Mercedes 300SL L6
Mercedes 300SL L6
Cau borci. Mam problem vim ze tohle neni BMW ale treba nekdo bude vedet. mercedes 1992 300SL radovej 6ti valec benzin se vstrikovanim asi J/tronic? Uz se vymenilo snad uplne vsehcno krome morotu. Teplotni cidla, benzin pumpy, IGR ventyl co je na vejfuku. svicky kabely vicko palec, bylo to na serizeni vstrikovaci jednotky ktera se vymenila uz za 3 jiny i kdyz pouzity.
Problem, auto startuje OK, kdyz je studeny tak bezi v celku OK volnobeh je na me trochu nizsi podle budiku kolem 550 plus minus ale jak se to trochu ohreje tak pri seslapnuti plynu to ma diru a zacne to vynechavat/dusit se nez se to dostane pres cca 1500 otacek pak se to chytne jede to OK, v pohode se to necha vytocit k 7 tis bez problemu. ve sve podstate bych ale rekl ze ani ve vyssich otackach ten chod motoru neni hladkej bezi bey vynechani ale tak jakoby nasilne nevim jak to popsat. Bez zateze tzn na neutral to neni skoro ani poznat. pokud je zarazeno tak to proste nechce ject.
Problem, auto startuje OK, kdyz je studeny tak bezi v celku OK volnobeh je na me trochu nizsi podle budiku kolem 550 plus minus ale jak se to trochu ohreje tak pri seslapnuti plynu to ma diru a zacne to vynechavat/dusit se nez se to dostane pres cca 1500 otacek pak se to chytne jede to OK, v pohode se to necha vytocit k 7 tis bez problemu. ve sve podstate bych ale rekl ze ani ve vyssich otackach ten chod motoru neni hladkej bezi bey vynechani ale tak jakoby nasilne nevim jak to popsat. Bez zateze tzn na neutral to neni skoro ani poznat. pokud je zarazeno tak to proste nechce ject.
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
Kontatuj zdejší borce a nenech se zvyklat k výměně za 300D
http://www.mercedes-classic.cz/phorum/index.php

http://www.mercedes-classic.cz/phorum/index.php
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
To je zakaznika.
bych do mercedesu nikdy nesel.
Problem je ze na se na tom vystridalo asi !0 mechaniku a nikdo si stim nevi rady.
vcetne servisu mercedes za 500 dolaru s tim ze to jezdi a ono to porad nejezdi.
tak zkousim tady jestli se v tom nekdo vyzna.

Zkusit muzem ale mam pocit ze uz se to delalo.
Jinak to dela jen kdyz je to proste ohraty na provozni teplotu tzn az kdyz je na budiku 80.
pokud je to studeny tak to jezdi v pohode.

tak vytahni termostat
jak jsou na tom vstřiky nejsou zasrane? Co tlak paliva?

jak jsou na tom vstřiky nejsou zasrane? Co tlak paliva?
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
jestli to ma tu želvu, mech stříkačku, tak je to tim..ten vnitřek bude vybehanej..
nedavno jsem to řešil na 2,6 - stejny problémy, stejnej postup a výsledek žádnej..
prostě je špatná ta hlava a s tím už asi jen tak něco neuděláš..
jinak nějaky rady tady
http://www.mercedes-classic.cz/phorum/v ... =25&t=5072
nedavno jsem to řešil na 2,6 - stejny problémy, stejnej postup a výsledek žádnej..
prostě je špatná ta hlava a s tím už asi jen tak něco neuděláš..
jinak nějaky rady tady
http://www.mercedes-classic.cz/phorum/v ... =25&t=5072
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

jj ma to mechanickou strikacku a je to 24V ale ten horejsek strikacky se menil za 3 jiny a vysledek zadnej. Nepredpokladam ze by 4ks i kdyz pouzity a uplne ten samej problem.
Vymeneno bylo: svicky, kabely, vicko rozdelovace (2x), palec (2x) obe benzin cerpadla, filtry benz i sani, teplotni cidla, ventyl co je na svodech, opravena ridici jednotka (udajne neco dopalenyho) , serizeni klapky co je v sani, vsechno za nove. Svicky i po vyndani vypadaji OK.
Na volnobeh to bezi normalne i kdyz jak sem psal zda se me ponekud nizsi, od 1500 uz to zase bezi normalne vytaci se to bez problemu bez cukani duseni. ale ten rozjezd je proste silenej ma to tendenci chcipat vynechava to bez ohledu na to jak moc se prida plyn.
Kdyz auto prijelo tak jezdilo v celku v pohode s tim ze to melo jako by tu diru v plynu ale bez vynechavani nez se to rozjelo ale zadnej vetsi problem. Po vymene kabelu svicek vicka a palce to zacalo zlobit az to prestalo jezdit uplne a ta klapka v sani vibrovala pri nastatovani vetsinou to chciplo, pak se to pokousel seridit servis typek z nemecka udajne machr a nic, pak druhej servis MB a vysledek je ze to uz zase jezdi ale ma to porad tenhle problem jako predtim jen vetsi. podtlakove hadicky vypadaji vsechny OK.

Vymeneno bylo: svicky, kabely, vicko rozdelovace (2x), palec (2x) obe benzin cerpadla, filtry benz i sani, teplotni cidla, ventyl co je na svodech, opravena ridici jednotka (udajne neco dopalenyho) , serizeni klapky co je v sani, vsechno za nove. Svicky i po vyndani vypadaji OK.
Na volnobeh to bezi normalne i kdyz jak sem psal zda se me ponekud nizsi, od 1500 uz to zase bezi normalne vytaci se to bez problemu bez cukani duseni. ale ten rozjezd je proste silenej ma to tendenci chcipat vynechava to bez ohledu na to jak moc se prida plyn.
Kdyz auto prijelo tak jezdilo v celku v pohode s tim ze to melo jako by tu diru v plynu ale bez vynechavani nez se to rozjelo ale zadnej vetsi problem. Po vymene kabelu svicek vicka a palce to zacalo zlobit az to prestalo jezdit uplne a ta klapka v sani vibrovala pri nastatovani vetsinou to chciplo, pak se to pokousel seridit servis typek z nemecka udajne machr a nic, pak druhej servis MB a vysledek je ze to uz zase jezdi ale ma to porad tenhle problem jako predtim jen vetsi. podtlakove hadicky vypadaji vsechny OK.
Tak dam jen info ze problem je zrejme vyresen. Treba se to nekomu bude hodit. na 90% zapecenej katik a pravdepodobne celej vejfuk by potreboval vymenu.
Jinak diky za reakce a rady.

Jinak diky za reakce a rady.