KuaJa píše:Tohle bych se zeptal jeste jednou - nerad bych tu dostal od nekoho do drzky nebo musel kupovat strechu

Myslis Jirko325,ze kdyz tam dam silnejsi kabely a svicky s vicenasobnym jiskristem, ktery maji stejny hodnoty, ze tim muzu neco pokazit? -vzdyt to by snad nemelo byt,ne? Treba z motorky mam s lepsima "racing" svickama docela dobry zkusenosti-az na tu cenu, ale dal bych je tam znova-zda se mi,ze na motoru to je i docela poznat-pri startovani,behu nastudeno atp. Myslim,ze je to neco jako benzin s vyssim oktanem - muze se stat,ze vubec nepomuze,ale snad nic nezkazi.
Vubec se nechci s nikym hadat a jsem humanitak,takze me nechte uplne na pokoji, ale docela bych tam teda dal uz nejaky nabrousenejsi svicky,kdyz uz se menej (netvrdim vubec, ze to zvysi vykon).
Odpovedel jsi si v podstate sam
Co to je svicka s vicenasobnym jiskristem a stejnymi parametry ?
Jake parametry teda potom myslis ?
Hypertuning kabely a svicky nenadelaji zazraky, jejich efekt je bud velmi maly, nebo placebo, o tom, ze by efekt odpovidal vynalozenym nakladum nema smysl vubec mluvit.
Kdyz uz si chce clovek priplatit, tak treba za platinovy svicky, ktery sice taky kone nepridaj, ale aspon vydrzej dyl.
Co se tyka power kabelu a toho nesmyloboosteru, to radsi ani nebudu komentovat, to je tak ubohej pokus o napaleni duverivejch blbcu, ze nema cenu to jakkoliv komentovat.
Zave píše:Jirka: jo minule som jel filckou... Nejspis pojedu petkou...
V tom pripade se prijed ukazat, at vidim ten tvuj vytvor, jak jsme se domlouvali uz driv.
Reno píše:No ten jeden co probíjí vypadá kapánek jinak
Asi se bude měnit
Sada kabelu neni tak draha, tak bych to vubec nijak moc neresil, povymenoval a mel klid.
Cukani autem od slusajicich kabelu jsem si uz jednou uzil a prijde mi to docela dost nezabavny