E21 na přestavbu
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
E21 na přestavbu
E21,316,77,najeto 107000,BEZ KOROZE-pouze kosmetické vady,super interiér,nápravy,převodovka,motor-BEZ CHYBY,bez TP,orig.rádio
Dát jí novej lak a jen jezdit-musel jsem se projet a je to super.
Dát jí novej lak a jen jezdit-musel jsem se projet a je to super.
To jsou přesně ty keci, který bych od tebe čekal. Ještě jsi nic neviděl a už držkuješ. Když jsem viděl co jsi na svém srazu předváděl se svojí E21, tak kdybych byl Tomík, tak bych ti to auto neprodal už z principu.Ivo píše:no tak to nevím je to faft hodně za ty prachy koupím dvě s doklady jakou to má barvu a fotky benáš ale tolik ti určitě nedám já ani nikdo jinej
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
škoda že jsem to nečet-byl jsen na cestách
Jenže Dan a Luboš jsou kluci,kteří vědí co vozím za auta takže za to stát asi bude.
Jestli seženeš dvě s papírama,tak seš měkej já seženu tři-jenže totál vraky,takovejch jsem dal do šrotu asi deset.
Jestli někdo seženete rozumnou 21 se 107 najeto tak vám blahopřeji-já mám tak jednu za 5 let.Nikomu ji nenutím.Kdyby stála za hovno,tak ji ani neberu.Nevobtěžujhte mě blbejma kecama.
to Dan a Luboš-dík za zastání.Vy máte rozum a znáte mě.
Jenže Dan a Luboš jsou kluci,kteří vědí co vozím za auta takže za to stát asi bude.
Jestli seženeš dvě s papírama,tak seš měkej já seženu tři-jenže totál vraky,takovejch jsem dal do šrotu asi deset.
Jestli někdo seženete rozumnou 21 se 107 najeto tak vám blahopřeji-já mám tak jednu za 5 let.Nikomu ji nenutím.Kdyby stála za hovno,tak ji ani neberu.Nevobtěžujhte mě blbejma kecama.
to Dan a Luboš-dík za zastání.Vy máte rozum a znáte mě.
Fotecky pls :)
Ahoj, muzu poprosit o fotecky na mailika matt_1@seznam.cz
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
těm co chtějí fotky tak zítra,ale bohužel jen z telefonu
je to prostě e21 taková zlatozelená metelíza se zeleným interiérem,a tam kde to chtělo treznout to je obroušený a natřený-myslím že to chtěl lakovat ale ten pán pak prý umřel a hrozně dlouho to stálo.hlavně u mě stojí venku tak si ji někdo vemte a udělejte z ní krasavici.Já už jednu mám,ale když jsem moji začal dělat tak tahle je 100 krát lepší-není na ní nic na vyváření.
je to prostě e21 taková zlatozelená metelíza se zeleným interiérem,a tam kde to chtělo treznout to je obroušený a natřený-myslím že to chtěl lakovat ale ten pán pak prý umřel a hrozně dlouho to stálo.hlavně u mě stojí venku tak si ji někdo vemte a udělejte z ní krasavici.Já už jednu mám,ale když jsem moji začal dělat tak tahle je 100 krát lepší-není na ní nic na vyváření.
No sleduju to co tady píšeš a podle mě jedinej kdo tady blbě kecát seš ty a hlavně si z urážkama začal tak tak vychladniLuboš píše:Ivo píše:za takový jako seš ty se stydím že jsou na tomhle fóru!!!!Luboš píše:Nechápu Ivo proč upravuješ svoje komentáře, to se stydíš za to co píšeš? No někdy by jsi měl.....
Opět se potvrdilo co jsi zač. Radši sem už nic nepiš.

Samec píše:No sleduju to co tady píšeš a podle mě jedinej kdo tady blbě kecát seš ty a hlavně si z urážkama začal tak tak vychladniLuboš píše:Ivo píše: za takový jako seš ty se stydím že jsou na tomhle fóru!!!!
Opět se potvrdilo co jsi zač. Radši sem už nic nepiš.
Až tady na fóru budeš dýl než měsíc, tak tě takováhle lehká výměna názorů nemůže rozházet, ale to je v pohodě, nezlobím se na tebe.