nevim jestli to tu nebylo... viděl jsem to dvakrát, příběhově je to nuda ale líbí se mi autentický zvuky aut, kecaj o autech docela reálně, prostě nic přehnanýho jako třicetirychlostní převodovka v fast and furious

jj, jinac ted rano 0:55 na ct2 opakovaniMax-Max píše:jo, sem na to koukal na CT2...kouBaMW píše:Paradni dokument ze zivota lovcu na Sibiri, tezko se to popisuje, nejlepe videt, ale nadhera v jake jednoduchosti spociva stastny zivot![]()
http://www.csfd.cz/film/283291-stastni- ... k-v-tajze/
jedna citace co me pobavila: "Je konec prosince a je nebyvale teplo, jenom 33 stupnu pod nulou"
Tak sem se nakonec dočkal a sem rád, že to stálo za to. Až na pár drobných nepřesností opravdu pecka. Doporučuju.
Myslíš třebas záběry z Brands Hatch a přitom měly být z Paul Ricard ?Vasek píše:Tak sem se nakonec dočkal a sem rád, že to stálo za to. Až na pár drobných nepřesností opravdu pecka. Doporučuju.
Sinister se mi taky zamlouval, ale spis tak prvni pulka filmu, ta byla takova spravne desiva a zahadna, ale potom se to zvrtlo jen v takovou "lekacku" to moc rad nemam, pac vybafnuti ze tmy umi natocit kazdyhulda píše:Podle Ukazek a hodnocení to bude libovka jako Sinister nebo InsidiousDjSeby píše:Kde se dá stáhnout ten horor Mama... podle ukázek libovka a přítulka se zblázní![]()
(myšleno v dobrém)
film Mama můžu doporučit!! Po skončení jsem spal s rožlou lampičkouhulda píše:Podle Ukazek a hodnocení to bude libovka jako Sinister nebo InsidiousDjSeby píše:Kde se dá stáhnout ten horor Mama... podle ukázek libovka a přítulka se zblázní![]()
(myšleno v dobrém)