Jinak sraz jako vždy super, byl jsem spokojen a tak jako každý rok, pojedu zase. Díky pořadatelům

Nemůžeš někoho nutit do soutěže, když nechce.Zavarenec píše:Mě by třeba víc sralo to, že víc jak polovina aut co mohla na show and shine dosáhnout se neúčastnila a stála "v poli"
kdyz si vemu ze jsem tam minule rocniky nechaval normalne auto se strechou dole a klidne tam lezel mobil, penezenka a podobne... tak je mozna i dobre ze jsem tento rok vynechal abych se na ten dalsi mohl vybavit i trezorem do kufruZavarenec píše:To už je fakt moc.... jak někdo může šlohnout stan ?
To že nějakej kkt kámošovi promáčknul v noci přední blatník (auto 1/4 roku po celolaku) je taky fakt moc...
nechci někoho hodnotiti soudit ale myslim že neni štastna volba aby cca 200 aut hodnotilo duo lidi nevim ale jinak peckaZavarenec píše:Nenutim. Byla to skoda. A pokud ma nekdo auto u ktery vis ze nema ani 4-5 misto tak ho uz nema cenu hodnotit
Tmavě modrý kábro s celoleštěnejma ROndellama "pavučinama"?RADEK 4x4 píše:akce opět perfekt akorat trochu mě nasral subjektivní pohled porotce show and shine až jsem se místama styděl za to že je z E30 fora a vrchol byl ten floutek co když se vyhlašovaly E36 tak stal pod podiem a už věděl že vyhraje to byla fraška
vubec ho neznam ale byl to cirkus nobaskeez píše:RADEK: Známej známýhoJen jsem chtěl vědět jestli je to auto (majitel
) celý taková kolotočařina jako ty kola