for AND
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
for AND
pocuvaj, doteraz bola sranda citat niektore tvoje riadky, ale uz to staci. Nic v zlom, ale si exportny kokot.
Skus nie dvakrat, ale desatkrat premyslat, nez nieco napises.
Skus nie dvakrat, ale desatkrat premyslat, nez nieco napises.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
jo konec srandy uz me taky nebavi vyzirat co me furt nakladaj
fajn sem kokot udelal sem par blbosti to obcas udela kazdej. vyzral sem si co sem zpusobil lituju toho a beru to ale nekterym tady se moc zalibilo me neustale potupovat a ublizovat my osobe a vesele v tom pokracuji.
je pravda sem moc citlivej a vnimavej takze kdyz uz je toho na me moc tak to pak spatne konci..
fajn sem kokot udelal sem par blbosti to obcas udela kazdej. vyzral sem si co sem zpusobil lituju toho a beru to ale nekterym tady se moc zalibilo me neustale potupovat a ublizovat my osobe a vesele v tom pokracuji.
je pravda sem moc citlivej a vnimavej takze kdyz uz je toho na me moc tak to pak spatne konci..
To nemas ani odvahu vyslovit me jmeno ?And píše:nekterym tady se moc zalibilo me neustale potupovat a ublizovat my osobe a vesele v tom pokracuji.
Ja ti rikal, ze nejsem sam
Ale vysvetlil jsem ti taky, proc tomu tak je, tak ted to vis, tak s tim neco zkus udelat, neni nasledku bez priciny.
Nesmis bejt jak holkaAnd píše:je pravda sem moc citlivej a vnimavej takze kdyz uz je toho na me moc tak to pak spatne konci..
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Ale jo,to mas pravdu,ja jen nerad kdyz se tu tak hadaj,vis?Blumen_071 píše:mala poznamecka.. obecne si myslim ze to, ze ma nekdo bmw neznamena ze nemuze byt kreten, zmrd, ultrasrac, zvladlej kokot a pod.![]()
naproti tomu mi treba vcera pomohl pri vybite aku jeden zkurvenej favoritista kerej na silnici jen prekaziale to uz je oprovdu mimo tema tak pardon
![]()
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
- Blumen_071
Protoze jsem musel byt v dilne,prisel jsem az v pul sedme domu a mam-li byt uprimny,to uz jsem byl tak utahanej,ze se mi chtelo jen si lehnout a relaxovat.Hnedka na dalsim setkani budu urcite,tak to s sebou vemu,at se mrknes a konecne mi veris,ze jsem si nevymyslel nejake hlouposti.Blumen_071 píše:no jo,jsou jak maly... hele a procs nebyl na bifteku? ja byl zvedavej na ty manualy...Daniel Honska píše:
Ale jo,to mas pravdu,ja jen nerad kdyz se tu tak hadaj,vis?![]()
tel.-723667447
tel.-723667447
Jasne,to chapu.Na druhou stranu,mezi nami-kazdy jsme tu uz nekdy neco napsali a nechteli to tak a pak uz to nazpet nevezmes.Ale nema se to prehanet to je pravda,ale to je vas spor,nechci se do toho moc,nebo spis vubec michatJirka325 píše:My se nehadame, my jenom napravujem Anda, az to jednou pochopi, tak sam pozna, ze jsme to s nim mysleli dobreDaniel Honska píše:Ale jo,to mas pravdu,ja jen nerad kdyz se tu tak hadaj,vis?
tel.-723667447
tel.-723667447
- Blumen_071
bozeBlumen_071 píše:mala poznamecka.. obecne si myslim ze to, ze ma nekdo bmw neznamena ze nemuze byt kreten, zmrd, ultrasrac, zvladlej kokot a pod.![]()
naproti tomu mi treba vcera pomohl pri vybite aku jeden zkurvenej favoritista kerej na silnici jen prekaziale to uz je oprovdu mimo tema tak pardon
![]()
nj nad sem vobcas(od zacatku pise sem tam nejakou pikacovinu) ale nekteri treba ty Jiri se obouvate uz celkem dostJirka325 píše:My se nehadame, my jenom napravujem Anda, az to jednou pochopi, tak sam pozna, ze jsme to s nim mysleli dobreDaniel Honska píše:Ale jo,to mas pravdu,ja jen nerad kdyz se tu tak hadaj,vis?
E+5 
- Blumen_071
tos jen spatne pochopil...biker píše:bozeBlumen_071 píše:mala poznamecka.. obecne si myslim ze to, ze ma nekdo bmw neznamena ze nemuze byt kreten, zmrd, ultrasrac, zvladlej kokot a pod.![]()
![]()
, no a co tak nekdo ma favorita z toho se me chce blejt
![]()
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Hele AND rozhodně není zlej, jen je mladej a tak hodně mluví
) Někdy trošku moc, ale já to toleruju a když píše blbosti, neodpovídám.. Myslím, že toto je fórum lidí, které spojuje jedna věc, takže sprostý urážky jako má Max-Max, si klidně každej může nechat od cesty, to že si někdo zanadává, prosím, ale urážky přes net mi fakt moc nevoní. Mám rád tohle prostředí a rád sem chodím. Bože děkuji za stvoření E30. Jízdě zdar.
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, já taky měl favorita jako svoje první auto, překážel jsem jenom na dálnici, ve městě ne, divím se, že mi vydržel skoro rok, stál nade mnou Džedaibiker píše: boze, no a co tak nekdo ma favorita z toho se me chce blejt
![]()
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to taky neviděl tak horký.Když se někomu Andovi názory nelíbí,ať mu odepíše něco,co má stejnej smysl jako Andův názor a má klid.Co já vim,tak je tu pár lidí,kteří jsou někdy až moc hrrr a to bez sebevětšího důvodu.Např. i Max-Max na mě jednou vyjel,kdy mi né zrovna normálně dal najevo,že se ptám na blbý otázky,který už tu byly několikrát řešený a ať použiju HLEDEJ.Sakra tenkrát jsem o funkci hledej nevěděl,tak co ? Je to snad důvod k tomu,aby někdo byl hned takhle prudérní.Nemyslim si...