Jo normálně pojistka v pojistkový skříni. Tušim že to byla hněda asi desítka ale na číslo si nevzpomínám. Když jsem jí vyměnil tak začnul chodit tacháč a Spotřeba. Určitě překontroluj všechny pojistky.Dan td píše:Myslíš pojistku v palubce ( jestli tam nějaká je ) nebo v autě jako takovým ? Pochybuju, že tacho má svojí pojistku, to by nešlo i něco jinýho ... Na pojistky jsem koukal, měl jsem s elektrikou víc problémů, ale vše ostatní už je vyřešeno ...Havran píše:Možná blbej dotaz - Hej a zkoušeli jste třeba pojistky? Jednou mi nešel tacháč asi 3 měsíce dokonce jsem ho i pracně vyndaval přepájel a podobně a nakonec byla špatná pojistka. A to naserePřitom jsem se na ní kouknul minimálně 4* ale chce to vzít měřák a přeměřit.
Nejde tacho
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
-
To sem resil taky (nefunkcni tachometr) a po par hodinach mereni a laborovani sem zjistil ze je to pojistka
. Byla na pohled O.K., akorat byla z vicka na pojistkovou skrin = x let = zoxidovana jak prase (oxidace v barve hliniku
). Ale mel sem radost jak svina ze to zas funguje
Bez tacho je to na <|>

Bez tacho je to na <|>
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
No tak takovou radost jsem měl přesně takyathlon_137 píše:To sem resil taky (nefunkcni tachometr) a po par hodinach mereni a laborovani sem zjistil ze je to pojistka. Byla na pohled O.K., akorat byla z vicka na pojistkovou skrin = x let = zoxidovana jak prase (oxidace v barve hliniku
![]()
Bez tacho je to na <|>

Podobnou "nevodící" pojistku jsem měl taky. Taky jsem se vycukal.athlon_137 píše:To sem resil taky (nefunkcni tachometr) a po par hodinach mereni a laborovani sem zjistil ze je to pojistka. Byla na pohled O.K., akorat byla z vicka na pojistkovou skrin = x let = zoxidovana jak prase (oxidace v barve hliniku
![]()
Bez tacho je to na <|>
Ale mám schovanou ještě lepší věc:
halogenku H1 novou, noname (asi ČLR), svítí, vlákno OK, namontuju do lampy a nesvítí.
A vyndáš, testneš třeba na baterce, a svítí

-
-
Re: Vyřešeno
A mas radost?Dan td píše:Tak to byla ta zasr... pojistka, vypadala OK a byla schluss.
Díky všem.

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyřešeno
Mámathlon_137 píše:A mas radost?Dan td píše:Tak to byla ta zasr... pojistka, vypadala OK a byla schluss.
Díky všem.

Každý den spravím dvě tři takový věci na novým autě, takže pohoda ...

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já měl takovou pojistku na zadní brzdový.Najednou mi vždycky začal blikat CHECK na palubce,brzdový nesvítily a po pár km zase začaly.Pak jsem zjistil,že špatnej kontakt pojistky.Taky vynikající...Venca. píše:Podobnou "nevodící" pojistku jsem měl taky. Taky jsem se vycukal.athlon_137 píše:To sem resil taky (nefunkcni tachometr) a po par hodinach mereni a laborovani sem zjistil ze je to pojistka. Byla na pohled O.K., akorat byla z vicka na pojistkovou skrin = x let = zoxidovana jak prase (oxidace v barve hliniku
![]()
Bez tacho je to na <|>
Ale mám schovanou ještě lepší věc:
halogenku H1 novou, noname (asi ČLR), svítí, vlákno OK, namontuju do lampy a nesvítí.
A vyndáš, testneš třeba na baterce, a svítí