Ooooo,dikes hned je mi o neco lipDix píše:Cítím s tebou kámoDaniel Honska píše:To by me zajimalo,kdyz uz jsme u toho,kolik lidi tady veri me a pro kolik lidi sem tady koko-.Dix píše:A už je to tady
Zatím se zdržuji hlasování, nejsem tu dlouho a ani tě osobně neznám, později budu usuzovat podle toho co se o tobě bude psát. Tak zdar
And
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
No te pero,to sem ten muj prvni prispevek sem koukam radsi taky nemel psatJirka325 píše:Tak tak spravne namestku, kdyz si o to nekdo jeste takhle rekne, tak co mu rict jinyho, nez NEBlumen_071 píše: no... fakt zoufalost co?
tak jsem pro sichr dal "ne"
No-v nejhorsim pripade budu proste koko-.
Ba ne,az na vyjimky v mem blizkm okoli mi az tak nezalezi na tom,co si o me mysli jini,i kdyz zrovna tady mezi vama bych za toho koko--,bejt fakt teda nechtel.
tel.-723667447
tel.-723667447
-
jaban
at si kazdej mysli co chce, ne ?Daniel Honska píše:No te pero,to sem ten muj prvni prispevek sem koukam radsi taky nemel psatJirka325 píše:Tak tak spravne namestku, kdyz si o to nekdo jeste takhle rekne, tak co mu rict jinyho, nez NEBlumen_071 píše: no... fakt zoufalost co?
tak jsem pro sichr dal "ne"![]()
Ba ne,az na vyjimky v mem blizkm okoli mi az tak nezalezi na tom,co si o me mysli jini,i kdyz zrovna tady mezi vama bych za toho koko--,bejt fakt teda nechtel.
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Jo měli by jsme toho nechat, přetahujem se jak malí kluci, a ono vlastně o nic nejde, stejně se ani pořádně neznáme tak o co jde?Blumen_071 píše:a hele dalsi aspirantDix píše: Cítím s tebou kámo![]()
kruci chlapi,zitra kolem 20h si dejme vsichni panaka a vzpomenme na tyhle trapne zalezitosti na foru a .... spolknem to ne?
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Tak tak.Me sou skoro vsichni sumak-Jeee,nazdar jaban-zijes?Tak mi lehnul motor-opet ta sama zavada-opet to huli ja nacipovany TDi o 200 procent-opet sem nasranej az to neni hezky.Necham si to a narvu tam 3,5jaban píše:at si kazdej mysli co chce, ne ?Daniel Honska píše:No te pero,to sem ten muj prvni prispevek sem koukam radsi taky nemel psatJirka325 píše: Tak tak spravne namestku, kdyz si o to nekdo jeste takhle rekne, tak co mu rict jinyho, nez NE![]()
tel.-723667447
tel.-723667447
Ja se nepretahuju,teda uz neDix píše:Jo měli by jsme toho nechat, přetahujem se jak malí kluci, a ono vlastně o nic nejde, stejně se ani pořádně neznáme tak o co jde?Blumen_071 píše:a hele dalsi aspirantDix píše: Cítím s tebou kámo![]()
kruci chlapi,zitra kolem 20h si dejme vsichni panaka a vzpomenme na tyhle trapne zalezitosti na foru a .... spolknem to ne?
Ja chci montovat 3,5,kde je te ztracenej synator Ondra M?Sakris!
tel.-723667447
tel.-723667447
-
jaban
No nad tim 24-vetilakem jsem taky uvazoval.jesti nemas zitra tak kolem treti nebo tak nejak co na praci,dame kapuco na pumpe a proberem to.Nebo nechce se ti hned ted.Nechce se mi spat.Chrnel sem skoro celej podvecer.reknu ti k tomu kleknuti podrobnosti.jaban píše:daniel h - tobe to zase kleklo ? Nebude lepsi tam prdnout 2,5 24v ? Mel by sis koupit Fiata
tel.-723667447
tel.-723667447
-
jaban
ted asi ne. Co se s tim stalo ? Docetl jsem se, ze mlada zapracovala, jo ? Utrhla vanu ? Delej ven s tim...Daniel Honska píše:No nad tim 24-vetilakem jsem taky uvazoval.jesti nemas zitra tak kolem treti nebo tak nejak co na praci,dame kapuco na pumpe a proberem to.Nebo nechce se ti hned ted.Nechce se mi spat.Chrnel sem skoro celej podvecer.reknu ti k tomu kleknuti podrobnosti.jaban píše:daniel h - tobe to zase kleklo ? Nebude lepsi tam prdnout 2,5 24v ? Mel by sis koupit Fiata
No,proste je sikovna a zvykla z toho zabozrouta vinovyho,nebo fabiee,zapomnela ze je vana jen 6cm od zeme.Nebudu ji tu -to-no proste ti to vsechno reknu tedy zitra.Sem akorad nasranej.no jo,ale co ji mam za to udelat,kdyz zacne bulet-nic,to ani nejde a to sem ji jeste dnes namontoval tu sport masku od MILOTECU,kdyz ji vidis jakou ma ztoho radost.proste me sere,ale je to potule,co se da delatjaban píše:ted asi ne. Co se s tim stalo ? Docetl jsem se, ze mlada zapracovala, jo ? Utrhla vanu ? Delej ven s tim...Daniel Honska píše:No nad tim 24-vetilakem jsem taky uvazoval.jesti nemas zitra tak kolem treti nebo tak nejak co na praci,dame kapuco na pumpe a proberem to.Nebo nechce se ti hned ted.Nechce se mi spat.Chrnel sem skoro celej podvecer.reknu ti k tomu kleknuti podrobnosti.jaban píše:daniel h - tobe to zase kleklo ? Nebude lepsi tam prdnout 2,5 24v ? Mel by sis koupit Fiata
Jo a nedelej blazenu,hod na sebe aspon teplaky a vylez z pelechu,dem na kapuco.
tel.-723667447
tel.-723667447
Co to ma co spolecnyho s tvym prispevkem ?Daniel Honska píše:No te pero,to sem ten muj prvni prispevek sem koukam radsi taky nemel psat![]()
Rec je o Andovi
To jen ze jsem tam napsal,ale jen z legrace neco na ten zpusob co on,ale bez hlasovani,jen tak spis pro rejpnuti v dobrem smyslu.Jirka325 píše:Co to ma co spolecnyho s tvym prispevkem ?Daniel Honska píše:No te pero,to sem ten muj prvni prispevek sem koukam radsi taky nemel psat![]()
Rec je o Andovity sis jeste prece nezadal hlasovani
![]()
![]()
![]()
![]()
co se hlasovani tyce,na podobne tema bych si nic takovyho urbite nedal.Je mi jasny,ze tu jsou lidi co me "berou"(teda aspon mozna nekdo se najde) a ty druhy co zas ne,ale nijak se tim nezatezuju.
At si ty negativni vuci me myslej vo me treba neco o prdeli.
tel.-723667447
tel.-723667447
No nevim jestli bych se zdůvěryhodností 50 na 50 chlubil ... ale holt každej jsme jinejAnd píše:hele nechatujte tady v mym threadu ja zistuju jak sem na tomale fifty fifty myslim ze vam sklaplo dokturku
ale ne v pohode to je spis takova sranda ja si z toho nak moc nedelam sem uz hold od malicka kontroverzni postava![]()
![]()
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"