no to taky a ani nemusim mit svoje auto.....Maranelo píše:Uz mi docvaklo co se dejespousta chuliganu
si totiz jede nacpat pupky na biftek party
Letiste Pribram Lhota
Snad pojedu, jinak letiste Pribram je OK, mam kamose motorkare a jezdej tam blbnout uz docela dlouho a rikali tosamy co Gerox povoleni netreba 

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

No tak nekdo konecne placnete nejakej terminGeRoX píše:a to ti jeste nedocvaklo? tady vsichni melou porad hlasky typu "dverma napred" a "letel sem bokem" acojavim ale kdyz dojde na lamani chleba se nejak vsichni odmlci...![]()
...samo ze cest vynimkam...![]()

To uz abysme jeli rovnou ted v pondeli, at tam rovnou dodelam ty zbytky gum co mam obuty na zimnich rafkach a muzu obout zimaky.
Treba je rovnou zuju a nebudu za to muset platit v pneuservisu

Radsi gumy zhobluju pri driftovani, je to zazivnejsi, nez je proste a sproste spalit, to umi kazdej a navic to muzu udelat kdekoliv na stredne velkym parkovisti

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Tak co treba pristi sobotu 27. 11. 04 --13:00 u ARALKY na Strakonicky a trada smer letisko v kolone
na letisti v cca 13:45-14:00
Ten tyden jeste na tech gumach vydrzis ne
nebo je sundej a na letisku je zas nandas a trosku propalis 
Hlavne to chce jet ve vic lidech blbnout ve 2 nebude asi moc gutn
Takze lidi co se deje
ve ctvrtek si nacpete pupicky a v sobotu to pojedete trosku stravit co
aby vas v nedeli neboleli briska 
MARANELO
RAON
Jirka325
kdo dál pánové

Ten tyden jeste na tech gumach vydrzis ne

Hlavne to chce jet ve vic lidech blbnout ve 2 nebude asi moc gutn

Takze lidi co se deje

ve ctvrtek si nacpete pupicky a v sobotu to pojedete trosku stravit co

MARANELO
RAON
Jirka325
kdo dál pánové

Naposledy upravil(a) Maranelo dne 22. 11. 2004 05:01, celkem upraveno 2 x.
Asi pojedu taky, mam na zimnich rafkach letni gumy tak bych je taky trochu zbrousilMaranelo píše:Tak co treba pristi sobotu 27. 11. 04 --13:00 u ARALKY na Strakonicky a trada smer letisko v kolone![]()
Ten tyden jeste na tech gumach vydrzis nenebo je sundej a na letisku je zas nandas a trosku propalis
Hlavne to chce jet ve vic lidech blbnout ve 2 nebude asi moc gutn![]()
Takze lidi co se deje
ve ctvrtek si nacpete pupicky a v sobotu to pojedete trosku stravit coaby vas v nedeli neboleli briska
a s tim horenim, me na to maly ani stredni parkoviste nestaci - potrebuju neco vetsiho, abych se tam s tema skoro peti metrama vesel

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,

No Francis mi vcera poslal fotku kterou vyfotil z okna.
Jeho touring s poctivou cepici snehu a kola zapadana do pulky.
Takze jestli na tech gumach este tejden vydrzim je otazka, kdo vi, kdy prijde snih i do nasich prazskych koncin...ja nejsem Chimera, vcera jsem si dal par km po stredoceskem kraji, kde uz trochu snehu bylo, sice malinko, ale na letnich a este se stupidni predokolkou ford mondeo jsem jenom trnul, kterej pangejt bude muj. Vzhledem k tomu ze uz jsem par let zvyklej jezdit v zime na zimnich, tak kdyz jsem si to vcera vyzkousel na letnich, tak jsem zkonstatoval ten brutalni rozdil, kterej chce chimera zkouset...no budem na nej vzpominat
Mam gumy na spaleni momentalne obuty na zimnich 14 rafkach a zimaky mam taky 14" takze bych musel ty samy rafky nechat prezouvat a pred driftsrazem zase obouvat, s tim, ze tam bych stejne musel jet na letnich rafkach, kde mam samozrejme letni a to mi moc nevoni.
No jel bych vsema deseti, ale jestli me okolnosti donuti prezout zimni rafky, tak pochybuju ze se mi bude chtit dvakrat za tejden platit prezouvani a zbytecne kurvit gumy zouvanim a nazouvanim z rafku.
No treba budu mit stesti a najdu nekde u pangejtu vyhozeny nejaky 14tkovy disky s rozteci 4x100 a bude vystarano
Takze jestli na tech gumach este tejden vydrzim je otazka, kdo vi, kdy prijde snih i do nasich prazskych koncin...ja nejsem Chimera, vcera jsem si dal par km po stredoceskem kraji, kde uz trochu snehu bylo, sice malinko, ale na letnich a este se stupidni predokolkou ford mondeo jsem jenom trnul, kterej pangejt bude muj. Vzhledem k tomu ze uz jsem par let zvyklej jezdit v zime na zimnich, tak kdyz jsem si to vcera vyzkousel na letnich, tak jsem zkonstatoval ten brutalni rozdil, kterej chce chimera zkouset...no budem na nej vzpominat

Mam gumy na spaleni momentalne obuty na zimnich 14 rafkach a zimaky mam taky 14" takze bych musel ty samy rafky nechat prezouvat a pred driftsrazem zase obouvat, s tim, ze tam bych stejne musel jet na letnich rafkach, kde mam samozrejme letni a to mi moc nevoni.
No jel bych vsema deseti, ale jestli me okolnosti donuti prezout zimni rafky, tak pochybuju ze se mi bude chtit dvakrat za tejden platit prezouvani a zbytecne kurvit gumy zouvanim a nazouvanim z rafku.
No treba budu mit stesti a najdu nekde u pangejtu vyhozeny nejaky 14tkovy disky s rozteci 4x100 a bude vystarano

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Jirka325 píše:No Francis mi vcera poslal fotku kterou vyfotil z okna.
Takze jestli na tech gumach este tejden vydrzim je otazka, kdo vi, kdy prijde snih i do nasich prazskych koncin...ja nejsem Chimera, vcera jsem si dal par km po stredoceskem kraji, kde uz trochu snehu bylo, sice malinko, ale na letnich a este se stupidni predokolkou ford mondeo jsem jenom trnul, kterej pangejt bude muj. Vzhledem k tomu ze uz jsem par let zvyklej jezdit v zime na zimnich, tak kdyz jsem si to vcera vyzkousel na letnich, tak jsem zkonstatoval ten brutalni rozdil, kterej chce chimera zkouset...no budem na nej vzpominat![]()

tak co mam te napsat

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
A nebo tyhle 2 exlusive modernise BMW rad aus schwarzblechJirka325 píše:No Francis mi vcera poslal fotku kterou vyfotil z okna.
Takze jestli na tech gumach este tejden vydrzim je otazka, kdo vi, kdy prijde snih i do nasich prazskych koncin...ja nejsem Chimera, vcera jsem si dal par km po stredoceskem kraji, kde uz trochu snehu bylo, sice malinko, ale na letnich a este se stupidni predokolkou ford mondeo jsem jenom trnul, kterej pangejt bude muj. Vzhledem k tomu ze uz jsem par let zvyklej jezdit v zime na zimnich, tak kdyz jsem si to vcera vyzkousel na letnich, tak jsem zkonstatoval ten brutalni rozdil, kterej chce chimera zkouset...no budem na nej vzpominat![]()

No to jsou luxus sluzbyMaranelo píše:ale pokud ti jde o nejaky kola na preckani tohole tydne mam 2 zimaky na origo 14 alu tak ti je muzu zapujcit abys to nemusel 2x prezouvat
![]()
tak co mam te napsatuz budem 3
![]()

Tak me napis, jedu.
Zkusim ten tyden prezit jeste, kdyby napadlo, tak se ozvu

Nezapomen kameru a dobre nabite baterky, snad nas bude vic.
Ale kdyz nebude, tak zadna skoda, ono driftujicich par aut se vyhne snaz, nez driftujicich par desitek aut

tak tady uz snezi! Tak to sem zvedav, ja mam na 7er pouze 2 sady letnich 14ky a 14 a pulky a vsechny ve spatnym stavu, sem chtel prezout na ty co planuju na zimu (14´) a dve 14,5´ do kufru pro jistotu kdybych 14ky upalil uplne, ale tady a to sem Prazak je to uplne bily
, ale v nejhorsim snad dorazim zaloznim strojem - 318i e21 i s kamosem, ale snad se to pocasi uklidni chtel bych protahnout sedmicku 

mmmm, ja sem pro zmenu v praci... 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...