Ceny E30?

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 25. 11. 2004 17:44

Daniel Honska píše:
Tweety píše:
DAN píše:320i nekupuj, ten "mezischod" je uplně zbytečnej, s 325i se dá jezdit ještě pohodovějc a bezpečnejc 8) - kolikrát za míň
pov. ruč. je stejný
8)
Nevim co je na 320 divnýho,pane chytrej !!?? :D :wink:

...no upřímně bych chtěl taky sehnat 2,5 motor...
Sorac,sem se te nechtel dotknout.Se nemusis hned nasirat.Ale chytas lip jak kdejakej motor-hned na prvni skrtnuti-to byla taky jen sranda,O.K.?
Nic proti 2,0 nemam,dobrej motor,jen ma 130PS a spotrebu stejnou,ne li i vyzsi nez 2,5,ktera ma v zakladu tech kobylek 171.A to je proste holej fakt,s kterym nic neudelas a to mi tu potvrdi skoro kazdej.A jelikoz chytas na prvni skrtnuti,tak sem te ted nastval jeste vic a vsadim svy novy boty,ze je u tebe doma na mou osobu jmenovano spousta divnejch slov,jejichz vynamu nerozumim.
Ba ne,zase prdel a snads to pochopil a taky to tak beres. :wink:
Ale to jsem odepisoval DANovi,né tobě,tak se nevtírej do cizích rozhovorů,buď tak hodnej :D :wink:
A když už jsme u toho.Je jasný,že 320i není nejlepší auto na světě a proto asi i ta 325i je lepší - to je taky dost logický.Zase např. už ta řečená 3,5 bude určitě lepší než ta tvoje 2,5.Ale prostě ty máš v autě 2,5 a jsi v celku spokojenej,tak jako já s 2,0 ,není to tak ? A při tom oba dva bychom chtěli silnější.Tak o čem se tady do nekonečna pořád dohadujem,proboha... :roll: 2,5 je prostě lepší než 2,0 ,a co ? To taky asi byl záměr výroby,že jo... :idea:

Odpovědět