Jak to presne bude s tema BIFTEKAMA???
Jak to presne bude s tema BIFTEKAMA???
Mohl by mi k te akci nekdo napsat neco konkretnejsiho?V kolik,kde presne,program a tak neco podobnyho?Rad bych dorazil,ale jet tahle nekam na "blint"se mi nechce.Dikes 

"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
je to příjemnější forma srazu v příjemném prostředi hotelu v ulici Na Květnici v Praze
začátek akce je v 19:00
jde o to si sednout, pokecat v teple a jako bonus jsou bifteky případně tataráky od našeho milého hostitele Jardy Volejníka
jde o to si sednout, pokecat v teple a jako bonus jsou bifteky případně tataráky od našeho milého hostitele Jardy Volejníka

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
ještě bych doplnil, že to není zadarmo...DC píše:je to příjemnější forma srazu v příjemném prostředi hotelu v ulici Na Květnici v Praze
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
Jasna zprava.Tak v tom pripade me pripiste na seznam zucastnenych osobMirek píše:ještě bych doplnil, že to není zadarmo...DC píše:je to příjemnější forma srazu v příjemném prostředi hotelu v ulici Na Květnici v Praze

"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
tel.-723667447
tel.-723667447
radeji se sám zapiš do správnýho threaduDaniel Honska píše:Jasna zprava.Tak v tom pripade me pripiste na seznam zucastnenych osobMirek píše:ještě bych doplnil, že to není zadarmo...DC píše:je to příjemnější forma srazu v příjemném prostředi hotelu v ulici Na Květnici v Praze
Docent Chocholoušek BMW světa...