home run....jak daleko dojdete? :)
Re: home run....jak daleko dojdete? :)
JESTE MI PORAD,JAK SE TEN NOTOR OVLADA A JA TI TO ZA CHVILKU,NEBO SPIS AZ DOJDU DAL,POVI,RESPEKTIVE NAPISU,ABYCH BYL PRESNEJSI
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
Aaaaha,jdu na to,sem sam zvedavej.Fakt je ze v realnym mym bidnym zivote sem byl takhle nalitej snad jen dvakrattomik píše:Myší-doleva doprava-prostě vyrovnáváš.
Nastesti uz jsem rok abstinent a nijak mi to nechybi.Ma to jednu obrovskou vyhodu.Usetrim cucky a vsude muzu autem,aniz bych ho nekde pak musel nechavat celou noc bez garaze,napospas punkacum a guliganum-chudacka myho,modryho,momentalne nemocnyho.(325-ku jsem tim samozrejmne myslel)
tel.-723667447
tel.-723667447
No-je videt ze rok abstinuju a ztratil sem trenink a cvik.35m-dal ani ho...,kdybych se zblaznil.Dix píše:Já dal 71m a pak jsem usnul, ale nebaví mě to, je to zdlóhavé![]()
Osobně v takovém stavu ujdu i 5 km, ale je to o život
tel.-723667447
tel.-723667447
to už tak býváAnd píše:nojo historie ma tendenci se opakovat
viewtopic.php?t=5678&postdays=0&postorder=asc&start=67
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Na ja,naturlich.REPETE!!!And píše:nojo historie ma tendenci se opakovat
tel.-723667447
tel.-723667447
Co prosim???Daniel Honska píše:Na ja,naturlich.REPETE!!!And píše:nojo historie ma tendenci se opakovat
HOTENTOT 

Dobra-prelozim.-No ano,samozrejmne,OPAKOVAT(ZNOVU,JESTE JEDNOU)-ma to vi vyznamu.cece,dyt ja si tu osvezim svou chabou znalost nemciny!Teda spi toho,co se mi jeste z hlavy uplne nevypariloDix píše:Co prosim???Daniel Honska píše:Na ja,naturlich.REPETE!!!And píše:nojo historie ma tendenci se opakovat
tel.-723667447
tel.-723667447
Pochpeno.Jinak super film,to dedictvi.Akorad me mrzi,ze se zatim nenasel nikdo,kdo mi poradi co,jak,a co koupit a predelat,kdyz chci dat pod kapotu 3 a pulku.Odkazuji me na Ondru M a ten je momentalne jaksi nezvestnej jako osoba a i jeho tel.cisloDix píše:D.H.:dělal jsem si prdel,díval jsem se dnes na dědictví aneb k.hošigutentag, tak jsem si vzpoměl
tel.-723667447
tel.-723667447
Někdo ho ukrad, třeba už je někde na východěDaniel Honska píše:Pochpeno.Jinak super film,to dedictvi.Akorad me mrzi,ze se zatim nenasel nikdo,kdo mi poradi co,jak,a co koupit a predelat,kdyz chci dat pod kapotu 3 a pulku.Odkazuji me na Ondru M a ten je momentalne jaksi nezvestnej jako osoba a i jeho tel.cisloDix píše:D.H.:dělal jsem si prdel,díval jsem se dnes na dědictví aneb k.hošigutentag, tak jsem si vzpoměl
HOTENTOT 

Na vychde s BMW???To je dost mozny,nejspis ho zabasli jako imperialistu za propagaci jine znacky vozu,nez je LADA,UAZ,nebo VOLHADix píše:Někdo ho ukrad, třeba už je někde na východěDaniel Honska píše:Pochpeno.Jinak super film,to dedictvi.Akorad me mrzi,ze se zatim nenasel nikdo,kdo mi poradi co,jak,a co koupit a predelat,kdyz chci dat pod kapotu 3 a pulku.Odkazuji me na Ondru M a ten je momentalne jaksi nezvestnej jako osoba a i jeho tel.cisloDix píše:D.H.:dělal jsem si prdel,díval jsem se dnes na dědictví aneb k.hošigutentag, tak jsem si vzpoměl
tel.-723667447
tel.-723667447
Třeba pašuje v prdeli kokain, nebo zboží větnamcům! DO NOT CLO ZOLLDaniel Honska píše:Na vychde s BMW???To je dost mozny,nejspis ho zabasli jako imperialistu za propagaci jine znacky vozu,nez je LADA,UAZ,nebo VOLHADix píše:Někdo ho ukrad, třeba už je někde na východěDaniel Honska píše: Pochpeno.Jinak super film,to dedictvi.Akorad me mrzi,ze se zatim nenasel nikdo,kdo mi poradi co,jak,a co koupit a predelat,kdyz chci dat pod kapotu 3 a pulku.Odkazuji me na Ondru M a ten je momentalne jaksi nezvestnej jako osoba a i jeho tel.cislo
HOTENTOT