Díly z celého BMW E34 1,8i
Díly z celého BMW E34 1,8i
Prodám díly z celého auta BMW E34 1,8i sedan. Ceny necháme při zemi a určitě se domluvíme.
Chci,ale ty asi těžko koupíš všechno,takže napiš co konkrétně sháníš,a není problém to vyfotit.. jinak jestli jsi jen zvědavý,tak si zajeď na vrakáč,tam se můžeš koukat celej den na co chceš. Jestli chceš něco koupit,tak ti vrakáč nedoporučuju...už jen kvůli cenám...
stačí napsat,co potřebuješ,a není problém se o tom bavit...

no protoze spousta lidi vlastne nevi, co chce. a kdyz jim hodis pod nos par fotek, tak si vzpomenou, ze tohle a támhleto...
jo, ja sem treba dost linej cokoliv fotit, fotky kol slibuju uz tak mesic...
jo, ja sem treba dost linej cokoliv fotit, fotky kol slibuju uz tak mesic...
E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...
paráda...
No,konečně...takhle to má být...napíšeš co tě zajímá,já to vyhrabu v kůlně, vyfotím,a pošlu na e-mail...(ještě mi upřesní,co z výbavy by tě zajímalo,budeme asi rozebírat ještě E34 touring v naftě,a pokud to není tady a je to tam,tak se taky můžeme domluvit),není problém...jdu na to,napiš mi kdyžtak do SZ tvůj e-mail,kam to chceš poslat... (zadní plato už není a ceny ti pošlu s fotkami...)