Preco by mali?athlon_137 píše:Max-Max:
To si ty benga vzali sebou aji toho majitele Nissanu, ne?
Oni si predsa urobili carku za dolapenie kriminalneho zivlu a manikovi doporucili zohnat klakson s mensou ucinnostou, lebo vtedy zobudil polku sidliska
Preco by mali?athlon_137 píše:Max-Max:
To si ty benga vzali sebou aji toho majitele Nissanu, ne?
Na to ať si udělá patent!Max-Max píše:Preco by mali?athlon_137 píše:Max-Max:
To si ty benga vzali sebou aji toho majitele Nissanu, ne?![]()
Oni si predsa urobili carku za dolapenie kriminalneho zivlu a manikovi doporucili zohnat klakson s mensou ucinnostou, lebo vtedy zobudil polku sidliskaJo, ono klakson zo Sergeja ...
Medzitym mimochodom uz tento super alarm dostal dalsie vychytavky, proste cista silenost
Jo bylo... u E21, ale tam to byla moje chyba, nechal jsem krabici od TFT monitoru na zadnim sedadle :o)). Jenze tam alespon odolal zamek a nepustil je tam(neodolalo potom okno)... Ale tady bych rekl, ze auto nekladlo skoro zadnej odpor...And píše:michale to uz tady jednou bylo ne? :)

Benga udělají bububu pak řeknou, že na něj nic nemaj a pustěj ho domů, protože by to pro ně bylo moc papírování.Dix píše:Jednou by to chtělo udělat past! Schválně dát do auta něco nápadnýho, drahýho, a počkat na zloděje s nějákými kámoši(ti by se schovali a rozmistili): no a jak by se dostali do auta tak by ho normálně zmlátili a předali bengačum
! Zloděje by to nevyhubilo, ale snížilo jejich množství (a možná odradilo od dalších kradeží)! Co vy na to?
Já sem s tím počítal, chtělo by to spoň natočit na kameru nebo vyfotit,...Hanis píše:Benga udělají bububu pak řeknou, že na něj nic nemaj a pustěj ho domů, protože by to pro ně bylo moc papírování.Dix píše:Jednou by to chtělo udělat past! Schválně dát do auta něco nápadnýho, drahýho, a počkat na zloděje s nějákými kámoši(ti by se schovali a rozmistili): no a jak by se dostali do auta tak by ho normálně zmlátili a předali bengačum
! Zloděje by to nevyhubilo, ale snížilo jejich množství (a možná odradilo od dalších kradeží)! Co vy na to?
V případě, že mu s kamarádama nezlámeš ruce nohy a vaz tak to stejně udělá znovu.

to je dobrý, ale kdo by neodolal tu drahou věc ukrást, 98% lidí po ní chlamstneDix píše:Jednou by to chtělo udělat past! Schválně dát do auta něco nápadnýho, drahýho, a počkat na zloděje s nějákými kámoši(ti by se schovali a rozmistili): no a jak by se dostali do auta tak by ho normálně zmlátili a předali bengačum
Třeba arabské driftyMax-Max píše:Netreba zabijat. Chytit, odviezt do hlbokych lesov na nejakom offroade, pekne sa snim porozpravat, trosku ho potahat na lane po poli nohami napred, rucicky na rozpaleny chladic, existuje vela ucinnych sposobov na presvedcenie.

Ještě mu tam hodit hady nebo pavouky a třeba taky dýmovnici nebo slzákPOL píše:Depak existuje lepší možnost . Je k tomu potřeba : I krát š 120 s rezavym kufrem ,specialně upravený zámky na uchycení kapoty .Chycenej delikvent jest nainstalován dovnitř ,kapota zaklapnuta á odjezd .
![]()
Asi 10 min bude řvát jak tur ale to vůbec nevadí .Řev motoru přehluší vše.Po zmíněné době se zastaví a od auta se potichu jakoby odejde.
Ten lump uvnitř spustí takovej kravál ,že máte strach z rozpadu auta.
Po delší době je tak vydeptanej ,že se vašemu autu / chatě / náklaďáku bude vyhýbat jako moru.
![]()

Já jsem pro!Dix píše:Jednou by to chtělo udělat past! Schválně dát do auta něco nápadnýho, drahýho, a počkat na zloděje s nějákými kámoši(ti by se schovali a rozmistili): no a jak by se dostali do auta tak by ho normálně zmlátili a předali bengačum
Jo, něco podobnýho se stalo kámošovi, chytal zloděje co ukrad 20 tis z hospy a jak ho našel tak mu tak roztrhal ksicht pěstí, že upadl do bezvědomi a až se vspamatoval tak toho kámoše obvinil, ale měl štěstí a nic mu nakonec nenaúčtovali, teď pracuje u ochrankyReno... píše:Já jsem pro!Dix píše:Jednou by to chtělo udělat past! Schválně dát do auta něco nápadnýho, drahýho, a počkat na zloděje s nějákými kámoši(ti by se schovali a rozmistili): no a jak by se dostali do auta tak by ho normálně zmlátili a předali bengačum
Na ty benga bych se ale vykašlal, ještě by nás zabásli za ublížení na zdraví