for AND

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 29. 11. 2004 17:32

Tweety píše:...Např. i Max-Max na mě jednou vyjel,kdy mi né zrovna normálně dal najevo,že se ptám na blbý otázky,který už tu byly několikrát řešený a ať použiju HLEDEJ.Sakra tenkrát jsem o funkci hledej nevěděl,tak co ? Je to snad důvod k tomu,aby někdo byl hned takhle prudérní.Nemyslim si...
ale uz tuto funkciu poznas, vsakze? :wink:

BTW aj mne to bolo takto kedysi naznacene a neurazil som sa. 8) Takze klidek, jo?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 29. 11. 2004 17:52

And je sice mladej a blbej, ale to ho neomlouvá. Mladších než je And je tu taky dost a nikdo nědělá dusno jako on obzvláště když je na to mnohokrát upozorněn nebo aspoň ne tak dlouho než to ostatní začne srát. Pak dělá chudinku jak je strašně citlivej. Stačí si přečíst search.php?search_author=And hezky od začátku a pak se možná nebudete divit proč Max napsal co napsal. A stím že to není tak horký, někdo se holt nasere dřív.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 29. 11. 2004 17:58

bmwm3 píše:Hele AND rozhodně není zlej, jen je mladej a tak hodně mluví :-)) Někdy trošku moc, ale já to toleruju a když píše blbosti, neodpovídám.. Myslím, že toto je fórum lidí, které spojuje jedna věc, takže sprostý urážky jako má Max-Max, si klidně každej může nechat od cesty, to že si někdo zanadává, prosím, ale urážky přes net mi fakt moc nevoní. Mám rád tohle prostředí a rád sem chodím. Bože děkuji za stvoření E30. Jízdě zdar.
potrebujes vysvetlenie, zda sa.
And píše:no ja vam teda radost neudelam protoze jestli tohle znamena zmoudret tak to radsi zustanu blbej protoze vy tady (nerikam vsichni) ste akorat pice a zabedneni kreteni s tebou a hanisem v čele
uz chapes? O tomto pise Hanis. A ze sa naserem skor ako ostatni? Som horkokrvny vychodniar. Nic to vsak nemeni na tom, ze mlade ucho typu AND - (for AND - neuraz sa, ale aj mne by si mohol vykat) bude urazat ludi, ktori maju urcitym sposobom moju uctu a respekt. Pokial by som sa dotkol teba, potom sa ozvi. Niekedy si tu pripadam ako v materskej skole, x-krat sa ludia pytaju to iste, x - krat je nieco slusne naznacovane az raz niekto vybuchne, napr. ja :twisted: Kapisto? :wink:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 29. 11. 2004 18:29

Já jsem v naprostym klidu.Jen jsem bránil Anda (i když teď vidím,že asi nemá cenu bránit někoho,kdo složí větu aniž by nepoužil slovo který se nenachází ve slovníku spisovné češtiny) a podal jako příklad tvou zbytečně ukvapenou odpověď na obyčejnou otázku.A co,že se na něco lidi ptají x-krát ? Tak potom neodpovídej,z tématu vylez a máš klid.Existují lidé,kteří i na to,co tu bylo několikrát omílané dokola,celkem ochotně odpoví a všichni jsou spokojeni...Tak co řešit ?! Nemusíš přece odpovídat,když nechceš :idea:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 29. 11. 2004 19:01

Tweety píše:Já jsem v naprostym klidu.Jen jsem bránil Anda (i když teď vidím,že asi nemá cenu bránit někoho,kdo složí větu aniž by nepoužil slovo který se nenachází ve slovníku spisovné češtiny) a podal jako příklad tvou zbytečně ukvapenou odpověď na obyčejnou otázku.A co,že se na něco lidi ptají x-krát ? Tak potom neodpovídej,z tématu vylez a máš klid.Existují lidé,kteří i na to,co tu bylo několikrát omílané dokola,celkem ochotně odpoví a všichni jsou spokojeni...Tak co řešit ?! Nemusíš přece odpovídat,když nechceš :idea:
Podstatne vsak je, ze aj ked som Ti podla Teba neprimerane naznacil, ze mas HLEDAT, pochopil si to a netreba Ti to nonstop naznacovat, co vsak nie je pripad cloveka, ktoremu je "venovany" tento thread. Pokial sa mne nieco nepaci, davam to najavo a mienim v tom cely zivot pokracovat. Pokial si citlivy chlapec, beriem to na vedomie. Tymto pre mna tema "Tweety a HLEDAT", nehnevaj sa, konci.

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 29. 11. 2004 22:33

Max-Max píše: Podstatne vsak je, ze aj ked som Ti podla Teba neprimerane naznacil, ze mas HLEDAT, pochopil si to a netreba Ti to nonstop naznacovat, co vsak nie je pripad cloveka, ktoremu je "venovany" tento thread. Pokial sa mne nieco nepaci, davam to najavo a mienim v tom cely zivot pokracovat. Pokial si citlivy chlapec, beriem to na vedomie. Tymto pre mna tema "Tweety a HLEDAT", nehnevaj sa, konci.
Nedělej z toho zase detektivku,prosim tě.Žádnej citlivej chlapec.Jen si myslim,že né každej má vždy názory na místě a ty ani já nejsme vyjímkou.Ale je pravda,že And je v tom přeborník,to se musí nechat.Tímto končím diskuzi o funkci hledat spojenou s mou osobou.

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 29. 11. 2004 23:21

ja sem nikdy nikoho neurazil ani nikomu nenadaval do tohoto incidentu kdy sem se pouze vyjadril ve smyslu toho ze si tady vy zase hrajete na moc velky pany a uz to vazne trosku prehanite.
nicmene dal uz na to seru a nechcu to resit tak prosim nechame to bejt a bude klid.vy si myslite svoje a ja zase svoje a to pusobi konflikty takze uz konec vseho.
ja se uz dale nebudu do niceho iniciovat a od vas prosim abyste se do me uz zbytecne nenavazeli timto apeluji predevsim na ty dva zminene pany
----------------------:)

Fru Fru

Příspěvek od Fru Fru » 29. 11. 2004 23:38

And píše:ja sem nikdy nikoho neurazil ani nikomu nenadaval do tohoto incidentu kdy sem se pouze vyjadril ve smyslu toho ze si tady vy zase hrajete na moc velky pany a uz to vazne trosku prehanite.
nicmene dal uz na to seru a nechcu to resit tak prosim nechame to bejt a bude klid.vy si myslite svoje a ja zase svoje a to pusobi konflikty takze uz konec vseho.
ja se uz dale nebudu do niceho iniciovat a od vas prosim abyste se do me uz zbytecne nenavazeli timto apeluji predevsim na ty dva zminene pany
Tak si to tak neber,cece,kazdej tady obcas napise neco nevhodnyho a ostatni se do nej pusti.To se stava-vem si treba me v tematu co sem napsal muj kamos Jaban-tema-Joooo Fiat,to je kara-no a pustili se do me,v nekterych pripadech pravem,nekdy nepravem.Proste lidi maj ruzne nazory a kdyz do nekoho rejes,tak se nesmis divit,ze se ti to nekdy vrati jak bumerang :lol: :D
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!

tel.-723667447

UFO

Příspěvek od UFO » 30. 11. 2004 08:29

Opravdu jako malé děcka. Hašteříte se tu jen o pár slov co tu někdo napsal když měl zrovna blbou náladu. To mě připomíná mou starou.
A navíc vždycky má něco svůj důvod. Když ho neco nasralo tak to napsal,ne? 8)

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 30. 11. 2004 09:01

Jindra píše:Opravdu jako malé děcka. Hašteříte se tu jen o pár slov co tu někdo napsal když měl zrovna blbou náladu. To mě připomíná mou starou.
A navíc vždycky má něco svůj důvod. Když ho neco nasralo tak to napsal,ne? 8)
8)

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 30. 11. 2004 14:33

And píše:ja sem nikdy nikoho neurazil ani nikomu nenadaval do tohoto incidentu kdy sem se pouze vyjadril ve smyslu toho ze si tady vy zase hrajete na moc velky pany
Ty ses nejen blbej, ale este lzes jak daleko vidis, ty jsi nekoho neurazil ?
A tomuhle rikas vyjadreni se ve smyslu ze si nekdo hraje na velky pany ??? :
And píše:ste akorat pice a zabedneni kreteni s tebou a hanisem v čele
Tohle podle me neni zadny vyjadreni, ale naprosto sprosta urazka a takhle jsme s tebou tady mi nikdy nemluvili.
Na tohle se neda reagovat jinak, nez ti proste rict, ze jsi spratek nevychovanej, kterej teda se mnou takhle mluvit nebude a pochybuju, ze Hanisovi tento tvuj vyraz vyhovuje a ze jsi ho tim neurazil.
Rict to komukoliv z nas do oci, tak asi nestacis utikat, protoze proste aspon co se me tyka, tak se mnou takhle zadnej fracek mluvit nebude, aniz by zustal bez uhony.

Kdyz uz to neches vyhrocovat, tak si tady prestan hrat na citlivou chudinku a radsi zavri vcas hubu a premejslej o sobe, misto toho, abys kolem sebe porad jen kopal.
Ceho si myslis ze dosahnes ?
To ze musis furt nekomu oponovat, ze ty mas proste jinej nazor je bomba, ale ty jsi schopnej se hadat i s Francisem, kterymu bys taky moh vykat, misto toho, aby ses poucil z nazoru a zkusenosti daleko zkusenejsich lidi, tak se tem jejim nazorum branis a dohadujes se s nima.
Tim se toho v zivote moc nenaucis a navic tim docilis jedine toho, ze uz se vsichni vyserou na to, neco ti radit, kdyz je to pak stejne hazeni perel svinim.

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 30. 11. 2004 14:49

Jirko, smekám. Řekl jsi to hezky. Fakt je, že jsem Andovi věřil, než jsem si přečetl, co vše napsal.. Kdy už mne konečně svezeš? Chci zažit pořádný drift :-)

biker

Příspěvek od biker » 30. 11. 2004 14:50

bmwm3 píše:
biker píše: boze :roll: , no a co tak nekdo ma favorita z toho se me chce blejt :?
Jasně, já taky měl favorita jako svoje první auto, překážel jsem jenom na dálnici, ve městě ne, divím se, že mi vydržel skoro rok, stál nade mnou Džedai :-) , pak mi ho nějáká svině ukradla. Jsem rád, že moje první auto nebylo IS nebo 325, to už bych tohle nepsal. Mamka má formana, jsme první majitelé r.v: 1990 a jí to stačí:-)
taky mame favika dom sme sice 2majitele ale asi 70000km:-) kazdej rok jezdi Praha-chorvatsko a zpet :wink: a good je jak kdby vyjel ze salonu krom jedny vypouklinky laku mel ho pred tim starsi pan a ten parkoval bud na hodku u nejakejch shopu nebo v garazi na chaloupce nebo v garazi doma to se tak nekdo ma :cry: , ale u nas je tak v domeckuuuu :wink:
E+5 Obrázek

YXOman

Příspěvek od YXOman » 30. 11. 2004 14:55

bmwm3 píše:...Fakt je, že jsem Andovi věřil, než jsem si přečetl, co vše napsal..
Jak dlouho Ti těch cca 1500 příspěvků trvalo číst? :wink: :)

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 30. 11. 2004 15:17

Jirka325 píše:
And píše:ja sem nikdy nikoho neurazil ani nikomu nenadaval do tohoto incidentu kdy sem se pouze vyjadril ve smyslu toho ze si tady vy zase hrajete na moc velky pany
Ty ses nejen blbej, ale este lzes jak daleko vidis, ty jsi nekoho neurazil ?
A tomuhle rikas vyjadreni se ve smyslu ze si nekdo hraje na velky pany ??? :
And píše:ste akorat pice a zabedneni kreteni s tebou a hanisem v čele
Tohle podle me neni zadny vyjadreni, ale naprosto sprosta urazka a takhle jsme s tebou tady mi nikdy nemluvili.
Na tohle se neda reagovat jinak, nez ti proste rict, ze jsi spratek nevychovanej, kterej teda se mnou takhle mluvit nebude a pochybuju, ze Hanisovi tento tvuj vyraz vyhovuje a ze jsi ho tim neurazil.
Rict to komukoliv z nas do oci, tak asi nestacis utikat, protoze proste aspon co se me tyka, tak se mnou takhle zadnej fracek mluvit nebude, aniz by zustal bez uhony.

Kdyz uz to neches vyhrocovat, tak si tady prestan hrat na citlivou chudinku a radsi zavri vcas hubu a premejslej o sobe, misto toho, abys kolem sebe porad jen kopal.
Ceho si myslis ze dosahnes ?
To ze musis furt nekomu oponovat, ze ty mas proste jinej nazor je bomba, ale ty jsi schopnej se hadat i s Francisem, kterymu bys taky moh vykat, misto toho, aby ses poucil z nazoru a zkusenosti daleko zkusenejsich lidi, tak se tem jejim nazorum branis a dohadujes se s nima.
Tim se toho v zivote moc nenaucis a navic tim docilis jedine toho, ze uz se vsichni vyserou na to, neco ti radit, kdyz je to pak stejne hazeni perel svinim.
Souhlasim a podepisuju se pod to :-)

P.S. Ande, ty muj nazor na tvou osobu znáš.............
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Fx

Příspěvek od Fx » 30. 11. 2004 15:21

Ande, jestli si myslis, ze se tu na tebe lidi sypou bezduvodne... zkus si precist, co tu napsal Jirka... a cti to porad dokola, dokud ti to nedojde :lol:
Naposledy upravil(a) Fx dne 30. 11. 2004 15:38, celkem upraveno 2 x.
E39 535i sedan

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 30. 11. 2004 15:33

YXOman píše:
bmwm3 píše:...Fakt je, že jsem Andovi věřil, než jsem si přečetl, co vše napsal..
Jak dlouho Ti těch cca 1500 příspěvků trvalo číst? :wink: :)
Spoustu toho jsem znal, protože na fórum chodím pravidelně. Ale občas mi něco uniklo, zrovna to sprostý a urážky, co psal jsem nečetl :roll:

Mazety

Příspěvek od Mazety » 30. 11. 2004 15:36

bmwm3 píše: zrovna to sprostý a urážky, co psal jsem nečetl :roll:
třeba se na tom podepsala ta nehoda :roll:
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i

Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210