Potřebuji poradit?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
laďas

Potřebuji poradit?

Příspěvek od laďas » 24. 11. 2004 21:04

Ahoj kluci.Je mi 16 let.můj fotr chtěl prodat bmw e30 320i M-Technic 2.to auto jsem si prostě zamiloval není se čemu divit a tak jsem ho tak dlouho přemlouval ať mi ho nechá až se tak stalo.Ale mám problém to auto je po technické stránce v pořádku ale na kastli se fotr prostě vysral.takže mi to bávo pěkně hnije.Když sem si u klempíře zjišťoval kolik by to stálo tak to se mnou málem šlehlo.tak mě napadlo se vás zeptat jestli by se dala sehnat 320i 4.dveř. 87až90rok výrobi s vadnym motorem nebo uplně bez motoru ale se zachovalou kastli a bez papírů do 15 tisíc.předem dík za odpovědi

Fru Fru

Příspěvek od Fru Fru » 24. 11. 2004 21:20

Uplne bez problemu.Mrkni se do annonce nebo na nejakej inzertni server,urcite sezenes.da se koupi i samotna kastle,coz je asi nejlevnejsi,ale ztratis tim nahradni dily,co by ti zbyli po prestavbe.Nebo si dotahni z nemec.Ctyrdverove 320-ky jso tam za pusinku a je jich tam mraky ve slusnym stavu.Mrkni se na www.mobile.de -uvidis sam.Za 500euro se da koupit slusnej
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!

tel.-723667447

laďas

Příspěvek od laďas » 24. 11. 2004 21:27

Moc dík. :D

Fru Fru

Příspěvek od Fru Fru » 24. 11. 2004 21:31

uZ SES PODIVAL NA TEN NEMECKJ SERVER?hELE,DEJ SI TAM RADEJI OMEZENI MAX.CENY TAK DO 2500 EURO.u nekterych drazsich kousku by se ti mohlo stat,ze ti spadne spodni celist a pod sebou naslintas louzi :lol:

tel.-723667447

adam320

Příspěvek od adam320 » 24. 11. 2004 22:09

Kup rozhodně fer auto na který hodíč ty spoilery a podvozek, přendavat všecko do jiný kastle a vyndavat zni jiný auto to by sis celkem užil :?
Plechařina je zlo, radit ti ať seženeš kámoše co umí vařit nebudu pač bys na tom stejně umřel jestli je to moc, ale počítej dobře: koupíš li auto za 500EUR tak k nim musíš připočíst eště benzín do něměcka druhym autem, půjčení přívěsu, obíhání úřadů, homologace, STK a podobný píčoviny plus přeházení podvozku, jeli to Mtechnik celý auto, pač to samý za 500 budeš shánět dlouho, ahlavně cokoliv koupíš tak do toho budeš muset vždycky vrážet, je to starej pekáč, pravda je že se ti něco vrátí když rozprodáš zbylý díly ale to je taky relativní, já sám jsem se od týhle varianty už dvakrát odklonil když jsem to spočítal a starý poslal do šrotu, nicméně každýho bavora je škoda, chápu i city k autu po otci

Nepíšu ti to abych tě od toho odradil, ale abys se všim počítal, všechno s autama je hezký ale něco to stojí a tomu se nevyhneš, věř, já se pronadával nad svojí hloupostí tejdny a tejdny :x

držim ti palce :wink:

laďas

Příspěvek od laďas » 24. 11. 2004 22:13

jo už sem tam nakouk a moc dik ty báva se tam daj sehnat i za 300eur ale je otazka v jakym jsou stavu na obrázku vypadaj dobře.hele ja už musim končit tak fakt dik ja už si s tím nějak poradim,zejtra si skočim koupit tu annonci.

Fru Fru

Příspěvek od Fru Fru » 24. 11. 2004 22:40

adam320 píše:Kup rozhodně fer auto na který hodíč ty spoilery a podvozek, přendavat všecko do jiný kastle a vyndavat zni jiný auto to by sis celkem užil :?
Plechařina je zlo, radit ti ať seženeš kámoše co umí vařit nebudu pač bys na tom stejně umřel jestli je to moc, ale počítej dobře: koupíš li auto za 500EUR tak k nim musíš připočíst eště benzín do něměcka druhym autem, půjčení přívěsu, obíhání úřadů, homologace, STK a podobný píčoviny plus přeházení podvozku, jeli to Mtechnik celý auto, pač to samý za 500 budeš shánět dlouho, ahlavně cokoliv koupíš tak do toho budeš muset vždycky vrážet, je to starej pekáč, pravda je že se ti něco vrátí když rozprodáš zbylý díly ale to je taky relativní, já sám jsem se od týhle varianty už dvakrát odklonil když jsem to spočítal a starý poslal do šrotu, nicméně každýho bavora je škoda, chápu i city k autu po otci

Nepíšu ti to abych tě od toho odradil, ale abys se všim počítal, všechno s autama je hezký ale něco to stojí a tomu se nevyhneš, věř, já se pronadával nad svojí hloupostí tejdny a tejdny :x

držim ti palce :wink:
Svata pravda,kamo,ale na ty stary pekace majzla.Ja mam 86 a na celym aute vcetne spodku nenajdes jedinou bublinku od rzi!
Ale jinak je fakt,ze sem kolegu nejak opomenul upozorni na tyhle vxdaje.Ale zas tak tragicky to nebude,co myslis.De vo to,jetli ma nejaky znami,co se trebas konkretne toho dovezeni tyce.Nejpis ale asi ne,to by se jinak na tohle neptal,co?

tel.-723667447

adam320

Příspěvek od adam320 » 25. 11. 2004 16:07

No právě, hlavně v 16ti letech, nechci podceňovat, alesam by to určitě nedovez :lol: , zas ale jí má po tátovi tak by mu nejspíš helpnul když měl e30, otázkou je jestli neni lepsí pro něj začít pomalu vklidu opravovat a šetřit a po autoškole bude mít určitě fér káru, doufam že s tim nechce jezdit třeba po Praze v 16ti, na to je lepší cizí žigul než tátovo báwo :twisted:

adam320

Příspěvek od adam320 » 25. 11. 2004 16:14

No to sem vůl když bydlí v Mostě :D
no ale tam bych to taky neviděl moc růžově, ale je to blízko za hranice,
je to holt těžký, ale už ho aspoň má já v tý době jenom snil a o víkendu na chalupu a zpátky tiše řídil rodičů auto

černě bych to rozhodně neviděl

Dix

Příspěvek od Dix » 25. 11. 2004 16:44

adam320 píše:No to sem vůl když bydlí v Mostě :D
no ale tam bych to taky neviděl moc růžově, ale je to blízko za hranice,
je to holt těžký, ale už ho aspoň má já v tý době jenom snil a o víkendu na chalupu a zpátky tiše řídil rodičů auto

černě bych to rozhodně neviděl
Nic si z toho nedělej já měl stejnej život! :roll:
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 25. 11. 2004 21:39

Daniel Honska píše:uZ SES PODIVAL NA TEN NEMECKJ SERVER?hELE,DEJ SI TAM RADEJI OMEZENI MAX.CENY TAK DO 2500 EURO.u nekterych drazsich kousku by se ti mohlo stat,ze ti spadne spodni celist a pod sebou naslintas louzi :lol:
:roll: Co to sakra meleš, ten kluk chtěl poradit a ne zmasírovat, nikde sem neviděl že by napsal že je sociál :roll:
E36 323i coupé

Fru Fru

Příspěvek od Fru Fru » 25. 11. 2004 22:46

Pawka G. píše:
Daniel Honska píše:uZ SES PODIVAL NA TEN NEMECKJ SERVER?hELE,DEJ SI TAM RADEJI OMEZENI MAX.CENY TAK DO 2500 EURO.u nekterych drazsich kousku by se ti mohlo stat,ze ti spadne spodni celist a pod sebou naslintas louzi :lol:
:roll: Co to sakra meleš, ten kluk chtěl poradit a ne zmasírovat, nikde sem neviděl že by napsal že je sociál :roll:
Melu abys ty mel co psat!Kdybys mel kratsi mozkove zavity,tak ti dojde rychleji,jak jsem to myslel-totiz neslo o to,delat z toho kluka socku,nebo neco podobnyho,ale o to,jak by byl prekvapenej a udivenej,jak muze e 30 vypadat uplne skvele kdyz se udrzuje a upravuje.V zadym pripade jsem ho nechtel zesmnesnit nebo neco podobnyho.Taky nejsem bohatej,tak nechapu proc bych se tu mel nad kohokoli povysovat.Je mi ukradeny,jestli je nekdo tady nebo jinde bohatej,nebo chudej,hlavni je,kdyz je v pohode a da se s nim kecat.

CVAK???KONECNE??-uz vis jak to bylo mysleno?ja se mu snazil poradit.

tel.-723667447

Odpovědět