Ano, ano.Deiv píše:No "pěkně" to dopadlo. Právě sleduji zprávy na ČT a Miloš je už pěkně lízlej. A nechyběl ani Milošův nekamarád Mirda Šlouf
Venco,připadáš mi jako kdyby jsi nevnímal realitu,70% lidí má "holou prdel,"z toho 30% doslovně a ty čekáš že volby může vyhrát pravice?? To by bylo teprve všechno na hlavu....a pamatuj,Svět není jenom to co vidí tvoje oči
Oldman píše: Venco,připadáš mi jako kdyby jsi nevnímal realitu,70% lidí má "holou prdel,"z toho 30% doslovně a ty čekáš že volby může vyhrát pravice?? To by bylo teprve všechno na hlavu....a pamatuj,Svět není jenom to co vidí tvoje oči
Asi málo, radši než koukat videa a luštit jinotaje mám rád přímou řeč.....být příznivcem toho dědu,nebo tamtoho jěště neznamená že jsi vpravo,vlevo nebo středVenca píše:Oldman píše: Venco,připadáš mi jako kdyby jsi nevnímal realitu,70% lidí má "holou prdel,"z toho 30% doslovně a ty čekáš že volby může vyhrát pravice?? To by bylo teprve všechno na hlavu....a pamatuj,Svět není jenom to co vidí tvoje oči![]()
Málo sis početl...!
Nebo si myslíš, že jsem příznivec dědka s fajfkou?
Kuci kucíí...i pro vás platí,Svět není jenom ten co vidíte Vy.Mladí mají tendenci vidět všechno černobíle,ono jim to ulehčuje život,staří zase spíš všechno v negativu...měli by jsme se naučit tolerovat jiný názor než je náš a nezatracovat člověka....on taky vidí ten svůj světJirzik píše:Volim Vencu
Jenže ty termíny "vpravo a vlevo" patří do minulosti.Oldman píše:Asi málo, radši než koukat videa a luštit jinotaje mám rád přímou řeč.....být příznivcem toho dědu,nebo tamtoho jěště neznamená že jsi vpravo,vlevo nebo střed
Profíci provedli průzkum (kde asi se obvykle nejvíc takové průzkumy provádí...?) a vyšel Karlík. Pak byl použit jakožto základní element stavby nového politického tělesa a byly věnovány prostředky na PR.paca píše:Já teda Karlíka nevolil, nikdo mi nebyl schopný říct, včem je tak vyjímečný že musí být prezidentem ...