fakt by mi to pomohlo

Fusion píše:325i 1,89p / 4,38z
M3 2,50p / 4,47z
H&R sport 3,22p / 6,80z
H&R race 5,73p / 10,20z
Eibach Pro 1,82p / 4,95z
Možná jsem to blbě pochopil, ale tuhle variantu uvažuješ jako finální? Já bych tam nechal z E30 "patrony" pro tlumič minimálně těch 5 cm, jako je v návodu u podvozku BC racing, aby to v sobě bylo nasunutý a ne aby to držel jenom svár, na tom bych se já osobně bál jezdit.MattyX píše:....poté jsme to seříznuli uplně na doraz po litinový odlitek aby jsme se výškou dostali níž.......
No je to udělaný trochu jinak jenom mistr stavař to neumí správně technicky vysvětlitBOOST píše:Možná jsem to blbě pochopil, ale tuhle variantu uvažuješ jako finální? Já bych tam nechal z E30 "patrony" pro tlumič minimálně těch 5 cm, jako je v návodu u podvozku BC racing, aby to v sobě bylo nasunutý a ne aby to držel jenom svár, na tom bych se já osobně bál jezdit.MattyX píše:....poté jsme to seříznuli uplně na doraz po litinový odlitek aby jsme se výškou dostali níž.......
tvl jenom na svaru by to nemohlo byt, to by nedrželo osu asi ani ... rozhodne tam bude 4-5cm (origo e46 tlumic drží na 4cm)BOOST píše:Možná jsem to blbě pochopil, ale tuhle variantu uvažuješ jako finální? Já bych tam nechal z E30 "patrony" pro tlumič minimálně těch 5 cm, jako je v návodu u podvozku BC racing, aby to v sobě bylo nasunutý a ne aby to držel jenom svár, na tom bych se já osobně bál jezdit.MattyX píše:....poté jsme to seříznuli uplně na doraz po litinový odlitek aby jsme se výškou dostali níž.......
ale e46 neni vyrobena na zavodyMattyX píše:tvl jenom na svaru by to nemohlo byt, to by nedrželo osu asi ani ... rozhodne tam bude 4-5cm (origo e46 tlumic drží na 4cm)BOOST píše:Možná jsem to blbě pochopil, ale tuhle variantu uvažuješ jako finální? Já bych tam nechal z E30 "patrony" pro tlumič minimálně těch 5 cm, jako je v návodu u podvozku BC racing, aby to v sobě bylo nasunutý a ne aby to držel jenom svár, na tom bych se já osobně bál jezdit.MattyX píše:....poté jsme to seříznuli uplně na doraz po litinový odlitek aby jsme se výškou dostali níž.......