525 e12
525 e12
26.11. v 19:02
BMW 525 E12, rok výroby 1978, po výměně náplní destiček, alu kola, cena 10.000 Kč, TK do 02/05, volat na Tel.
co vy na to, to docela de ne?za ty prachy..
nebo toto
BMW 535i, rok výroby 1989, s CZ SPZ, černá metalíza, alu kola, LPG, vadné těsnění pod hlavou, cena 25.000Kč. Praha. Tel: Tel. 721428079
a pak sem nasel 2x 324d jednou 20k a pak 26k
co se to deje? za ty prachy to musi bejt total vrak a nebo pomateni smyslů prodavajiciho...
BMW 525 E12, rok výroby 1978, po výměně náplní destiček, alu kola, cena 10.000 Kč, TK do 02/05, volat na Tel.
co vy na to, to docela de ne?za ty prachy..
nebo toto
BMW 535i, rok výroby 1989, s CZ SPZ, černá metalíza, alu kola, LPG, vadné těsnění pod hlavou, cena 25.000Kč. Praha. Tel: Tel. 721428079
a pak sem nasel 2x 324d jednou 20k a pak 26k
co se to deje? za ty prachy to musi bejt total vrak a nebo pomateni smyslů prodavajiciho...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
To nemusí bejt vždy pravda.
může to bejt super haluz - např. to může prodávat žena, kerý někdo poradil, že za takový auto z toho roku nemůže chtít víc jak....
wobčas se objeví superšance - prodávajícímu je uplně jedno co má - hlavně už aby mu to zmizelo ze dvora
-nechce třeba platit pov. ruč za 3.5l,,....
Jednou( před cca dvěma lety) jsem propásl wo mikrochlup 525TDs na papírech za 10 000,-
Prej já to auto zdědila po dědečkovi a chtěla jsem ho rychle prodat- byl jste druhej zájemce
, nic mu nebylo, děda ho měl moc rád,...., je mi to jedno já dostala wod táty na ježdění do školy Toyotu RAV na normální ježdění mám novýho bavoráka - já na ní čuměl jak puček
Jel jsem zdrcenej domů - samozřejmě, že jako 2. zájemce sem neměl šanci - auto bylo prodaný - navíc, koupil to nějakej výkupce
může to bejt super haluz - např. to může prodávat žena, kerý někdo poradil, že za takový auto z toho roku nemůže chtít víc jak....
wobčas se objeví superšance - prodávajícímu je uplně jedno co má - hlavně už aby mu to zmizelo ze dvora
Jednou( před cca dvěma lety) jsem propásl wo mikrochlup 525TDs na papírech za 10 000,-

Prej já to auto zdědila po dědečkovi a chtěla jsem ho rychle prodat- byl jste druhej zájemce

Jel jsem zdrcenej domů - samozřejmě, že jako 2. zájemce sem neměl šanci - auto bylo prodaný - navíc, koupil to nějakej výkupce

BMW The Ultimate Driving Machine
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mne takto o kusok nedavno usla 320iS za 40000 Sk!!! s TP. Takisto dedicstvo a ked som sa pytal, kolko ma valcov, tak este kludne do telefonu zaspievala ze 4 a ze 16Ventil, ale ze ona ani nevie co to znamena a nepaci sa jej to auto a tak ho chcela predat. Sakraaaaaa....DAN píše:To nemusí bejt vždy pravda.
Jednou( před cca dvěma lety) jsem propásl wo mikrochlup 525TDs na papírech za 10 000,-![]()
![]()
Prej já to auto zdědila po dědečkovi a chtěla jsem ho rychle prodat- byl jste druhej zájemce, nic mu nebylo, děda ho měl moc rád,...., je mi to jedno já dostala wod táty na ježdění do školy Toyotu RAV na normální ježdění mám novýho bavoráka - já na ní čuměl jak puček
![]()
![]()

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Musíš to dycky brát z tý lepší stránky.Max-Max píše:tak takDAN píše:Tom víš že by Max Max dal i wo korunu víc, dokonce i o českou korunu, ale proteklo mu to mezi prsty.Mazety píše:tos ho nemohl přeplatit?, 320iS někdo nabízí v annonci za 250 tis. kč![]()
-- jak píše
![]()
![]()
nenormalne ma to vtedy nasralo
-čecko zlý je pro něco dobrý a nawopak
Třeba by jsi v ní někoho sejmul a byl by jsi tam kde jsi - v prdeli

A já zas třeba bych jezdil ropákem - TDs a za ušetřený prachy na drahým benzínu bych si kupoval moc piva a skončil bych s betonovejma játrymi

Won takovej pech fogel je někdy přitom veškerým, nadbytečným celoživotním štěstí dobrej.

BMW The Ultimate Driving Machine
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Dane, ty jsi byl v hospode, ze jo?DAN píše:Musíš to dycky brát z tý lepší stránky.
-čecko zlý je pro něco dobrý a nawopak
Třeba by jsi v ní někoho sejmul a byl by jsi tam kde jsi - v prdeli![]()
![]()
A já zas třeba bych jezdil ropákem - TDs a za ušetřený prachy na drahým benzínu bych si kupoval moc piva a skončil bych s betonovejma játrymi
Won takovej pech fogel je někdy přitom veškerým, nadbytečným celoživotním štěstí dobrej.

Tazka filozofia. Mozno by som v nej nikoho nesejmul, ked tak najskor seba, ale urcite by som financne vykrvacal na nahr. dieloch

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Jojo, obcas se takovydle veci dejou...a kdo zavaha...nezere...
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

no asi tak, ale v onnanci je toho hafo, tak staci hledat a obvolat...pripadne se nekam jet mrknout a myslim, ze obcas se to docela vyplati...
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...