Prodám E30 320i
Prodám E30 320i
Prodám BMW e30 320i rv 88 najeto po GO 10000 na tachometru je 160000km. Trochu huči diferenciál. Anatomy,alu kola, radio, šibr, el zrcátka...Cena 35000Kc při rychlém jednání sleva 5000Kc tel 602947821
No-zalezi na tom,jak to jeho auto vypada.Fakt je,ze kdyz jsem ja chtel prodat svyho za 69000,tak mi volalo spoustu lidi ale pak reknou-ale pane,v annonci je za 40000-tak jsem je vsechny slusne poslal nekam,s tim ze at neposuzuji dokud nevideli.Me jen sere to,ze kvuli levnejm popelnicim ja nemohl prodat to svoje,na ktery neni nic na zavadu a to jsem ruhej majitel,mam servisku,plnou vybavu vcetne funkcni klimatizace-mimo kuze,auto nebylo nikdy bourany,garazovanej a ani bublinku rezi na tom nenajdes.Mazety píše:proč? cena odpovídá annonciDaniel Honska píše:Pekne kurvis ceny!!!
No jo,ale ty lidi si radsi koupi toho z te annonce,cpou do toho prachy,nez by si radsi priplatili a koupili auto na kery nemusi sahnout.
Nastesti jsem si ten prodej vcas rozmyslel.No nic ve zlym,jen mi to za 30000 pride nejak na 88 levny.
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
hmmm
hmm a hlavně tohle je server jestli sem to dobře pochopil pro příznivce E30cítek a to znamená, že když prodáváš tak leda jadnou za čas, ale vyskytujou se tu i jakýsi šmelináři, který si tu jedou jenom kšefty, těm kurvy ceny klidně, těm by stejně měla stačit annonce.
Hej tohle je pro příznifce značky a ne pro šmelináře.

Hej tohle je pro příznifce značky a ne pro šmelináře.
Všechno má tu cenu jakou za to někdo dá. Tak si nestěžuj. Tady chce každej šašek za svoje auto moc...Daniel Honska píše:No-zalezi na tom,jak to jeho auto vypada.Fakt je,ze kdyz jsem ja chtel prodat svyho za 69000,tak mi volalo spoustu lidi ale pak reknou-ale pane,v annonci je za 40000-tak jsem je vsechny slusne poslal nekam,s tim ze at neposuzuji dokud nevideli.Me jen sere to,ze kvuli levnejm popelnicim ja nemohl prodat to svoje,na ktery neni nic na zavadu a to jsem ruhej majitel,mam servisku,plnou vybavu vcetne funkcni klimatizace-mimo kuze,auto nebylo nikdy bourany,garazovanej a ani bublinku rezi na tom nenajdes.Mazety píše:proč? cena odpovídá annonciDaniel Honska píše:Pekne kurvis ceny!!!
No jo,ale ty lidi si radsi koupi toho z te annonce,cpou do toho prachy,nez by si radsi priplatili a koupili auto na kery nemusi sahnout.
Nastesti jsem si ten prodej vcas rozmyslel.No nic ve zlym,jen mi to za 30000 pride nejak na 88 levny.
???
Komu rikas sasek ty jedna píčo pridrenaScimitar píše:Všechno má tu cenu jakou za to někdo dá. Tak si nestěžuj. Tady chce každej šašek za svoje auto moc...Daniel Honska píše:No-zalezi na tom,jak to jeho auto vypada.Fakt je,ze kdyz jsem ja chtel prodat svyho za 69000,tak mi volalo spoustu lidi ale pak reknou-ale pane,v annonci je za 40000-tak jsem je vsechny slusne poslal nekam,s tim ze at neposuzuji dokud nevideli.Me jen sere to,ze kvuli levnejm popelnicim ja nemohl prodat to svoje,na ktery neni nic na zavadu a to jsem ruhej majitel,mam servisku,plnou vybavu vcetne funkcni klimatizace-mimo kuze,auto nebylo nikdy bourany,garazovanej a ani bublinku rezi na tom nenajdes.Mazety píše: proč? cena odpovídá annonci