nehoda bílé e30 kabrio 2009
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Pěkný bordel kurva! Tohle má být medializované a propírané, jak se člověk domáhá spravedlnosti a ne reportáže na téma, proč padá chleba namazanou stranou dycky na zem
Chápu, vina a trest - tohle by mělo fungovat a ať si každý pyká za to, co provede, takže paní to vůbec nevyčítám, nicméně jenom spíš takové zamyšlení na druhou stranu: Komu to teď pomůže? Nalejme si čistého vína, každý nkdy udělal na silnici nějakou hovadinu, no ne? V tomhle případě to bohužel bylo s poněkud fatálníma následkama, nicméně i když se k tomu řidič octavie nepřiznal, tak sám určitě musel moc dobře vědět, jak situace vlastně proběhla a co vlastně udělal. Takže pokud to byl opravdu člověk a ne nějaký hajzl, tak už jenom vědomí tohohle pro něj musel být obrovský trest. A další věc, teď ještě musí "sedět" a přitom se to (teď to bude znít hodně debilně) svézt na člověka, kterému by to bylo už teď neprosto jedno...
Jak řikám, je to jenom takové zamyšlení, které napadlo určitě nejenom tu paní, ale vsadím se, že i některé z vás
Nesoudím, nehodnotím a paní gratuluju, že tady v tom zasraném bordelu dosáhla spravedlnosti a smekám vzhledem k tomu, čím si podle popisu musela projít. Já osobně bych taky nechal potrestat všechny ty ostatní dobytky, kteří vůbec dopustili, aby k takovému omylu došlo a ještě si za tím stáli několika "znaleckýma" posudkama

Chápu, vina a trest - tohle by mělo fungovat a ať si každý pyká za to, co provede, takže paní to vůbec nevyčítám, nicméně jenom spíš takové zamyšlení na druhou stranu: Komu to teď pomůže? Nalejme si čistého vína, každý nkdy udělal na silnici nějakou hovadinu, no ne? V tomhle případě to bohužel bylo s poněkud fatálníma následkama, nicméně i když se k tomu řidič octavie nepřiznal, tak sám určitě musel moc dobře vědět, jak situace vlastně proběhla a co vlastně udělal. Takže pokud to byl opravdu člověk a ne nějaký hajzl, tak už jenom vědomí tohohle pro něj musel být obrovský trest. A další věc, teď ještě musí "sedět" a přitom se to (teď to bude znít hodně debilně) svézt na člověka, kterému by to bylo už teď neprosto jedno...
Jak řikám, je to jenom takové zamyšlení, které napadlo určitě nejenom tu paní, ale vsadím se, že i některé z vás

No smoke, no fun...

Smutné, že se tam nepíše o finančním vyrovnání a trestu pro policií.
Mého kamaráda kdysi od zad okradla skupina cikánů, takovým způsobem, že skončil na následky brutálně utrhnutého řetězu z krku, na měsíc v nemocnici. Policie se mezi 4 odvolala, že když neviděl o koho se jedna, nemůžou pachatele najít. Máma nelenila, sbalila fotky z fotoalba a prošla všechny zastavárny ve městě. Ještě v ten den donesla na strážnici řetěz i s kamerovým záznamem a kopií OP člověka, který řetěz do zastavárny donesl. Týden na to o máme kamaráda psaly v místních novinách
Mého kamaráda kdysi od zad okradla skupina cikánů, takovým způsobem, že skončil na následky brutálně utrhnutého řetězu z krku, na měsíc v nemocnici. Policie se mezi 4 odvolala, že když neviděl o koho se jedna, nemůžou pachatele najít. Máma nelenila, sbalila fotky z fotoalba a prošla všechny zastavárny ve městě. Ještě v ten den donesla na strážnici řetěz i s kamerovým záznamem a kopií OP člověka, který řetěz do zastavárny donesl. Týden na to o máme kamaráda psaly v místních novinách
Matka zesnulého dovedla nádherně roztočit boží mlýny... a pořád melou a na zmrda zkurvenýho co zabil došlo... dal bych mu rok navrch za to, že se nepřiznal a tutlal to.... pičus oktávistickej.
To co píše Mišánek je sice hezké, nikomu už to teď nepomůže.... s tím já nesouhlasím...
vykradu banku, odnesu si 100 miliard a odletim do prdele, zastřelim u toho jedinýho svědka a dám mu kulku na hlavu, policie uzavře šetření že to byl on a peníze někam propadli do země a já jsem v klidu....stejně jako tenhle zasranej krypl.... = jo je to trošku volovina, ale jde mi o princip, i když to už "nikomu" nepomůže, tak alespoň ty boží mlýny.
To co píše Mišánek je sice hezké, nikomu už to teď nepomůže.... s tím já nesouhlasím...
vykradu banku, odnesu si 100 miliard a odletim do prdele, zastřelim u toho jedinýho svědka a dám mu kulku na hlavu, policie uzavře šetření že to byl on a peníze někam propadli do země a já jsem v klidu....stejně jako tenhle zasranej krypl.... = jo je to trošku volovina, ale jde mi o princip, i když to už "nikomu" nepomůže, tak alespoň ty boží mlýny.
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Neskutečný, jak policie a "znalci" pracujou.. to je uplně vidět z těch fotek, ze směru toho kabria je rovina a ze směru ochcávky zatáčka z čehož je zřejmé, že ten ochcávista zřejmě projel zatačku rychle a dostal se částečně do protisměru... nevim, co na tom museli 4x řešit.. neskutečný. Stačilo zavolat do TV nova, at jim udělaj animaci a hned by snad tupej policejní/znaleckej mozek pochopil, jak to bylo...
Velká poklona paní za to, že vydržela tyhle tahanice a očistila jméno syna a toho hajzla z oktávky odsoudili. Podle mě sice málo, ale aspoň že nějákého zdárného cíle to dosáhlo...
...a to, že "to už ted nikomu nepomůže" je opravdu nesmysl.. pomůže. Nevím, jestli máte někdo děti, ale představa, že by někdo obivil moje dítě z toho, že způsobilo takovou nehodu a pak se šuškalo, že najel do protisměru a sejmul někoho by byla pro mě drásající.. šel bych takovýho sporu taky at to stojí co to stojí.. už jen pro to, jakej je tohle stát a jak lidi tady dávaj na pomluvy a přikreslujou si (ne)pravdu, jak se jim to hodí.. takhle se odhalila skutečná pravda, ikdyž jí to syna nevrátí, ale vyšlo se z toho s čistým štítem!
Velká poklona paní za to, že vydržela tyhle tahanice a očistila jméno syna a toho hajzla z oktávky odsoudili. Podle mě sice málo, ale aspoň že nějákého zdárného cíle to dosáhlo...
...a to, že "to už ted nikomu nepomůže" je opravdu nesmysl.. pomůže. Nevím, jestli máte někdo děti, ale představa, že by někdo obivil moje dítě z toho, že způsobilo takovou nehodu a pak se šuškalo, že najel do protisměru a sejmul někoho by byla pro mě drásající.. šel bych takovýho sporu taky at to stojí co to stojí.. už jen pro to, jakej je tohle stát a jak lidi tady dávaj na pomluvy a přikreslujou si (ne)pravdu, jak se jim to hodí.. takhle se odhalila skutečná pravda, ikdyž jí to syna nevrátí, ale vyšlo se z toho s čistým štítem!
E30 ´86 M20 Coupe M-Tech I "Chromtechnik"
E34 ´93 M50 Tour "Mobydick II"
E34 ´93 S38 AvusPower
E36 ´97 m43 Tour Dayly
E34 ´93 M50 Tour "Mobydick II"
E34 ´93 S38 AvusPower
E36 ´97 m43 Tour Dayly
Nechápu jak naše pojebané české soudy vůbec můžou ignorovat znalecký posudek od třetí nezaujaté strany , kde do prdele jsme
TPM_power => www.tpmpower.cz
Diagnostika,úprava SW, stavba, úprava ŘJ
-dovoz/převoz aut B+E, možnost komunikace AJ/NJ +420 739 482 173,
e28 520i, 535i,- ex
e30 325i touring Malach....
Ex e39 530i touring LPG- Ex.
E30 327i touring
R1200gs 2x
Diagnostika,úprava SW, stavba, úprava ŘJ
-dovoz/převoz aut B+E, možnost komunikace AJ/NJ +420 739 482 173,
e28 520i, 535i,- ex
e30 325i touring Malach....
Ex e39 530i touring LPG- Ex.
E30 327i touring
R1200gs 2x
- MattyX
celkově u znaleckých posudků je normální, že máš pátej, a je jinej než ty čtyři předchozí. Když znaleckej posudek v oboru kde jsme to řešili dostane ten co projde přes komisi čkait tak se pak není čemu divit... a ejhle, ani jeden nepochybilpoly33 píše:Nechápu jak naše pojebané české soudy vůbec můžou ignorovat znalecký posudek od třetí nezaujaté strany , kde do prdele jsme

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8