tos me moc nepovzbudilJirka325 píše:No, hodne stesti, dneska jsem jedny chtel koupit....nakonec nekoupil, jeste ze jsem byl obezretny. Byl bych o dvojku lehci a jeste nasranej...Daniel Honska píše:Koupim cocky s usmevem.Tak pokud je nekdo z vas ma a nebude za ne chtit nesmysl-sem s nimi.
Necekal bych ze na zrcadlech Bosch setru chrom hadrem

tel.-723667447
tel.-723667447
Ber to jako upozorneni...nevyplati se bejt linej svetla pred koupi rozebrat a podivat se dovnitr a zkusit jak je na tom chrom na zrcadle.Daniel Honska píše:Tak tos me moc nepovzbudil
Vem si to, ze bych je koupil, pak bych pred instalaci xenonu chtel vypucovat a prelestit zrcadla a najednou bych mel chrom pryc...
Takova vec by asi docela nasrala.
Diky za radu,dam si na ro pozorJirka325 píše:Ber to jako upozorneni...nevyplati se bejt linej svetla pred koupi rozebrat a podivat se dovnitr a zkusit jak je na tom chrom na zrcadle.Daniel Honska píše:Tak tos me moc nepovzbudil
Vem si to, ze bych je koupil, pak bych pred instalaci xenonu chtel vypucovat a prelestit zrcadla a najednou bych mel chrom pryc...
Takova vec by asi docela nasrala.

tel.-723667447
tel.-723667447
kdyby chtěl někdo řešit zrcadlo profesionálně a není to ani nějak zvlášť drahý... 

z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
Re: ...
Aha, pan moudrej se zase prisel podivat po dlouhy dobe.marcelo píše:...na zrcadlo se zasadne nesaha...a uz vubec ne nejakym hadrem clovece...to cumim teda... jeste si na to plivni at to lip klouze...
Na zrcadlo se tedy nesaha, takze ho nechame radeji spinave, zasrane od bordelu a svetla nam budou svitit na hovno.
Ja kdyz jsem rozebral svoje svetla a ocistil zrcadla vatou namocenou v benzinu, tak ty zrcadla docela prokoukly a hned to lip svitilo.
Francis pred zastavbou dokonce prelestil zubnim kartackem a pastou, ci co to jednou psal a taky to prezily a sviti jak maji.
Takze bych to spis videl tak, ze pokud to zrcadlo neprezije, tak je to vypalena sragora, akorat tak dobra pasticka, nejlepe po 100W zarovkach
- kamikaze5100