Ceny E30?
a nemůžeš taky použít funkci "HLEDAT" ?Pepa píše:Chci jezdit v klidku.
Nevite v jakym stavu jsou v Německu,jestli neni lepši dovezt a tady to postavit na jiny papiry?
to vše se tady už několikrát probíralo...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
nemyslel jsem to tak že se nemáš ptát....nejdřív si to přečti a pokud nečemu nerozumíš, nebo to nenajdeš tak se ptej...Pepa píše:to Mirek:Promiň,už se neptám
Jinak všem moc dík
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
jo a časem se stejně budeš chtít svést a aspoň nebudeš muset měnit auto, ikdyž každá zkušenost je dobrá, každopadně netvrdim že ve 320i se nesvezeš, ja mam třeba před timhle motorem jasnej respect, ono když to budeš vytáčet na rovině tak ti to třeba tak vostrý připadat nebude ale pak zkusíš trochu polechtat pedály v zatáčce a on ti zadohrab dá vědět aby ses krotil, a hlavně k BMW to chce jinej přístup než k autum...
zevnitř to někdy tak nevypada,
ale k věci, třeba spotřeba u 316 je stejná jak u 320 a rozdíl popisovat nemusim žejo no a 6tihrnec je holt inačí záležitost:twisted:
zevnitř to někdy tak nevypada,
ale k věci, třeba spotřeba u 316 je stejná jak u 320 a rozdíl popisovat nemusim žejo no a 6tihrnec je holt inačí záležitost:twisted:
Re: Ceny E30?
Ty wole, to je jeko by ses ptal jaký víno si máš koupit a kolik tak stojíPepa píše:Ahoj
Chtěl bych si koupit BMW e30 a měl bych na Vás pár dotazů,protože jste asi ti kdo o tom ví nejvíc.
V jakých cenách se tak pohybují BMW e30 v průměrném stavu a se 4.dveřovou karoserií?Jaký motor byste doporučili?
Moc dik Pepa

Napiš co od toho auta čekáš, k jakýmu účelu ho budeš používat, kolik najezdíš, kolik jseš schopnej do něj měsíčně investovat....a pak se ptej co ti kdo doporučí, protože nemá moc smysl srovnávat 318i M10 a třeba tu již zmiňovanou dvouapůli. Dvoulitr je podle mě krok vedle, spotřeba a ručení stejný jako u dvouapůle ale jízdní dojmy nesrovnatelný, to už je lepší to iS ( M42, 1,8 16V ) ale těch je málo a chce si to dát bacha na stav.
Eta taky nejni špatná ale to ručení....je to 2,7 l objemu a tudíž nejvyšší sazba. Na druhou stranu má nižší spotřebu a velkej krouťák.....rpostě se to nedá říct tak jednoznačně...
a ceny???? můžeš koupit třícu za 30 ale taky za 130 tisíc, záleží na tobě kolik chceš dát a v jakym stavu to auto chceš, jakou chceš výbavu, jestli leštěnku nebo na denní ježdění....

member of zewl crew
Kup jedine 2,5l(M20)-svezes se a co se pojistky a spotreby tyce,budes na tom stejne jako s dvoulitrem,ne li jeste lip,co se spotreby tyce.Pokud nejsi zavodnik a chces,jak uz jsi psal jezdi pianko,tak 318i(M40),ti bude celkem v klidku postacovat.
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
Sorac,sem se te nechtel dotknout.Se nemusis hned nasirat.Ale chytas lip jak kdejakej motor-hned na prvni skrtnuti-to byla taky jen sranda,O.K.?Tweety píše:Nevim co je na 320 divnýho,pane chytrej !!??DAN píše:320i nekupuj, ten "mezischod" je uplně zbytečnej, s 325i se dá jezdit ještě pohodovějc a bezpečnejc- kolikrát za míň
pov. ruč. je stejný
![]()
![]()
...no upřímně bych chtěl taky sehnat 2,5 motor...
Nic proti 2,0 nemam,dobrej motor,jen ma 130PS a spotrebu stejnou,ne li i vyzsi nez 2,5,ktera ma v zakladu tech kobylek 171.A to je proste holej fakt,s kterym nic neudelas a to mi tu potvrdi skoro kazdej.A jelikoz chytas na prvni skrtnuti,tak sem te ted nastval jeste vic a vsadim svy novy boty,ze je u tebe doma na mou osobu jmenovano spousta divnejch slov,jejichz vynamu nerozumim.
Ba ne,zase prdel a snads to pochopil a taky to tak beres.

tel.-723667447
tel.-723667447
Ja chci zas 3,5-uz aby vrcel pod kapotou.Tweety píše:Nevim co je na 320 divnýho,pane chytrej !!??DAN píše:320i nekupuj, ten "mezischod" je uplně zbytečnej, s 325i se dá jezdit ještě pohodovějc a bezpečnejc- kolikrát za míň
pov. ruč. je stejný
![]()
![]()
...no upřímně bych chtěl taky sehnat 2,5 motor...

tel.-723667447
tel.-723667447